Erkek kardesimim derdi para. Parayi versem susar ama ben de ev alabilmek icin biriktiriyorum. Kizima surkeli beni kotuluyormus ve kizimi ailemden baska birakabilecegim bi yer yok
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sen de erkek kardeşinim çocuğu varsa kardeşine karşı çocuğu doldur. Kısas yap belki bırakır o zaman.
Evli degil maalesef cocugu da yok
Sen yinede böyle bir kardeşe çocuğunu emanet etmeyesin.
baska sansim yok. Kendi evimde yalniz birakamam ben isteyken
Sen bilirsin 🤷🏻
getir bize bırak diyecek halimizi yok sana sadece dua edebiliriz.
ben zaten kizim konusunda cok hassasim. O guvende olsun diye hic evlenmedim. Kimseye birakabilirmuyim demedim.. cok sukur... Duaniz yeter
:( üzücü kaç yıldır böyle yalnızsın?
İyide erkek kardesin neden böyle birsey yapiyor nasil kotuluyor seni
para istiyor. O calismiyor ve kafasi baska calisiyor. yani tum parami ona vermeliymisim gibi. Ben de vermeyince bu sekilde intikam aliyor
Kızına bunu anlat artik anlayacak yaşta onu dinlemesin
soyledim, biliyorda.. Kizima aldigi ufak bi cikolatanin bile parasini istiyor benden, veya kizimin ictigi suyun. kizim da biliyor. Ama dun ilk defa bana kotu davraninda ne zamandir, erkek kardesimin doldurursa getirdigini dusundum
Ne tuaf insanlar var ya nelerle uğraşıyorlar belkide kızın sana gercekten kizmistir bir sebep yüzünden
olabilir
Biraz daha bence kizina zaman ayır onunla cok ilgili degilsen sana tepki verebilir bazi konularda
aynen bunu yapmaya calisacagim.
Bazen abla kardes gibi olman gerekiyor kizinla sana guvenmeyi ogrensin
bunu yapmaya calisiyorum. Ama okuldaki en yakin arkadasi kiz bana hic guven bermiyor ve ben de koruma icgudusuyle yaklasiyorum. O konuda bu durumun tuzu biberi
Sen o kıza guvenmiyorsun ama o en yzkin arkadaşı oldugu için goremiyor bunu bir yerde birseyler eksik sizde
Güvenip bırakma kızını karekter bozuk senin kardeşin
kardesim insan olarak en guvenilir benim gozumde, kizima da babadan farksiz davraniyor, zaten evde kendi babam, annem de var. Ama tek surekli beni doldurmaya calisiyor
bana karsi*
Yaptığı çok yanlış ama anneyi kızına kötülemek çocuk bundan etkilenir
Annen bir şey demiyor mu
kardesim cocuguma karsi cok iyi.. yani onu asla kirmiyor, babadan da baba. Annem kde kendi babam da kardesim kizima birsey desebtepki gosterirler ama benim hakkimda birsey demesine , idare et diyorlar susturuyorlar beni
Çok yanlış bir yaklaşım, bu çocukta travmaya sebep olur ve sana karşı kin ve nefret duyguları ortaya çıkar
Peki kerdeşin neden öyle bir şey yapıyor sence
Kardesimin kafasi farkli calisiyor. Yani arsa almak istedi 8 sene once, benden para istedi vermedim. cunku veremezdim ozaman icin durjmum yoktu. Simdi o arsa 8 trilyon olmus, bana 8 trilyon borclusun gibi bi mantik yurutuyor.. bu tarz daha cok sey var. ona gore ona 100 trilyon borcluyum
Maddiyatçı bir kafası varsa tehlikeli biridir
Eşinden ayrıldın mı
cok maddiyatci hemde.. kizimin istigi suyun dahi parasini istiyor.. Babam ve annemin maasini zaten o kontrol ediyor.. ama isin ilginci calismiyor
esimden ayrilali 13 sene oldu
Kötü bir kardeşten daha tehlikeli bir şey yok
Kötü bir evlilik miydi
hayir.. eski esim iyi biri. ama anlasamadikayrildik.
Kötü bir evlilik derken illa ki eşlerden birinin kötü olduğu anlamına gelmez 🤗
Ben de anlaşamıyordum çünkü eşim maddiyata önem veren biriydi. O yüzden maddiyata önem verenler tehlikelidir dedim.
Kardeşin tek erkek mi?
hayir 2 abim daha var kardesim kucuk benden 2 yas
En küçüğünüz olduğun tahmin etmiştim. ☺
Çünkü öyle biri de bizim evde var.
Peki abilerin bu duruma ne diyorlar
hicbirsey.. abilerimin biri evli, kendi derdinde.. digeri pilot bekar ama gordugumuz yok. kardesim biriyle epey uzun iliskisi oldu, hatta imam nikahi yapmislar bir sure beraber de yasadilar, sonra ayrildilar, kiz birakti. Ve kardesim o gunden beri resmen ev kusu oldu, ne calisiyor, ne evlenmeyi dusunuyor. Annem babam ona iki ev verdiler zamaninda. Biraz da degisik mantik yurutuyor, ben en kucugum size ozel dersler her sey yapildi, ben geriden geliyorum herseyin hakki benim kafasinda.
Tipik dinci ve yobaz zihniyete sahip biri
Biraz da suç anne ve babanda zamanında fazla şımartmışlar
Biriyle birlikte yaşasaydı da bence farklı olmazdı çünkü bu onun karakteri
Nasıl kotuluyor bir şey olmaz kardeşin
Niye bırakıyorsun
Kizin cevabını vermiyor mu
kizim tum gun onlarla oldugu icin ve erkek lardesim kizima cok iyi davraniyor, ama bana karsi kiskirtiyor. kizim mesela dun benimle tartisti ne zamandir ilk defa ben isten geldigimde.
Sen bence kızını ihmal ediyorsun oda kendini onlara yakin hissediyor
tum gun isteyim, aksamda yorgun oluyorum. Dogru soyluyor olabilirsin
İşte yorgunluğunu mecburen sakla kızına rahatsız oldugun negatif şeyleri yukleme her zaman o gün ve3gelecekte olan olabilecek pozitif şeylerden bahset
Kocan nerde senin anlamadım