Çok çaresizim? yardım?

Arkadaşlar hiç olmadığım bir kişiymiş gibi davranılıyor bana daha hiç bir erkekle flörtleşmedim bile ona rağmen annem, anneannem vs bana o* diyor saygısız bi insan değilim üvey babam saygısız olduğumu düşünüyor artık dayanacak gücüm kalmadı arkadaşlarım derdimi dinleye dinleye benden usandı ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten artık sinir krizi geçirmek üzereyim bugün mutfak lavabosu su kaçırmış teyzem gil yan komşumuz onlar değiştirmişti boruları sağlan değilmiş çünkü annem benim suçum olduğunu düşünüp “üvey baban bize para veriyor senin babanın vermediği parayı veriyor sen si**em dese altına yatmak zorundasın “ gibi çok ağır laflar söyledi sonra da konuşmayınca annemle niye benimle konuşmuyorsun oluyor ben artık ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim babam gitmiş anneme 20 bin liralık dava açmış annem haklı olduğu halde vermek zorunda kaldı annem salsa babam salmıyor babam salsa anneannem salmıyor o salsa üvey babam salmıyor kendi kızına bakmıyor gelmiş bana saygısız diyor ben artık ne yapıcam bilmiyorum intihar etmeyi düşünüyorum Antalya’da okuyorum maraştayım şu an okulların açılmasına daha 1.5 ay var ben gerçekten dayanamıyorum Antalya’da 9 ay tatil sürüyorum Maraş’a gelince 3 ay eziyet çekiyorum dere çalışayım desem kafam hiçbir şey almıyor bu annemin 3. evliliği ne yapıcam bilmiyorum artık lütfen bana bi çözüm varın o kadar çok o* muamelesi görüyorum ki gerçekten esc başlicam yediğim para da bile gözleri var yemin ederim ya babamın kötü olması benim suçum mu arkadaşlar ben artık annemi babamı bunları çekmek istemiyorum kabullenemiyorum tüm bunları ben bunları hak etmedim.

Çok çaresizim? yardım?