Aile & Toplum Sizi de bunaltan insanlar var mı? Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/gv2Q1v8PoPA?si=5EChQOiFQ6xvMyrpBöyle yeter diye bağırsam ya bi.. 😒 Güncellemeler1 yıl 🙏🙏 Sizi de bunaltan insanlar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Evet çok var maalesef 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Zaman zaman oluyor. Ama ben üstlerine doğru direkt yeter diyorum ahahah🤣🤣İçimde tutup kendime dert etmem hak edene.😄 1 2 Yorumla Myblue2025 1 yıl Kendimi çok güzel tuttum.. 😅 Biscolatagirl 1 yıl 😂😂✌🏻
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl O tarz insanları artık hayatımda tutmuyorum... 1 0 Yorumla
İslamkrgz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evet genelde en yakınların oluyor o kişiler. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. İnsansız hava sahasındayım. Tek gördüğüm insanlar, bu sitedekiler. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Olma mı 😅 Bir kamyon dolusu 😅 1 4 Yorumla Myblue2025 1 yıl Off, kendimden çok sana üzüldüm şu an.. 😅 Yorumla Semih6934 1 yıl Teşekkür ederim, alıştım artık ya 😅 Yorumla Myblue2025 1 yıl Rica ederim.. 😅 Yorumla Semih6934 1 yıl 😅😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yok benimle randevu alamıyor o tipler 😎 2 4 Yorumla Myblue2025 1 yıl O'da iyiymiş.. 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vaktim yok;) Yorumla Myblue2025 1 yıl Ne güzel.. 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sizin güzelliğiniz Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. var olmaz mı... 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı. Varr 1 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 830 cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet çok var maalesef
Zaman zaman oluyor. Ama ben üstlerine doğru direkt yeter diyorum ahahah🤣🤣
İçimde tutup kendime dert etmem hak edene.😄
Kendimi çok güzel tuttum.. 😅
😂😂✌🏻
O tarz insanları artık hayatımda tutmuyorum...
Evet genelde en yakınların oluyor o kişiler.
İnsansız hava sahasındayım. Tek gördüğüm insanlar, bu sitedekiler.
Olma mı 😅 Bir kamyon dolusu 😅
Off, kendimden çok sana üzüldüm şu an.. 😅
Teşekkür ederim, alıştım artık ya 😅
Rica ederim.. 😅
😅😅
Yok benimle randevu alamıyor o tipler 😎
O'da iyiymiş.. 😅
Vaktim yok;)
Ne güzel.. 😅
Sizin güzelliğiniz
Var üstüme üstüme gelen kişiler
Evet oluyor