Evli kadınlar yazıyor istemiyorum dedikçe ısrarla yazıyorlar, çok dikkati mi çekiyorsun diyorlar ama herhangi yaptığım bir şey yok hatta evli olduklarını duyunca gitmek için uğraşıyorum ama musallat oluyorlar, tipim de mi bir sey var anlamadım ki, benim gibi yaşayan var mı?
Güncellemeler
1 yıl
Büyüyü bozucak büyücü ablalar var mı burada dhdbdndj
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar Ne Diyor
1
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
kimse yazmıyor dm kutumda filmlerde çöl sahnesinde geçen çalılıkların geçmesine az kaldı
0
47 Yorumla
Soran
1 yıl
Bana da yazan var ama hep evli yani istemiyorum evli olup kacamak yapmak isteyenlerle dolu anlamadım ki, yaşıtım yok yaşıtı geçtim bekar felan yok yani büyü gibi bir şey mi oldu mk anlamadım valla tipe mi yorumluyum diyorum çözemedim ne oldugunu da ndcndnxk
İşte çektiğim özellik ne kafayı yicem ne olduğunu bilsem, yakışıklı diyip ulan bu herkesle yatıyor ve hem de genc ve deli dolu mu diyorlar nedir anlamadım ki mk jdnfmdkdkxd
teşekkür geciliyor şu an benimle anlamadım sanma ama bu durum ciddi sıkıntı mk bundan dolayı 6 aydır birlikte olduğum kadın yok flört sıfır oldu hep evliler yazıyor mk bdncnckxkxx
Oturup skime ağlayacağına bilsem teşekkür ederim ama o zihniyet nerde... Ndmxmdmdmdmdkd hani biri büyü yapmış hep evliler gelsin ve hic kimseyle birlikte olmasın demjs gibi hayır tüm eski konustuklarimin hepsiyle iyi ayrıldım ve helallik aldım ya beddua durumu da söz konusu degil ki ndmdkdldd
Ya halalarımdan biri veya yengemden şüpheleniyoruz da aileye yaptığını ama benim skmin hesabını da düşünüp bu yakışıklı pic kimseyle yatmasin da dememislerdir mk bsnxdmdmdsncmd
-Ailesini geçtim abla özellikle bu ortanca çocuk çok yakışıklı bunun malzeme de iyidir hmmm kimlerle neler ediyordur şunun uçukurunu bir bağla ki 7 eskrt gelsin çözemesin hsndkskdkdksd
Minik dedi yine tiye aldı kızım derdin ne senin idealin baya üstünde, toplu taşıma da dikkat çektiği için evliler bakıyor zaten ve bana büyü yapan bütün akrabalarıma tek de gireyim shxbdnxkzdkd
benim pek de yükseklerde idealim yok da yarası olan gocunur muymuş neymiş yahu msmansmsbsmsnsk tamam inandım o kadar büyük ve belirgin ki evli baayenler off yazmam gerekiyor bu seksi oluşuma diyor yanlış mı
Harbi ya bu ne büyüsü ya en bozuk kız diyorum sana bak one night olsun aşk bana aşık olma hissetme byuk altin var ver gitsin diyen kızı reddedip ona geri yazdım ya ben namaz kılıyorum bu yoldan tamamen değiştim evlenecem diyen tip geldi mk , gözler kulaklar bunu da duydu ndnddmmdkd
Çok büyük tssk geçiyor karşıma gelme kadın seninle 32. gun siyasi kapışması döner alcak pust hain donek diyip masaya vurup al buna konuş şimdi olur , yukseklerde degil mi aradığın ne anam senin de hele bsndndbdnddmdmdkd
Bir yıldırım bir meteor düşmedi ya çöle gitmiyorum korkuyorum mk , yakında kısır kalırım bu gidişle tamam yüksek libidommun da anasını sever bitti ndnxmdkddd
Ben tum akrabaları sklemyorum ki ulan dünyanın en boş insanları selam vermem ama büyü yaptıklarının onların olduklarını kesin oldugum zaman ayrı konusucam onlarla ben jsnxkdxkdkd
6 ay ondan öncesi de bir sene geçmişti bir sene öncesi dolu dolu geçti şu iki yıldır yok gülmüyor bahtım, aslan parçası yeri göğü delip gecicek de yok işte hayır korkuyorum şimdi gelen kıza acıyorum, bel mel bacak arası kalmicak tanıdığım ortopedik de yok dndndndndndm
en büyük korkum misafirliğe diye gelen akrabamızın bize büyü yapması neyse ki evde kedi var diye bizi pis olarak görüp hiçbir akrabam gelmiyor smaödmödmdldmd en büyük korkum değil de yani bir korku işte anladın sen
Dedim ki cok dssk geçiyorsun ve minik diyip duruyorsun ben seninle siyasi oturum gibi tartışmaya otururum bir anda al ulan minik mi şimdi buna konuş derim dedim o 32. gun muhabbetinde jdnmdmdmdkddmd
Valla durum çok vahim gelen kızı önceden randevu almasını soylucem zaten geç gelen durumum vardı simdi daha da gec gelip daha sert olucam mk ndnxmdmdkdkdd
ya o nasıl kafa kedi var pis diyip gelmemek nedir mk bu nasıl bir evrime tepkidir bunlar ne zaman magaradan çıkarlar, itten peter halleri ile senden benden temiz garibi mi nasıl pis derler mk ndcmdmxkdkd
Kızlar Ne Diyor
kimse yazmıyor dm kutumda filmlerde çöl sahnesinde geçen çalılıkların geçmesine az kaldı
Bana da yazan var ama hep evli yani istemiyorum evli olup kacamak yapmak isteyenlerle dolu anlamadım ki, yaşıtım yok yaşıtı geçtim bekar felan yok yani büyü gibi bir şey mi oldu mk anlamadım valla tipe mi yorumluyum diyorum çözemedim ne oldugunu da ndcndnxk
çekiyorsun demek ki döeösmösmsösms
İşte çektiğim özellik ne kafayı yicem ne olduğunu bilsem, yakışıklı diyip ulan bu herkesle yatıyor ve hem de genc ve deli dolu mu diyorlar nedir anlamadım ki mk jdnfmdkdkxd
valla öyle diyor olabilirler smnsöaksösm kendileri utansın evli olup yazıyorlar püüü
teşekkür geciliyor şu an benimle anlamadım sanma ama bu durum ciddi sıkıntı mk bundan dolayı 6 aydır birlikte olduğum kadın yok flört sıfır oldu hep evliler yazıyor mk bdncnckxkxx
yaa nasıl anladın sösmöamzösm varlık içinde yokluk çekiyorsun olm daha üzücü bu yazık cidden
Oturup skime ağlayacağına bilsem teşekkür ederim ama o zihniyet nerde... Ndmxmdmdmdmdkd hani biri büyü yapmış hep evliler gelsin ve hic kimseyle birlikte olmasın demjs gibi hayır tüm eski konustuklarimin hepsiyle iyi ayrıldım ve helallik aldım ya beddua durumu da söz konusu degil ki ndmdkdldd
en çok yakınından şüpheleneceksin akraba falan var mı aranızın kötü olduğu 🤔🤔
Ya halalarımdan biri veya yengemden şüpheleniyoruz da aileye yaptığını ama benim skmin hesabını da düşünüp bu yakışıklı pic kimseyle yatmasin da dememislerdir mk bsnxdmdmdsncmd
yakışıklı pic ÖDÖMSÖSMAÖDJÖDNSMS gece gece hiç gülesim yoktu. Yengeler halalar senin miniği bile düşünür öyle insanlar haberin olsun
-Ailesini geçtim abla özellikle bu ortanca çocuk çok yakışıklı bunun malzeme de iyidir hmmm kimlerle neler ediyordur şunun uçukurunu bir bağla ki 7 eskrt gelsin çözemesin hsndkskdkdksd
Bu arada yalan değil şerefsizim en yoldan çıkmış kıza yazsam kız imana gelip kapanıp namaza başlıyor ya yeminlen öyle snxmsmdmdkdkds
Minik dedi yine tiye aldı kızım derdin ne senin idealin baya üstünde, toplu taşıma da dikkat çektiği için evliler bakıyor zaten ve bana büyü yapan bütün akrabalarıma tek de gireyim shxbdnxkzdkd
artık büyü nasıl tuttuysa 7 değil 20 eskort gelse imana gelir hepsi yine de çözemez nsöanmdnsmsnsksn
benim pek de yükseklerde idealim yok da yarası olan gocunur muymuş neymiş yahu msmansmsbsmsnsk tamam inandım o kadar büyük ve belirgin ki evli baayenler off yazmam gerekiyor bu seksi oluşuma diyor yanlış mı
Harbi ya bu ne büyüsü ya en bozuk kız diyorum sana bak one night olsun aşk bana aşık olma hissetme byuk altin var ver gitsin diyen kızı reddedip ona geri yazdım ya ben namaz kılıyorum bu yoldan tamamen değiştim evlenecem diyen tip geldi mk , gözler kulaklar bunu da duydu ndnddmmdkd
şansızlığın bu kadarı smaöndösnslsms çölde kutup ayısı da bulur seni
Çok büyük tssk geçiyor karşıma gelme kadın seninle 32. gun siyasi kapışması döner alcak pust hain donek diyip masaya vurup al buna konuş şimdi olur , yukseklerde degil mi aradığın ne anam senin de hele bsndndbdnddmdmdkd
Bir yıldırım bir meteor düşmedi ya çöle gitmiyorum korkuyorum mk , yakında kısır kalırım bu gidişle tamam yüksek libidommun da anasını sever bitti ndnxmdkddd
yazdığından bi şeyler anladım ama hiçbir şey de anlamamış gibiyim çok garip dmöamzödnsödnsöNdl
anafikir galiba ufaklığın aslında aslan parçası olması hakkında galiba
yenge ve halanla aranı iyi tut bence sana bi dost tavsiyesi 😉 kız yazmıyor derken bi bakmışsın bülbül artık ötmüyor ona da büyü yapmışlar
Aslında sendrom şu idealin üstünde olup yüksek libidoya sahip olup kuruyup kalmış kimseler yok sendromu bu ndmdkdkdkd
Yazdıklarımı hiç mi anlamadın ciddi ciddi şimdi dhdndjdkd
bunlara sahip olup nasıl kimseler yok sendromuna giriyon olm
Ben şu an her şeyi sktr ettim senin muhabbettinin sarmasına taktım kafayı ndnxkdkdkddd
he ya cidden komik sardı dmbssmndmsndl
Ben tum akrabaları sklemyorum ki ulan dünyanın en boş insanları selam vermem ama büyü yaptıklarının onların olduklarını kesin oldugum zaman ayrı konusucam onlarla ben jsnxkdxkdkd
hayır anladım bi yerde anlayamadım sadece hatta dur bulacağım 32. gün siyasi falan ora bi oturmadı
Bülbül sakıyor altılı yedili papağan gibi uzun hava türküsü çığırıyor ama ya büyü mü ne yok işler kesat ndnckdxkkxdkdd
6 ay ondan öncesi de bir sene geçmişti bir sene öncesi dolu dolu geçti şu iki yıldır yok gülmüyor bahtım, aslan parçası yeri göğü delip gecicek de yok işte hayır korkuyorum şimdi gelen kıza acıyorum, bel mel bacak arası kalmicak tanıdığım ortopedik de yok dndndndndndm
en büyük korkum misafirliğe diye gelen akrabamızın bize büyü yapması neyse ki evde kedi var diye bizi pis olarak görüp hiçbir akrabam gelmiyor smaödmödmdldmd en büyük korkum değil de yani bir korku işte anladın sen
Valla ben cok sevdim muhabbeti devam ndnxmdkdkdd
anca eline şakıyor bülbül MSÖSMÖSMSÖSMDMNSLSMD
Dedim ki cok dssk geçiyorsun ve minik diyip duruyorsun ben seninle siyasi oturum gibi tartışmaya otururum bir anda al ulan minik mi şimdi buna konuş derim dedim o 32. gun muhabbetinde jdnmdmdmdkddmd
dur aaa olmayan kızı şimdiden hastanelik ettin yavaş yavaaaş
Kedi pis diyen akraba mı vay ya senin akrabalar daha büyük sorunlu muhafazakar değil aşırı tarikatcilar gibi nsncmdkdkdd
Eli de kullanmıyorum kullanınca bir metre uzun atlama oluyor dolu dolu isyan ediyor , artk hayalar ağrımaya başladı yigido ölüyorum... Jsnxmsmdmdkdkd
olm bazılarında alkol falan da var ama sevmiyorlar benim kediciklerimi işime de geliyor ha smsmösmsöskdmdnkd
Valla durum çok vahim gelen kızı önceden randevu almasını soylucem zaten geç gelen durumum vardı simdi daha da gec gelip daha sert olucam mk ndnxmdmdkdkdd
ya o nasıl kafa kedi var pis diyip gelmemek nedir mk bu nasıl bir evrime tepkidir bunlar ne zaman magaradan çıkarlar, itten peter halleri ile senden benden temiz garibi mi nasıl pis derler mk ndcmdmxkdkd
az kalsın senin dişisizliğe karşı yakınmana üzülecektim ciddili yapma etme yazık kendine
bi fikir vereyim mi
Sen sktr et de allah aşkına özelden çıkıp yazsana ben muhabbete düştüm ya dncndmdkdkdkdkfmfc
Verrsn ozeldn ck allah aşkına eklym yaz nsndmdmdkdkd
onu diyecektim ben de MDÖMSÖSMDÖDMS
Yazdm yazdm gizlen hemen bdndmdkdkd