Aile & Toplum Bu akşam boş musunuz? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bugün nasıl geçti. Akşam neler yapacaksınız Güncellemeler1 yıl Bende boşum shshd Güncellemeler1 yıl Canım çok sıkkın Bu akşam boş musunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. boşum evet. her akşam boş zaten ne yapacan bana mı gelcen :D 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Gayet güzel geçti bolca kitap okudum gadası 0 2 Yorumla MaşaKocaAyıı 1 yıl Oh. Oh maşala gadasiiii Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Sağolasın Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Yıldız Tilbe'nin bir şarkısı geldi aklıma nedense. Harika bir akşam. Kendime kahve mi yapsam, uçmaya mı çalışsam karar veremedim. 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Club'a gideceğim biraz molaya ve kafa dağıtmaya ihtiyacım var. 0 0 Yorumla
ardaa55 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Boştayım ben gibi birisi varsa dolduralım birbirimizi tövbe tövbe aklıma neler geliyor 🤣🤣 0 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Aile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı. Serin bir Ankara akşamının tadını çıkaracağım 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. 2 seçenek var ya tatlı yemeye gidicem ya da incire düşücem 0 0 Yorumla
audiologist34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Yorucu geçti olabildiğince boşum. bugun ve boş olarak kalıcam 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. mangala geçeceğim 2 saat sonra gel beraber olsun 0 1 Yorumla MaşaKocaAyıı 1 yıl Afiyet olsun Yorumla
ne_diyem_carpe_diyem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Boşum işten geldim dinleniyorum 1 0 Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl hatunu alıp, suşi yemeye götüreceğim 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bugun evimdeyim nöbet çıkışıyım bana dokunmayın 😂 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Belli bi plan yok bakalım nasıl akacak 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bomboş olmayı isterdim 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Akşam soğuktu dışarısı işte şimdi yatıcam 0 0 Yorumla
Gezegen0000 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. 12 den sonra belki 0 0 Yorumla
TipsizZüğürt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Boşum buyur gel teyze 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet boşum gel 0 6 Yorumla MaşaKocaAyıı 1 yıl Gelim ablam sjdh Cevap sahibi 1 yıl Ne yapacağız sjdh MaşaKocaAyıı 1 yıl Seen ne istersen sjsjsjs😂 Cevap sahibi 1 yıl Bu erkekler söylesem vardım da bana yürüdün resmen MaşaKocaAyıı 1 yıl Gel dedin ama yürümem lazım😂 Cevap sahibi 1 yıl Gel aşkım 😅
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Her akşam aynı terane 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Arçeliğiz 0 1 Yorumla MaşaKocaAyıı 1 yıl Beko😄 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 880 cevap paylaştı. boşum 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Boşum 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Simdi eve geldim 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kendimi yatağa attım 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yarı boşum. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. İş var 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Boşum. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Hep evdeyim 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Boşuz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
boşum evet. her akşam boş zaten ne yapacan bana mı gelcen :D
Gayet güzel geçti bolca kitap okudum gadası
Oh. Oh maşala gadasiiii
Sağolasın
Yıldız Tilbe'nin bir şarkısı geldi aklıma nedense. Harika bir akşam. Kendime kahve mi yapsam, uçmaya mı çalışsam karar veremedim.
Club'a gideceğim biraz molaya ve kafa dağıtmaya ihtiyacım var.
Boştayım ben gibi birisi varsa dolduralım birbirimizi tövbe tövbe aklıma neler geliyor 🤣🤣
Serin bir Ankara akşamının tadını çıkaracağım
2 seçenek var ya tatlı yemeye gidicem ya da incire düşücem
Yorucu geçti olabildiğince boşum. bugun ve boş olarak kalıcam
mangala geçeceğim 2 saat sonra gel beraber olsun
Afiyet olsun
Boşum işten geldim dinleniyorum
Takılırım herhalde burada
hatunu alıp, suşi yemeye götüreceğim
Bugun evimdeyim nöbet çıkışıyım bana dokunmayın 😂
Belli bi plan yok bakalım nasıl akacak
Bomboş olmayı isterdim
Akşam soğuktu dışarısı işte şimdi yatıcam