Sizde böyle herkesle mesajlaşan ve diğer arkadaşlarınıza saatler sonra dönenlerden misiniz yoksa.. Aaa çok ayıp
Az ve öz insan felsefesini beninsemek gerek bence.

Sizde böyle herkesle mesajlaşan ve diğer arkadaşlarınıza saatler sonra dönenlerden misiniz yoksa.. Aaa çok ayıp
Az ve öz insan felsefesini beninsemek gerek bence.
eskiden bir arkadaşım öyleydi. ona yazınca bir gün sonra cevap veriyordu ama okula gelince dün şu kişilerle flört ettim diye anlatıyordu. hayatımdan sildim direk. bana geç yazması sorun değildi işi olabilir sonuçta. ama onun tek işi flörtleşmek ve eğlenmek. ve bunu utanmadan anlatıyordu mesajıma neden cevap vermedin diye sorunca görmemişim falan diyerek geçiştiriyordu. işi düşüncede uzun uzun yazıyordu bende direk konuşmayı kestim
Gif cok tatli😂
Onlar kendine bile zaman ayirmiyorlar bence asosyallikten kaynaklı.
Severiz tatlı şeyleri :D
Yani artık asosyallikten mi yoksa başka bir şeyden mi bilemiyorum. :D
Şş onu soylemiyoruz hshd
Hayır. Karşımdaki insanların yazdıklarına her zaman değer veririm, arkadaş veya değil. Bir insan zahmet edip benimle iletişim kurmaya çalışıyorsa, gördüğüm an yanıtlamaya çalışırım.
Aktif olarak tek kişi mesajlaşıyorum. Zaten öyle mesajlaşmayı da seven bir insan değilim.
Cevap
10Cevap
Ayıranlar oluyordur bir şekilde
Kimseye saatler sonra dönme huyum yoktur gadası
Herkesle mesajlaşmam, değer verdiğim insanlarla tek vakit geçiririm. Herkesle mesajlaşmaya kalksan kendine bile zaman ayıramıyorsun ne arkadaşı😂
Değer verilen insan sayısının da az olması şart jdj herkese değer verilince o da sıkıntı yaratıyor
Ve yine kendine zaman ayıramıyon :D
O da doğru, evet
Az insan çok huzur. Herkesle mesajlaşmak mümkün değil
Hıhım :/
Benim arkadaşım wp'de saatlerce aktif olup benim mesajlarıma bakmadığı oluyordu, sildim bende
En güzeli.
Arayanı bile açamadığım anlar oluyor, demek ki işi gücü olmayan kişilerin rahatlığı böyle oluyor..
Arkadaşlarımla bile iş yerinde görüşme fırsatı buluyorum..
Kendime acıdım bi'an.. 😅😅
Teknoloji geliştiği için kimsede telefonu elinden düşürmüyor yüzyüze görüşmek yerine telefonda konuşmayı tercih ederler.. bu devirde böyle geçiriyorlar.
Dediğin gibi olan bir arkadaşım var. Daha da ileri bir boyut. Hem herkesle mesajlaşır hem de araşır. Mesela bir aramasına kıl payı dönememiştim. 1 dk sonra aradığımda başkasıyla konuşuyordu. Biri açmazsa diğerini arıyor. Tek merak ettiğim bu insanlar hiç mi kendine vakit ayırmak istemiyor?
Sadece ilgilendikleri kişilere yazıyordur. Onlardan birinin konuşması bitince veya onlardan birinin işi çıkınca yeni mesajlara cevap yazar ama belli bir yere kadar gelen mesaja cevap yazabilir.
İş yerinde toplu otururken çay molası hergun görüyorum herkes ve konuşup sohbet telefon elde gözler ekran oluyor ama ne işlem yapar bilinmez mesaj atarlar sakınca yok bende aynı
Ayıramıyor birçoğu. Ben 1-2 kişiyle konuşuyor olayım, üçüncü kişiye yetişemiyorum. Zira hayatım sadece mesajlaşmaktan ibaret değil.
Zaman ayırmıyorlar. Ya geç cevap veriyorlar ya da az zaman ayırıyorlar. Öylesinin de hayatımda yeri yok benim mesela..
Herkesle nasıl mesajlaşılabilir ki belli başlı insanlar vardır onlarla konuşursun
Bir kişi benim için ne kadar önemliyse o kadar hızlı cevap veririm
Herkesle mesajlaşsam enerjim kalmaz. Mutlaka boşluyorlardır.
Bende bunu hiç anlamıyorum benim o kadar zamanın yok
Az insan çok huzur.
Yazıştığım insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez bile.
Öncelikleri başka demek ki o şahısların zaten hayatımda da öyleleri yer alamaz siler geçerim.
Herkesle sohbet eden erkek veya kız fark etmez iticidir
O arkadaş dediklerinin de önceliği biz değiliz ki yoksa derdimiz ne
Herkesle mesajlaşıp arkadaşlarına zaman ayırmayanlar utansın benlik sorun yok
Iste diğer arkadaslarda herkes ya
Artık çokkkk geç dönen kişiyim
Diğerlerini geç kendine nasl vakit ayırıyor
nekadar az o kadar iyiii
Ayırmıyor çünkü arkadaşı değil.
Herkese geç cevap verir.
Bu kadar çalışkan olmaları şaşırtıcı.
Herkesle mesajlaşanlar cevap versin shsh
Onu bende çözemedim kral.