• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Her sabah ezan sesinden uyananlar var mı?

jjonturk
jjonturk Takip Et
Xper 6 Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
camiye 7mt yakınlıktayım psikolojim bozuldu. her gece çocuk ağlıyo var mı böyle bişeyy
Her sabah ezan sesinden uyananlar var mı?
Çocuk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Kenandiyarı
    Kenandiyarı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 70%
    +1 yıl

Herkese Hayirli sabahlar.
    Öncelikle durumunuzu anlayisla karsilamaya çalışarak cocuk veya kişi ezanin makamsiz ve gurultulu olmasindan rahatsız olabilir helede inanci zayif bir kisi sabah ezanindan rahatsiz olabilir.
    bunun icin cami imami ile görüşün ses ayarlanabilir.
    Lakin bunun disinda dedikleriniz asilsizdir sabah ezani SABA makaminda okunur ve psikolojide bile bu makam rahatsizlik etmez aksine HUZUR verir.
    Sizin cumlelerinizden sunu anliyoruzki cocuk biraz kilif olmus rahatsiz olan cocuk degil Sizsiniz aksi halde isin icine parayi her 100m camiyi karistirmazdiniz bu biraz vicdansizlik degolmi kendi rahatsizliginiza masum cocugu alet etmek?
    Gelelim cami ve ezan sesine bu ugurda milyonlarca sehit kani verilmistir ve ezanin okunmasi içinde can vermeye hazir milyonlarca kisi daha vardir kimileri hernekadar kiliflar bulup RAHATSIZLIK versede bu EZAN okuyamaya devam edecektir.

4
    12 Yorumla
    • Kartalice23
      Kartalice23
      +1 yıl

Helal be!!! Yazan parmaklariniza saglik!

Yorumla
    • Kenandiyarı
      Kenandiyarı
      +1 yıl

Tesekkur ederim @kartalice hayatimda duydugum en huzur verici sestir ezann sesi Rabbe davettir helede sabah ezani ayri bir huzurdur. Esselatu hayrun minen nevm (namaz uykudan hayirlidir)

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

beyfendi sen işine gelen taraftan bakıyosun ben askerliğimi paraylada yapmadım 4 ay yazıcılık yapıp korkakça kaçan şerefsizlerdende değilim sabah ezanını makamında doğal sesiyle okusa ne olur bana onu söyle sabahları doğal olarak her yer sessiz oluyor sadece bir iki kuş sesi oluyor ne var bunda. ikincisi kabaran iman ve milli duygularını körleme tam zamanı pkk doğuda neler yapıyo gide bilirsin oraya senn için bir fırsat

Yorumla
    • Kenandiyarı
      Kenandiyarı
      +1 yıl

Yukarida yorumlarinizida okudum sizin derdiniz sadece ezan olmadigi asikar imama camiye inanana ezana laf etmissiniz bunuda cocugun aglamasi adi altinda kilif yapmissiniz dine kininizi nasil vuracaginizi bilememissiniz birakin boyle basit hikayeleri rahatsız veriyorsa caniyle gorusunuz ancak derdiniz bu degilki. Gelelim askerlik olayina fikir yurutemeyip konuyu farkli alanani cekmek istiyorsunuz kimin nerde askerlik yaptigini nerden biliyosunuz ben askerligimi aslanlar gibi yaotim bunu bilin bu konuyada birdaha girmeyin. Baakiniz siz ve sizin gibilerin derdi asikar ezanin sesinddn soru acip filistin davsina girip milletin mercedes puntosuna lakirti etmissiniz derdiniz uzum yemek degil bagciyi dövmek karsinizda cocuk yok

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

siz anlamak istediğiniz gibi anlaya bilirsiniz saygı çerçevvesinde ben kimseye kendimi sevdirme ya da ilgisini çekme peşinde değilim. herkesin kendine göre doğruları farklı ola bilir. milletin beşinci mersedesine lakırtı edebilirim kendine müslüman süsü veriyosa etme hakkımda vardır peyber efendimizin sahabesinden yaşantı olarak bir farkı yoktu. faşistler ve zalimler müslüman olamaz en azından kendimle bir tutmam bu benm düşüncelerim kendmce doğrularım. senn doğrularınada karışmam

Yorumla
    • Kenandiyarı
      Kenandiyarı
      +1 yıl

Saygi duymak hakaret etmemektir. tum imamlari gormus gibi hepsini tek kefeye koymamaktir o laf ettigin adamin gizliden yardim edip etmedigini nerden biliyosun? Musluman fakir olsa kabahat geri kaldiniz dersiniz zengin olsa kabahat hemen sahabi ornegi verirseniz hayir beyfendi musluman malinin zekatini sadakasini veriyorsa 5 degil 50 arabasi olsa laf edemezsiniz sadakada gizliden yapilir oyle gosterisle yapilmaz. Dogrulariniz bu olabilir hatta ateisttr olabilirsiniz lakin camileri para mekani imamlari abdestsiz ilan etme hadsizligide yapamazsiniz geneli kapsayici konusamazsiniz varsa orneginiz ispat yukumlulugunuz vardir siz iyi niyetli degilsiniz derdiniz biyerden vurmaya calismak yukarida uykusuz kaldiginiz sinirden kahvaltiyi disarda yaptiginizi falan yazmissiniz da iki saattir internette oldugunuz profilinizden belli siz ezanla uyanmamissiniz oncesinden zaten uyanikmissiniz Lutfen bari inanciniz aayif vicdaniniz kuvvetli olsun

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

parayla imamlık yapanın arkasında namaz kılınmaz öğrenmen gereken şeyler ola bilir. sizin beni ateis olarak görmeniz benden bir şey eksiltmezz. tatil olduğu için dün ç. ok uyudum hatta gece uyandım o yüzden bu saatte burdayım normal bir durum değil. ben bu ülkede gerçek zekatını veren %2 olduğunada inanmıyorum.

Yorumla
    • Kenandiyarı
      Kenandiyarı
      +1 yıl

Gorevi imamlik olan kisi gecimini saglamak icin maas alabilir hz Omer dahil belli miktarda ucret almistir belliki sizin ogrenmeniz gereken seyler var. siz şayet sabah ezani ile gercekten ağlayan cocuk sorunu yasasaydiniz yakininizdaki cami imamiyla gorusur ses ayarlamasina giderdiniz burada burada buna cozum arardiniz sikayetinizi erken uyandiniz gun degil rahatsiz oldugunuz an yapardınız celiskileriniz apacik ortada sizin neye inandiginiz sizi baglar zekat sadaka gizki verilir kimsenin size ispat zorunlulugu bulunmamaktadır

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

ben araplara inanmıyorum halifelerin yaptıkları sünnet bile değil. varsa kurana dayalı bir bilgi ona inanırım.

Yorumla
    • Kenandiyarı
      Kenandiyarı
      +1 yıl

Daldan dala gecisleriniz devam etmekte araplar degil konumuz halife dediginiz kisiler peygamber efendimizin yetistirdigi ve cenetle mujdelenmis kisiler sizin sıkintinizin sadece ezan olmadigini en bastan söylemiştim sizde kanitladiniz sunnet peygamberin yaptiklaridir halifelerinki degil. Bu vesile ile sizinlr fazlaca ggereksiz tartismaya girmenin zmaan kaybi oldugunu fark ederek musadenizle tartismadan ayriliyorum cunku fark ettimki sıkistikca konu gecisleri gayretindesiniz.
      ama son kez sunu soylemek isterim ki bu ezani serif kiyamete kadar okuyacaktir.
      Allah carsinizi pazar eylesin

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

herşeyin hayırlısı diyelim. halife peygamber efendimizin talebeleri dediniz tabi doğrudur. peki hz ali peygamber efendimizin hanımı aişeyle savaştı. bunlar derin şeyler sen ya da ben bunlara cevap vermeyiz ben kurandan başkasına kolay kolay inanmam

Yorumla
    • Kenandiyarı
      Kenandiyarı
      +1 yıl

Hz aise ve hz ali cemal vakkasinda karsi karsiya gelmistir ve siyasidir. kurandan baska kolay kolay inanmam demişsiniz hadisler sahih ise seriat hukmunde oldugunu unutmussunuz. Ezani serifin peygamber efendimiz zamaninda bilali haabesi tarafindan okundugunu atlamissiniz
      siz beni gayet iyi ben sizi gayet iyi anladik.
      tekrardan hayirli gunler
      Allah cumlemizs hidayet versin

Yorumla

En İyi Cevaplar

• witali
    witali Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 41%
    +1 yıl

Bende uyaniyorum her ezan okunusunda. Ama ezan oyle duyulacak ya da beni kaldiracak gibide degil inan. Cok cok uzaktan gelir sesi. Ilahi bir kuvvet sanki beni kaldiriyor gibi yuzde 90 her sabh kalkarim. Ama namaz kilmazdim:( Simdi bu mesaji gorunce kalkip namaz kilmak istiyorum. Insallah kilicam. Ve bubdan sonrada kilicam kalktigimda. Sende haklisin. Bazi camiler megafonun sesini cok aciyor, imam inanilmaz bagirarak okuyor ve bazi imamlarin sesi gercekten cok kotu. O kadar da yapilmamasi gerekli diye dusunuyorum. Hasta olan cocugu olan vsvs bissuru sey var. Birde kilise çan demis arkadaslar ama kiliseler bu saatlerde can cakmaz diye biliyorum yanlissam duzeltin lutfen tam bilmiyorum cunki. Neyse onemli konu bunlar cok fazla yorum yapmamak lazim. Kalkimde namazimi kilayim:)

2
    2 Yorumla
    • VarsaEsmerOlsunAbi
      VarsaEsmerOlsunAbi
      +1 yıl

Allah kabul etsin inşallah kardeşim.

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

prim peşinde koşmayan bir kardeş bedavacı değil gerçekçi

Yorumla
  • Dajsy
    Dajsy Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl

bende çok yakınım ama ezandan rahatsız olmuyorum çünkü çocukta yok evde, ayrıca bir çocuk gelişimci olarak çok iyi anlıyorum seni, küçük çocuklar ezan sesinden korkarlar.. gerçi bunun için biraz düşünmek bile yeter, aniden gelen yüksek sesten hangi çocuk korkmaz..

0
    1 Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

dengem bozuldu. moralim bozuk olduğu gün evden huzursuz çıkıyom dışarda kahvaltı yapıyom napıyım dayanamıyorum bazen çocuğun içten içten ağlamasına anlayışınız için tşklr

Yorumla
  • lina-
    lina- Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

Çok haklısın nasıl bir çözüm gerekir buna

0
    4 Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

sabah ezanını canlı olarak doğal sesiyle makamında okusunlar makbul olanıda budur. sabahları ne makina nede araba nede insan sesi var herkeste duyar. bence mantıklı

Yorumla
    • lina-
      lina-
      +1 yıl

Benim daha radikal fikirlerim var ama sana çok kızmışlar beni recm ederler herhalde.)

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

rahat olunuz kuranda recm diye taşla can alma diye bir şey yok. katil arapların uydurduğu şeyler bunlar müslümanlıktan öncede bunlar aynıydı diri diri gömüyodular kızları

Yorumla
    • lina-
      lina-
      +1 yıl

Çoğu müslümandan daha iyi biliyorum kitabı. Geleneklerinden ayrılmayıp kitabı okumayıp uydurulmuş çoğu hadisi rabbin emri sayan zihniyet zaten ileriye yol alamaz. Eskiden duyduğum bir sözü söyleyeyim iyi bir imam olmadan haham olamazsınız. İsrailde hahamlar yılın belli dönemlerinde yer altına inip kuran üzerinde derinlemesine düşünürler. Konuştukça konu daha farklı yerlere uzanıyor ama size sabır diliyorum. Bu insanlarada düşünme yeteneği

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

5

Cevap

• VarsaEsmerOlsunAbi
    VarsaEsmerOlsunAbi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 39%
    +1 yıl

Yok ben kiliseye 200 m oturuyorum saat başı çan sesleri duymak nasıl birsey bilirmisin. Kurban ol ezanın sesine. Ne biçim insanlar var. Çocuk bu, geceleri ağlar, ezan olsada olmasada

5
    7 Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

yaşamadan nerden biliyonnnn. canlı sesiyle okusun her 100m2 bir cami var para alıyolar illa kasettenmi okuyacaklar. gelişi güzel sallıyonuz işte

Yorumla
    • VarsaEsmerOlsunAbi
      VarsaEsmerOlsunAbi
      +1 yıl

Neyi yaşamadan? Çocuk doğurup, caminin yanına taşınıp ezanımı beyenmemeyi. Yok yaşamadım :) ezan ezandir ha kaset ha canlı. Ben hergün ezana uyanirim fakat bu ülkede bize bir cami hakkı duymadiklari için telefondan app indirdim. Kıymetini bil bence tabi eğer müslümansan böyle bir şans olabilir.

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

hani müslümansınya terketsene o ülkeyi neden ordasın ozaman işinize geleni haklı görmeyi iyi biliyosunuz

Yorumla
    • VarsaEsmerOlsunAbi
      VarsaEsmerOlsunAbi
      +1 yıl

Terk etmeyen o. cocugu olsun :) ve burada müslüman olmak daha zorluklu olduğu için gayet iyi müslüman olunuyor. Fakat okuduğum kadariyla senin beynin hasarlı, ve ben hasarlı insan ile ağız dalaşı yapmayı sevmem. Bundan sonrası benim tarafimdan sadece kibirlik taslamak olur.

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

savunma yapmak doğal hakkınız. ama işinize geldiği taraftan yorumlarsanız oada bencillik olur. sen esaret altındamısın git konsolosluğa seni türkiyeye yollasınlar. tabi emekli olmadan gelmezsiniz))) before many

Yorumla
    • VarsaEsmerOlsunAbi
      VarsaEsmerOlsunAbi
      +1 yıl

Money! Al bak dedim sana kibirlik. Süs artık

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

nasıda yedin yemi hemde tekte)))))) hala gerçek bir türk olamamış sınız

Yorumla
  • mühendiskizz
    mühendiskizz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Sen napsan ne etsen de o cocuk o saatte aglayacak senin sevmedigin psikolajimi bozuyor dedigin ezan o cocugu da sabah namazina kaldiriyor
    Ezan sesine hasret kac milyon insan var hepsine hakaret etmis oluyorsun ayni zamanda
    Yazik

3
    7 Yorumla
    • gallantt
      gallantt
      +1 yıl

"ezan o cocugu da sabah namazina kaldiriyor " Çok haklısın..(!)

Yorumla
    • mühendiskizz
      mühendiskizz
      +1 yıl

Teşekkür ederim. @gallantt
      Zaten hz allahi bunca sey tesbih ediyorken o yavru bebek bile boyle tesbih ediyordur
      Hem sabah o kadar hayirlidir bereketlidir ki uyandiklarina sükretmeleri gerek

Yorumla
    • gallantt
      gallantt
      +1 yıl

://

Yorumla
    • İsimsiz_T
      İsimsiz_T
      +1 yıl

Hz. Allah ney l*n i nasıl hitap

Yorumla
    • mühendiskizz
      mühendiskizz
      +1 yıl

Afedersin de neyini begenmedin? @Isimsiz_T

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

arkadaşlar siz neden koca kafalılık yapıyosunuz bedava müslümanlık yapıcaksınızya hemen sallayın. sabah ezanını doğal sesiyle okusa ne olur illa teyibimi açıcak imam ve müezzin efendi birde para alıyolar yaptıklarıda bir iş yok. şerefsiz imamlar cenaze yıkamaya sela vermeye bile para alıyolar birde. ne kadar anlatsam da boş sen anlamak istemedikten sonra

Yorumla
    • mühendiskizz
      mühendiskizz
      +1 yıl

O zaman sende derdini öyle anlatmalisin biliyorsun milletimizin hassas oldugu konulari

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben memnunum. Esselatu Hayrun Minen Nevm kısmında gözlerimk acip namazimi kiliyorum. Siz de camiiden uzak kliseye yakin bir yere tasinabilirsiniz. Pazar gunleri çan seslerini duymak sizi rahatlatacaktir.

13
    17 Yorumla
    • Mêrî___Yadê
      Mêrî___Yadê
      +1 yıl

Helal olsun

Yorumla
    • mühendiskizz
      mühendiskizz
      +1 yıl

Agir oldu ama iyi oldu gizli tuttum sevdim seni

Yorumla
    • Mêrî___Yadê
      Mêrî___Yadê
      +1 yıl

Milliyetçi geçinenler bunlar

Yorumla
    • Azo_4272
      Azo_4272
      +1 yıl

helal allahu akbar :)

Yorumla
    • ufuk28sahin
      ufuk28sahin
      +1 yıl

Helal agzına saglık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rüya goruyorum sandim, bu sahistan degilde baska insanlardan kufur yiyecegimi dusunerek gizli yapmistim :) sagolun arkadaslar onure ettiniz :)

Yorumla
    • Azo_4272
      Azo_4272
      +1 yıl

Allah görüyor merak etme bizde o yolladı destek için :)

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

çanda olmasın ezanda olmasın. nedir bu insanları rahatsız etmek birde ezan okumasını bilseler her önüne gelen imam olmuş parayla namaz kıldırmak imamlıksa artık oda var. sen bilmiyomusun sabah ezan saatini bari hapörlesiz okusun nedir bu. sen ezan keyfi yapıcan diye benm çocuğumu ağlatamazsın

Yorumla
    • hasanali4545
      hasanali4545
      +1 yıl

Helall l*n adam gibi bir kadin daha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen cocugunu al ozaman şoyle gavur memleketlere dogru ilerle. Eminim Turkiye'de Ezan sesinin duyulmadigi yerler vardir...

Anlamayacagini dusunuyorum ama soruna cevap olsun diye yazayim..

Bir gun Peygamberim (s. a. v) (sen tanimazsin) sabah namazina geç kalir. O zamanın ilk Müezzini Bilal-i Habeşi bakar etrafine ve Cihan Peygamberini göremez, tekrar çikar o Minareye ve tekrar okumaya başlar Ezanı, tek bir farkla "Esselatu Hayrun Minen Nevm" der (Namaz uykudan hayirlidir) ve Peygamber efendinimiz uyanarak Camiye gelir..

Ek olarak her bebek musluman doğar, sonra sizin gibi Ateistler Kafirler Munafiklar tarafindan beyni yikanir... Allah evladinizi sizden korusun...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ezan gerekli sevgili islam dusmani kardeşim... Sizin muziklerinize discolariniza ickiyle sokakta yuruyup anirmalariniza yilbasinda patlattiginiz havai fişeklere de biz katlaniyoruz.

Evini uzağa taşı rahat et. Bu memleket oldugu surece Minarelerden Ezan sesi eksilmeyecek bidaha...

Yorumla
    • KediPipimi7ii
      KediPipimi7ii
      +1 yıl

Rahatsız olan gider bu kadar basit, dünyadaki en güzel sestir ezan sesi. Helal Olsun sana bacim...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

En cok uzuldugum nokta da sizin gibilerin bile SELA'sini o İmam verecek, Namazinizi o İmam kildiracak. Gömüldükten sonra, verecegin cevaplari sana bildirecek başina durup... Yazik...

Vasiyet birakin arkanizda, sagligimda sevmezdim bu insanlari ölümde de kirli bedenime dokunmasinlar diye.. Birazcik ŞEREFiniz varsa...

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

senn bildiğin kadar benm unutmuşluğum var hanfendi benden küfür felnda beklemişsiniz ama yanılmışsınız. ben bursa imhlisesi mezunuyum bu arada. ikinciside ben hadislere inanmıyorum araplar işine geldiği gibi yazdılar hepsini değil bir çoğunu. ayaklarını yıkamayan ölüye küfreden insanlar bu ülkede imamlık yapıyo para için. arapçadan bir cümle bile anlamıyoruz ama herşeyi biliyoruz. banada bilmişlik taslama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Latin alfabesinden önce Arap alfabesini ögrenip yillarimi islama adayan, bu ugurda ailemi terk eden biriyim ben... Hem dunya egitimime hem ahiret icin Kuran tefsir fikih meal ilmihal uzerine butun vaktini harcamiş bir insanim. Hala daha ogrenecek cok seyim var..

Siz zaten sorunuzla Allah katinda kufre girmediniz mi? Sizi namaza davet eden bir sesten bu kadar rahatsiz olmaniz icinizdeki vicdan azabinin size bagirmasidir... Belki de ruhunuz artik namaz istiyordur? bir dusunun derim...

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

benm ruhum namazdan soğudu bütün hırsızlar çeteler müslüman ayağındalar cami avlularında sadece para muhabbeti parası az olanı camiye bile sokmıcaklar nerdeyse parası olan hacılar eşlerine kızlarına mersedes vito alıyo iki kişiyi hacca gönder desen sana hemen bir hadis uydurur ben onlarla aynı olmak istemiyorum içimden gelmiyor. sor bakalım zengin bir hacıya filistin için yedekteki arabasını hibe eder mi?

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

sen ne kadar terbiyesiz bir şey mişsin bana terbiyesiz demişsin yeni gördüm senn anan çarşıda pazarda insanlara erkeklere şerefsiz diyemi hitab ediyo edepsiz sennle muhatab olduğuma üzülüyorum. sen yıkatırsın ananı babanı tüccar imamlara densiz ben kendi cenazelerimi yıkar namazınıda kıldırırım benide defnedecek insanlar var yetişirsede oğlum defneder sen düşün kendini kendini bilmiş sanneden edepsiz hayasız birde eğitimden bahsediyosun sinirimi alamadım senden yalaka mahluk

Yorumla
  • siyaah1
    siyaah1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Caminin karsisinda oturuyorum. Ve o kadar huzur veriyor ki sabah okunan Ezan.. Senin gibiler bunu anlayamaz

5
    3 Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

hanm efendi ne varmış bende söyler misin var mı evinde ammeyi ezbere bilen ya da yasini. ben imamhatip mezunuyum. islamda yok böyle zorbalık gösteriş. bilginiz kadar yazın

Yorumla
    • siyaah1
      siyaah1
      +1 yıl

Senin gbi birine laf yetistiremem burdan. İslami bilgim gayet yerinde merak etmeyin..

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

duvar arkasından konuşup kendinizi kandırırsınız ancak. merakımı giderdiğin için teşekkür de etmicem size

Yorumla
  • cevo_ellıdokuz
    cevo_ellıdokuz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Ben sabah 6 da kalkiyorum hersabah. Ben evden cikarken okunuyor sabah ezani. Bu cocuk aglamasini biraz daha anlatirmisin detayli.

0
    2 Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

18 aylık çocuğum var her sabah içten içten ağlıyo. sabah ezanını imam doğal sesiyle makamında okusa ne olurrrr illa teyibimi açıcak sabahları saten sessiz oluyo yerleşim yerleri

Yorumla
    • cevo_ellıdokuz
      cevo_ellıdokuz
      +1 yıl

Artik ezanlar camilerde hep ses sistemiyle okutuyorlar. Cok nadir artik normal cikip okuyan. Elektronik ezana bile karisti artik.

Yorumla
  • Virginecchi
    Virginecchi Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 46%
    +1 yıl

Gavur memleketinde çan sesi dinle o zaman.

0
    0 Yorumla
  • SarısınHemsire
    SarısınHemsire Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

:D alarm daha kötü ya

0
    1 Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

alarmın düğmesi var en azından dermişim)))

Yorumla
  • amatue
    amatue Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Buraya ezan sesi gelmiyor

0
    8 Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

ezan duymak istiyosanız tam yerine geldiniz bir çok arkadaş var burada ezan okuma heveslisi. günlük 40tl istiyolar sigorta ve yemek hariç))))

Yorumla
    • amatue
      amatue
      +1 yıl

Öyle bir şey istediğim nereden çıktı?

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

asosyal arkadaşlar yazdığı için genelde benmde düşüncem o yönde oldu. merak ettim nerdesin sen))

Yorumla
    • amatue
      amatue
      +1 yıl

ODTÜ kampüsü :)) en yakın cami bilkent tarafında

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

nası bir fark yaratıyo hiç gitmediğim için odtüye anlatırmısın))

Yorumla
    • amatue
      amatue
      +1 yıl

Ateist deist dolu zaten kampüs :))

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

efe aydal diye biri var youtube duydunmu hiç. o modeller ordamı yetişiyo. efenin türü ordanmı çıktı aklıma takıldı )) https://youtu.be/ruTb2k4MpMY

Yorumla
    • amatue
      amatue
      +1 yıl

Ne alaka :)

Yorumla
  • Azo_4272
    Azo_4272 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

solcumusun sen ne ayaksın

0
    3 Yorumla
    • gallantt
      gallantt
      +1 yıl

Solculuk ne demek bilmez.. Gelir solcu musun der :D

Yorumla
    • Azo_4272
      Azo_4272
      +1 yıl

gezi parkında solcular gibi camilere tayyip nere sısıcan diyenler solcu geri

Yorumla
    • Azo_4272
      Azo_4272
      +1 yıl

solcu atatürkcü demek malız bilmiyoz

Yorumla
  • AugustusHill
    AugustusHill Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Evi taşı

0
    1 Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

satıcam ya çekilecek gibi değil sabah ezanı başladımı çocuk ağlama sesleri başlıyo birde ezan okuyuşu var anlatamam

Yorumla
  • Mêrî___Yadê
    Mêrî___Yadê Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Öldür kendini;-)

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Her sabah ezan sesinden uyananlar var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sabahları alarm sesiyle mi uyanırsınız? 47 cevap verildi
Sabah sabah sezen aksu dinleyen manyak var mı benim gibi? 9 cevap verildi
Sabah uyandığınızda sürekli bir sese maruz kaldınız mı? 13 cevap verildi
Sabah hep ac mi uyanirsiniz? 14 cevap verildi
Her sabah bu durum da olan var mı ? 51 cevap verildi
Sabah ezanında çığlık sesleri? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Türk kahvesini nasıl içiyorsun?
  • Saçlarınızı en son ne zaman taradınız, düzenli saç tarama alışkanlığınız var mı?
  • Sizin için çılgınlık ne demek?
  • Kendine aşık mısın?
  • Ağlamak seni sakinleştirir mi?
  • Bu güne kadar ne olmak istedinizde, ne oldunuz?
  • Kadınlar Düzelmez mi öyle mi kabul etmek zorundayız?
  • İnsanlarla konuşurken göz teması kurmayı çok önemsiyorum , peki siz konuşurken göz teması kurarmısınız?
  • Ben özgürlüğüme düşkünüm diyen kadından olur mu?
  • İtalyan usulü makarna sever misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨