Eşimle geceleri rahatsız ediliyoruz?

Anlatacağım şeyler biraz korkutucu ve uzun olabilir baştan belirteyim 1 senedir evliyiz ve evlendiğimiz günden beri eşim tuhaf rüyalar görüyordu. Gördüğü rüyalarda da sürekli siyah bir varlık ya da direk onları gördüğünü söylüyordu ya da beni farklı bir suretle gördüğünü söylüyordu çoğu zaman ben rüya gördüğünü hissedip uyandırıyordum ama ben bu tarz rüyalar hiç görmedim ilk zamanlar bunu ciddiye almadım ama sonra etkisi ilişkimize yansımaya başladı yeni evli olmamıza rağmen evde sürekli kavga ediyorduk ayrılma noktasına gelmiştik biri acaba bir şey mi yaptı düşüncesi kafamda dönüyordu sonra ben evde çevremiz tarafından hediye edilen herşeyi attım. Sonrasında bu gördüğü rüyalar tamamen kesildi ve 4 aydır hiçbir kötü rüya görmedi kavgalarımız bitti ilişkimizde normale döndü ama dün gece eşim uyurken benide uyku tutmadı saat gece 3 gibi falan uykuya dalmak üzereyken ensemde bir soğukluk hissettim ve içim ürperdi kendime gelip doğrulduğumda eşimin düzensiz nefes aldığını fark ettim kabus görüyordu yine onu uyandırdım ne gördüğünü sorduğumda salona gidelim burada durmak istemiyorum dedi o sırada ikimizde evimizin koridorunda yürüme sesi duyduk korkuyla kalkıp ışığı açtığımda orada bir şey koşarak uzaklaştı sanki seslerini duydum. İlk defa eşimle beraber bende rahatsız edildim. Sonra salona geçtik eşim gördüğü rüyayı anlattı siyah bir varlığın onu yakaladığını o sırada benim uyandırdığımı söyledi onu boğmaya çalışıyormuş. Zar zor uyuduk sabah uyandığımızda da eşim tuhaf bir şekilde gece bizi izliyorlardı dedi. Arkadaşlar tam her şey düzeldi derken tekrar başa sardık ve bu sefer bariz bende hissettim seslerini duydum. Çok korkunçtu ne yapacağımı bilmiyorum neden bizimle uğraştıklarını da bilmiyorum sizce bu yaşadıklarımız neden olabilir?

Eşimle geceleri rahatsız ediliyoruz?