Aslında bu durumu kabulenmediğimiz için gün içerisinde sürekli onunla olan anıları düşündüğümüz için unutmak zor oluyor ben böyle konulara hep kendime bunu hatırlatıyorum hayatımdan çıkan birini bir daha hayatıma almam benim içim en iyisi bu ve farklı işlerle uğraşarak aklıma bile getirmiyorum böyle yaparak yaş sürem bir kaç haftami alıyor bir bakmışım günler geçmiş onu çoktan unutmuşum. Bunu sakın unutma her gidenin yerine başka biri gelir belki de asıl mutluluğu gelen kişi sana verecek.
Aslında beni mutlu eden şeylerle uğraşıyorum yaş tutup ağlayacağıma gülmeyi tercih ederim mesela dışarı çıkarım yakın arkadaşlarımla dedikodu ederim ya da komik bir kitap okurum veya videolar izlerim zaten gece yorgun olduğum için onu düşünmeden hemen uyuyorum
Benim için birileriyle arkadaş olmak çok zor değil cunku girdigim her ortamda cabuk kaybasan biriyim. Bu durumu da yaşadım lisede kardeş dediğim kişiyi sildim ama ondan sonra arkadaşlarım oldu hatta bir tane kardeş dediğim bırı oldu Rabbım herkese öyle dost nasip etsin o derece ama onun hiç arkadaşı olmadı olanlarda gitti. Hayatını yaşayan ben tek kalan o
tabi ki normal. mesela sigara kişi için iyi değil, hayatından çıkardı, ilk zamanlar zorlanıyor içmek istiyor geriliyor vs. ama yokluğuna alıştıktan sonra iyi ki hayatımdan çıkarmışım diyor. basite indirgedim ama tamamen o kişiye alıştığımızdan zorlandığımızı düşünüyorum 🙏🏻
😊😊 Geri döneni kabul etmek sadece amaç ilişkisine yönelik olur Değerse edilir kabul edilir değil devam edilir taaki yerini dolduruncaya kadar Unutma ondan iyisini de bulsan bu seferde onu unutmak zorunda kalacaksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çünkü öyle insanlara çok değer veririz hayatımızın merkezine koyarız sonra üzülen biz oluruz.
Evet neden 1 yıl sürer yas dönemi peki unutmak
Aslında bu durumu kabulenmediğimiz için gün içerisinde sürekli onunla olan anıları düşündüğümüz için unutmak zor oluyor ben böyle konulara hep kendime bunu hatırlatıyorum hayatımdan çıkan birini bir daha hayatıma almam benim içim en iyisi bu ve farklı işlerle uğraşarak aklıma bile getirmiyorum böyle yaparak yaş sürem bir kaç haftami alıyor bir bakmışım günler geçmiş onu çoktan unutmuşum. Bunu sakın unutma her gidenin yerine başka biri gelir belki de asıl mutluluğu gelen kişi sana verecek.
Bende öyle düşünüyorum meşguliyetlerin neler peki?
Aslında beni mutlu eden şeylerle uğraşıyorum yaş tutup ağlayacağıma gülmeyi tercih ederim mesela dışarı çıkarım yakın arkadaşlarımla dedikodu ederim ya da komik bir kitap okurum veya videolar izlerim zaten gece yorgun olduğum için onu düşünmeden hemen uyuyorum
Arkadaşlarını sildiysen yeni çevre yapmak amacınsa bunu nasıl yapardın peki
Benim için birileriyle arkadaş olmak çok zor değil cunku girdigim her ortamda cabuk kaybasan biriyim. Bu durumu da yaşadım lisede kardeş dediğim kişiyi sildim ama ondan sonra arkadaşlarım oldu hatta bir tane kardeş dediğim bırı oldu Rabbım herkese öyle dost nasip etsin o derece ama onun hiç arkadaşı olmadı olanlarda gitti. Hayatını yaşayan ben tek kalan o
alıştığın bir durumu değiştirmek zorunda olduğun için zorlanıyorsun
Normal o zaman
tabi ki normal. mesela sigara kişi için iyi değil, hayatından çıkardı, ilk zamanlar zorlanıyor içmek istiyor geriliyor vs. ama yokluğuna alıştıktan sonra iyi ki hayatımdan çıkarmışım diyor. basite indirgedim ama tamamen o kişiye alıştığımızdan zorlandığımızı düşünüyorum 🙏🏻
1 yıl da unutmak sürdü süreç normal değil mi
kuzum bu noktada ne zamandır birlikteydiniz, paylaşımlarınız ne kadardı bunlar önemli
2 hafta konuştık sadece ama çok güzeldi ondan zor oldu
Aşk doğruyu bulmuyor ya kötüye ya da yanlışa olunuyor
Doğrı
Sanırım doğru
Gidenler geri geldiğinde kabul etmeli miyiz sence
İyi olsaydı gitmesine izin verilirmiydi gidermiydi
Be oldu kimlerle neler yaşadı ki dönüp dolaşıp geri sana geldi
O kabul etmeye değer mi
Teşekkür ederiö
😊😊
Geri döneni kabul etmek sadece amaç ilişkisine yönelik olur
Değerse edilir kabul edilir değil devam edilir taaki yerini dolduruncaya kadar
Unutma ondan iyisini de bulsan bu seferde onu unutmak zorunda kalacaksın
Yok zaten kabul etmem de merak ettim geleceği de yok zaten
Herkesin var bir unutamadığı çoğumuz kişiyi unutamadığımızı zannederiz ama yaşananları unutamayız
Tıpkı benim gibi
Hayatımdan çıkan herkes için mutluyum
Artık ben de öyleyim ama neden ilk başta üzülüyoruz ki bu kadar
Mantıklı olan her sey üzer ilerde üzülmemek icim simdi üzülmeyi tercih ederim
alışkanlık
1 yıl da mı sürer alışkanlık
yenisine bakmamışsındır o yüzden de olur.
Doğru bakmadım
o zaman kurar durursun anılara. yapma öyle hasta olursun
Artık yapmıyorum teşekkür ederim :)
Peki bi ilişkide kendimizi ağırdan nasıl satabiliriz
böyle taktik gerektirecek ilişkilere girmeyerek. gerçekten değeceğine inandığın birini bularak.
Buldıklarım ya yanlış ya da kötü
o zaman sana kurs vermemiz gerekecek doğru insanı nasıl seçeriz konulu :D
Yok sağol lxlx