Güncellemeler
1 yıl
Tedavi masrafları manevi tazminat vs ruhen zarar gördüğüm için
Güncellemeler
1 yıl
Daha ilk mahkememiz görülecek olay yeni oldu
İşyerinde cinsel saldırıya uğradım fail kaçarken suç üstü gözaltına alınıp adli kontrol verildi mahkemeye kadar. Davaya kadar da devam edecekmiş adli kontrol olayda güvenlik kamera görüntüleri var incelendi savcılık tarafından. Olay aynının olduğu odada kamera yok ama olay öncesi şahsın geldiği olay sonrası benim dehşetle çıkmam iş arkadaşlarıma hemen olayı anlatmam dsha sonra failin 2. Kez beni taciz etmeye gelmesiyle suçüstü yakalanmam kaçarken bunlar hep var görüntülerde ve faili daha önceden hiç görmedim tanımıyorum da bunlar da etkiliymiş davada adli kontrol vermesi kuvvetli suç şüphesini gösteriyor diyor internette işe gidemedim bir sürü sakinleştirici de aldım hastaneye gidip ruhen hiç iyi değilim daha sonra maddi ve manevi tazminat davası açabilir miyim bu kişiye?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Alır evet
Gerçekten mi
Bu kişi hiçbir ceza almasa bile siciline taciz dolayısıyla işten çıkarma cezası yazılırsa eğer * iş bulamaz hiçbir yerde.
ortada deliller var zaten adli kontrolde serbest bırakılmak demek değiş adli kontrol davaya kadar öyle gidecekmiş yukarıda da yazdım. Ben hapis cezası alacağını düşünüyorum
hapis kısmından emin değilim ama iyi bir avukat taciz meselesini eklerse siciline o kişinin hayatı kayar. hapse girmesinden beter bir durum varsa o da siciline tacizin eklenmesidir
Deliller var diyorum ya güvenlik kamera kayıtları ve 2. Kere geldi cinsel saldırı için onda da kaçarken suç üstü yakalandı ters kelepçe. Olayın işyerinde olması şahsı hiç tanımamam olay sonrası günlerce işe gidemem olayı hemen arkadaşlarıma anlatmam hemen şikayetçi olmam. Ve iftira atacağım bir durum olmaması çünkü ben hemşireyim hasta yaptı bana benim görevim zaten hastaları tedavi etmek 4 yıldır çalışıyorum hiç başıma böyle bir olay gelmedi kaç kere sakinleştirici aldım damardan bitik durumdayı. Psikolojik olarak
Hanfendi sakin olun. ceza alır ve hayatı kayar hapisten beter olur dedim.
ha hapis alır mı demek istediniz kb hala etkisinden çıkamadım daolaydıb özür dilerim :(
estafurullah. tecavüzden hüküm giyerse şayet ölmeyi dilesin. içerde ölmüşten beter ederler ve çıktığında iş bulamaz, yok olur. ama işte harbi bi avukat lazım. hukuk sistemimizi biliyorsunuz kimler kimler serbest kalıyor
Tecavüz değil cinsel saldırı dedim
Dokunmalı cinsel saldırı
işte avukat halledecek o kısmını. çok bilgim yok
Mesaj atarmısın bana önemli
Desmond bi takip at bana kim olduğumu öğrenince şok olucaksın çok şaşırdım görünce ☺
Cinsel saldırıyı açar mısınız tam olarak ne yaptı şahıs?
Cinsel içerikli konuşma ve cinsel organını kalçama ben arkam dönükken dokundurması olay anından hemen öncede cinsel organı baya kabarıktı ve sen dokununca öyle oldu demişti ben şoka girdim tepki veremedim arkamı dönünce de cinsel organını kalçama değdirdi ve sonraki gün fene geldi o sefer suç üstü yakalandı
Ceza alır evet bu şahıs tam olarak kim tanıyor musunuz?
hayır ben hemşerim hastanede çalışan hasta tarafından şahsıma uygulandı
Hastanede çalışırken hasta tarafından bana uygulandı ilk defa gördüm
Tanımıyorum
Böyle bir şey yaşamanız çok iğrenç. Merak etmeyin ceza alır
Evet olaydan sonra 15 gündür işe gidemiyorum işyerinde olduğu için ve bir sürü sakinleştirici takıldı serum kollarım elim mosmor oldu psikolojim çok kötü durumda ben memurum ve ilk defa başıma geldi iftira atacağım bir durum yok sonuçta memurum öncesinde de defalarca ekg çektim erkek hastalara ama böyle bisey hiç yaşamadık ruhen bitik durumdayım şu an …
Evli misiniz?
Onunla ne alaka da
Eşiniz de manevi tazminat açabilir ondan dedim
İftira atacağım bir durum yok iftira atıp neden memuriyetimi zora sokayım ve güvenlik kamerası görüntüleri var ekg odasında hasta mahremiyeti açısından yok ama öncesi sonrası oda dışarısının hepsi incelendi savcılık tarafından
Yok bosandım
4 ay önce boşandım ve üstüne bu olay geldi üst üste travmalar yaşadım
Anlıyorum. İftira attığınız zaten düşünmedim deliller gerçek olduğu yönünde mahkeme de ona göre bir karar verecektir
rezillik bunları asacaksın ki bitsin bu işler.
Alır demi ceza
alır ama yatarı zor
Nasıl zor ya
Katalog suç bu ve ben manevi olarak çok zarar gördüm. Kaç kere sakinleştirici verildi günleridir işe gidemiyorum yaşadığın travmadan dolayı doktor sa rapor verdi zaten kollarım sakinleştirici almaktan mosmor oldu birik durumdayım ruhen
evet ama şeriat devleti olsa bu ya öldürülürdü ya da öldürmekten beter işkence görürdü. Mevcut laik düzen kanunularından fiili gerçekleştirememiş teşebbüste kalmış tam olay anına ait görüntü yok bunlardan dolayı en fazla 3 yıl alır onu cezanın ertelenmesi cart curt birşeylere bağlar salarlar.
zaten adli kontrolle salınmasıda dediğimi doğruluyor. yatar almaz o puş tt
Ben hapis cezası alacağınındüşünüyorum tam tersi. Teşebbüste kalmadı cinsel organını kalçama bastırdı ne teşebbüste kalması ya. Olay aynına ait görüntü yok ekg odasında oldu hasta mahremiyeti için ekg odasında yok ama 2. Kere gelmesi ve şikayetçi olacağım diyince kaçması kaçarken de suç üstü yakalanması. Benim odadan dehşetle çıkıp hemen olayı arkadaşlarıma anlatmam ve korku şok duygu durumum güvenlik kamerasında gözüküyor hepsi.
Adli kontrol demek serbest kalmak demek değil. TUTUKLANMA SEBEBLLERİ HALİNDE VERİLEN BİSEY. kesin hükümden önce
içine girmemiş o yüzden almaz ben iserimki asılsın ama mevcut hukukta teşebbüs diyecekler o yzdnde tutuklu yargılamamış adli kontrolle salmış
İçine girmemiş ne alaka? BU ADAM HAPŞS CEZASI ALMAZSA BEN NEYİM. adli kontrol salınmak demek değil bunu boş anlayın önce. Davaya kadar adli kontrolde sadece o kadar.
sonuçlanınca haber edersin o zaman kim biliyo tck yı görürz.
Tamam görürüz
Belli olmaz
Belli olmaz derken?
Alabilir de almayabilir de
Olayda deliller var nasıl bekli olmuyor bi de kaçarken suç üstü yakalandı 2. Kere geldi taciz etmeye zaten. Ben hemsireyim görevim hastaları tedavi etmek neden böyle bir iftira atayım hastaya ve memurum neden riske atayım ayrıca adamı tanımıyorum bile ilk defa gördüm.
Alır evet
Gerçekten mi
Evet
Daha ilk mahkeme olacak olay çok yeni oldu peki neden evet dediniz deliller olması ve kaçarken yakalanması mı
Evet delillerden dolayı