AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Her evlilikte olduğu gibi bizde de yolunda gitmeyen şeyler oluyor tabiki
belki ilgi belki güven belki rahat hissedememek
Evliliğiniz kötü gidiyor sizde kendinizi rahatlatmak için sitedeki insanlara mi yaziyorsunuz. Adamlar sizi iyi evinde tutuyor kanınız bozuk
Ne kadar da empati yoksunusun. Bazen insan sadece dertleşmek ister yargılanmadan. İçini özgürce dökerek. Düşmezsin umarım böyle bir duruma...
@Palibba empati yoksunu mu? Ulan dertleşmek isteyen gider çevresinden arkadaşına anlatır başkasına anlatır siz şimdi burada karı kızla dettlesnce ihanet etmiş olmuyorsunuz öylemi siz kendinizi kandirin anca
Bak altta gözleri kapalı emojioi dertleşelim diyen adam var şimdi başlatma bana yok basına gelir bilmem ne demeye her boku biliyorsunuz işinize gelmiyor
Arkadaşım, bazen özellikle SENİ YARGILAMAYACAK İNSANLARA İHTİYACIN OLUR. YANLIŞ EKSİK. SADECE İÇİNİ DÖKMEK İSTERSİN. ÇEVRENDEKİLER ASLA OLMAZ. GİDER TERAPİSTE PARA VERİRSİN... Burada da böyle biriyle dertleşmek hemen aldatmak mı oluyor? Ne ihaneti ya. O insanı bu duruma getiren kişiye yükleneceksin. Biri etrafında veya eşine içini dökemeyecek duruma gelmişse direk onu suçlamaya kimsenin hakkı yok. Cümlelerimi saptırmana da gerek yok. Niyeti bozuk buna özellikle zemin hazırlayanları kast etmiyorum.
@Palibba neyse bişey derim de bildiğini yap
Başkalarının sapkınlığını bana ne iteliyorsun ya hayret bir şey. Belli seni üzmüşler.
@Palibba abuk subuk konuşup benim canımı sıkma kim beni üzecek kimde o yürek var sen kimsin lan yanlış yanlıştır bunu normallestiremezsin. Kocasını alıp karşısına konuşacak duzelmiyorsa bosanacak. bukadar basit. Bak sorunca çok destek olmuşlar demi. Altta var oku bak
Yav he he tamam en büyük sensin.
@Palibba öyleyim sağol
Rica ederim. İyi bak kendine. Git bir kahve çay bir şeyler iç. Bu kadar gerginlik iyi değil.
@Palibba 😂😂 gergin değilim kimseyi de kinamiyorum bazı şeyleri normal görmeyin yeter
Be bir şeyi normalleştirmedim. Sadece subjektif değil objektif değerlendirdim. Senin ima ettiklerini savunmadım. Hak da veriyorum tespitine. FAKAT bu zorlukta olan niyeti senin tahmin ettiğin gibi olmayan birine belki de KANI BOZUK demen... Pekala ağır bir tanı. Bu kadar sert yargıda bulunmasan cevap vermezdim rahatsızlık duyduğum şey bu.
Beni erkek olarak görmüyor hep başka erkeklerle kıyaslıyor
hayaller ve hayatlar maalesef detaylı konuşalım istersen
Kötü gitmiyor ama birlikte ne kadar zaman geçirirsek geçirelim ne kadar tanıyor olduğunu düşünse de hâlâ beni anlamıyor. Bazı şeyleri ben demeden anlamasını istiyorum
pekı evlenmeden once deneyımın oldumu ıcınde kalmıs seyler olabılırmı
Benim sevgilim ile aram kötü 😅
hımm ilgisiz bi koca vakası daha
benim iyi gidiyo:)
senin kötü mü gidiyor
Dertleşelim tabiki vaktin varsa
Var nee gülme offff
Ben varım hergun aynı kavga boş yere
Gelsen
Hayır yok
Evlilmisin
Oda evli. Senin gibi.