Şiddet gördüm boşandm?

2 sene oldu boşanalı 1 yıl evli kaldm eşim benle ılgılenmıyordu ne yapsamda hep dışarıdaydı geç gelırdı ve arkasını doner yatardı baskalarınla yer ıcer eglenır gezerdı benı evde tutardı kayınpederıme dedıgımde onlarla da olcak senle de evde ne buluyosan onu ye iç gotururse gıt goturmezse karışma kıskanma oglumu derdı ve artk tepki vermeye basladm hastalandıgımda bıle altınlarımı calmış nıyetlerı baskaymış bende tepkı verdıkce ztn eşyaları kırıp dokuyodu bana da şiddet uygulamaya basladı daha oncelerınde de bende astım var yastıkla bogmaya calısıyor yorganı ustume arıp ustume cıkıp bastırıyordu sonra ben napuyosun sen dedigimde şaka yapıyorm derdı amelıyatlı halımde yemek yaptm elımde yemek taşırken arkamdan tekme atardı bırsey desem şiddet uygular kaçar gıderdı gunlerce aylarca gelmezdı ve babamın evınde en son burnumj kırdı ve hemen anlasmalı boşandm amelıyat oldm şikayetcı oldm ama bır turlu sonuclanmadı gitti gitmiş ben ambulanstaydım karım benı dovdu dıye rapor almış duruşmada onun dosyası raporu geldı benkm nedense 4 duruşmadır yanı 1 senedır gelmedı hakım gonderıyorm dıyor hastaneyı aradm hastane bıze gelmedı dıyor avukatım da görme engellı ve baba tarafımdan akrabaydı onu tutmuştm akrabadır hem görme engelli kötülük yapmaz dıye ama karşı tarafla anlaşmış uzaklaştırma aldıgım dosyam ıncelenıp dava verılmış onu da ıptal ettirdi bana haber vermeden sonra gittim söyledm vekaletımı geri cektm ıptal ettıgı duruşmayı tekrar duruşma verıldı artk kendım gırıcem ama beklıyorm 1 yıldır napcam bılmıyorm

Şiddet gördüm boşandm?