Kaynanam ve eşimin bana yaptığı?

15 günlük lohusayım eşimle bişeyle alakalı tartıştık bi anda hersey üstüme gelince ağlamaya başladım kavgaya başladık ağzıma ne gelirse saydım küfürler ettim saydırdım kaynanam da vardı o da duydu herşeyi. Evim 4 gündür temizlenmesini ve bebeğim hapşırdığı için çok sinirlendim zaten annem 15 gün yanımda kaldı ama eve temizliğe gittiği için 2-3 günlüğüne gitti onun yerine de mecbur kaynanam geldi o da sadece kahvaltı hazırladı akşam yemeği falan yatağını bile ben serdim düşünün hiçbir iş yapmadı aslında yapıcakti ama eşimle kavga ederken senin kölen değil yapmixak dedi ben sezaryen oldum çokta mutlu kıy bi tip değilim ama ev süpürürsem dikişlerim patlayabilirdi eşimin o söylediğine çok üzüldüm daha da sinirlendim kaynanam da sürekli kız annesi yapar eder hatta torun için ilk mobilyayı alır falan dedi kavgadan sonra da eşim annesini gönderdi yazlığa akşamına eşimin babaannesine anlatmıs hatta ağlamış. annemleri aradılar mevlütü onlar okutacaktı eğer kaynanasıyla arası düzelmezse okutamayız maalesef dediler düzgün bi şekilde. Bende özrümü diledim mecbur. haklıydım ama boyun eğdim çok üzüldüm hala olayı atlatamadım kaynanam ne aradı ne sordu ayın 4 üne oğlumun 40 ı Uçucak ama ses Seda yok. annem de bu olaylardan bıktı ki engelledi beni o da ağladı haklı kadın bıktı ama napiyim bilmiyorum evden dışarıda çıkamıyorum eşimden destek beklemiyorum zaten. Her gün temizlik bebek akşam uyu çok sıkıldım eşim evde ama o da yok kgibi napıcam arkadaşlar bi şey söyleyin bana

Kaynanam ve eşimin bana yaptığı?