çok itici duruyor... Ne biliyim hiç doğru değil hiç hoş değil. Aileler nasıl müsaade ediyor kafamda deli sorular. Kim yaydı bu akımı🤦🏼♀️
Bi ben mi böyle düşünüyorum acaba
çok itici duruyor... Ne biliyim hiç doğru değil hiç hoş değil. Aileler nasıl müsaade ediyor kafamda deli sorular. Kim yaydı bu akımı🤦🏼♀️
Bi ben mi böyle düşünüyorum acaba
Sapkınlık maalesef, anne baba kendi çocuğunu baştan koruma altına almalı, sınırları iyi çizmeli. Twerk dansı cinsel içeriğe sahip ve maalesef çocuklarda ve genel olarak gençlerin ve yetişkinlerin videolarında da sapıklık içeren durumlar mevcut.. Ben kesinlikle karşıyım. Yetişkin bir kadının twerk videosu yüklemesi de kesinlikle kabul edilemez.. Bu aynı zamanda sevgiliye/eşe ihanettir..✔️
Bir ara Netflixte dizi de miydi film de miydi, twerk atan çocuklar gündem olmuştu. Dünyanın pek çok yerinden çok fazla tepki alan bir proje olmuştu. İnsanlar bunu pedofili ile bağdaştırmıştı. En son kpop kız grubu Le Sserafim de Eunchae'nin yaşı küçük ve reşit olmadığı için seksi kalça dansları yaptırılması tepki çekmişti. Hybe reşit olmayan üyeleri seksi olarak pazarlamaya çalışıyor aslında. Pedofili olarak. Bir kasıt var. Illit grubunda üyelerin kıyafet altına giydirdikleri külottan belli. Şimdi ben bunu neden anlattım? Gerçeğin farkında olmayan birçok insanın gerçeği fark edebilmesi için. Twerk seksi bir dans. Yetişkinler için bir dans. Çocukların uzak tutulması gereken bir dans. Çocukların twerk yapması sanat dünyasına değil, pedofiliye hizmet eder.
Helal
😸😸.
Çok kötü bir şey
Cevap
9Cevap
Bence de kötü bir şey tabi ki de
6 yaşındaki çocuğa ar*p çarşafı giydirmek nasıl yanlışsa bu yanlış kesinlikle...
Çocuğu zorla kapatmaya karşıyım fakat anneden çevreden görüp talep eden çocuklara denetilebilir. Aynı şey değil bence
Zorla kapatmaya karşıyım diye belirttim :) talep üzerine dedim çünkü 🙃 aile kendi doğrusunu gösterir ve seçimi çocuğa bırakır. İslam'dan bir haber olan veya da sadece anne babasından nasıl gördüyse öyle yapan insanlar böyle yapıyor evet yanlış tabii ki.
He benim kiz sallıyordu o an elimde kumanda vardi bir firlattim daha yapamaz oldu jsjsjs
Ya çocuk işte bilmiyor doğruyu yanlışı buyudukce akli erecek guzelce konuşunca yapmadi
Ortalıkta yapıyolardı kapalı parkta 🤦🏼♀️ veli müdahale etmeyince çocukları aldım çıktım
Evet bilmiyor kesinlikle doğru tepkiler verilmeli ama ne biliyim ya
Ya cocugun canini acitmadim koltuğa doğru attim jsjsjs arkadaş niye gerildi jddjd
Çocuk işte biri yapinca otekide gorup yapiyor veliler de cocukturn
Bir sey olmaz diyolar
Kim gerildi kız
Laf anlıyacak yaşta ise anlatılır gayet.
Alttaki pembeli cocuga kumanda niye atiyorsun yazmis😀 o twer atarken once bir gulme krizi geçirdik yapamadı cunku sonra kizdim jdjsjs canini yakmadim tabi
boş ver ya anne çocuğuna kıyamaz zaten. Maksat çocuk kötü etkilenmesin
Simdikiler etkilenmiyor zaten... aman o travma olacak, aman bu onu kötü etkileyecek, yok şu psikolojisini bozar demekten çocuğa nasil seslenecegimi şaşırdım jsjsjs
Hahshahs kıyamam yeni nesil annneeeğ
Yapsın yapsın da olmadık yerlerde yapmasalar güzel olur bir de sosyal medyada paylaşmadıklarında.
Kötü tabii ki. Yaşına göre hareket etmeliler.
Çocuklar twerk mi yapıyor 🙄
Evet 🤦🏼♀️
Yeni nesil gümbür gümbür 🤦🏻♂️ z kuşağını bile ararız bence
Normal bir hareket olmadığı kesin
Çocuklar çocuk gibi değiller artık.
Her videoya erişiyorlar, örnek alıyorlar.
Evet yanlış
Ters giden birşeyler var hayırlısı olsun
Adi ustunde cocuk, niye cok kasiyonuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?