Abartılı bir davranış bence...
Bir kadın, kocasını takip etmek için ayakkabısına AirTag dikti.
— DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) July 22, 2024
pic.twitter.com/0EUqhjg7uc
Abartılı bir davranış bence...
Bir kadın, kocasını takip etmek için ayakkabısına AirTag dikti.
— DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) July 22, 2024
pic.twitter.com/0EUqhjg7uc
Biraz ağır olacak belki ama bu kadar güvenmediğim adamla değil aynı yatağa girmek, selam bile vermem. İnsanlar güvenmedikleri insanlarla nasıl bi ilişki sürdürüyorlar anlamak zor
Cevap
47Cevap
Gerek yok bunlar zaten akıl hastası direk.. bir de şüphen varsa güvenmiyorsan boşan git ne diye evli kalıyorsun hala.
Demek ki daha önce sorunu olmuş ondan yapmış gadası
O kadarı hastalık güvensizlik varsa neden evlendi? O zaman adamda eve kamera taksın ben evde yokken ne yapıyor diye baksın
İşte bu denli güvenmediğin insanla ömrünü birleştirip hayatini ona ve ondan çıkacak çocuklara adaman da kendi kul hakkına girmendir, sadece acıyorum.
gelecekteki halim diyormusum, saka bir yana ablamiz cok cildirmis demek ki umarim istedigi bilgilere ulasmistir
Bu şekilde sorunlu denecdk kadar kıskanç ve güvensiz olan kadınlardan uzak durmak lazım. Bunlarla hayat yaşanmıyor. Sürekli sorun çıkartıyorlar.
Saçmalamış güven sorunu varsa ayrılsınlar bu ne @To_Be_Honestt sen ne diyorsun bu konuda jscjdjc
Bence de güven duymadığın birisiyle yolları ayırmak en doğrusu olacaktır. 😅
Takardım ama onu takip etmek için olmazdı hoşuma gidyor
Aslında bu hoşuma bile gider. Eşimin beni ne kadar çok sevdiğini daha net anlardım.
Vay be, kolay takılıyormuş bide. Ayakkabımı kontrol edeyim hemen
Şüphesi varsa mantıklı hareket, şüphe tüm ilişkilerin en gizli katilidir.
Çocuklar için iyi fikir ama bu kadarı güven problemi demek ve bu iyi bir şey değil
İstediğimde konum atmıyorsa ne anlamı var ki nerde olduğunu görmemin? Saçma
Abartmış kadın evet. Bu kadar güvenmiyorsan boşan o zaman.
O kadar güvenmiyorsan evlenmeyeceksin Benim başıma gelse boşarım
Yawwe taksaniz benim gibi birine yapıcak da bende anlamayacağım ooo adamı ayakta uyuturum kimsenin haberi olmaz benim yaptıklarımdan
o kadar güven yoksa evli kalmalarının bir anlamı yok bence
Akıllı çözümlere bayılırım ama bu hastalık olmuş 😅
Bu kader kıskançlık veya şüphecilikle, sağlıklı bir ilişkinin yürümesinin imkanı yok.
guvenin yoksa bosanirisin ya da ilskiye devam etmez cok yanlış
Yok artık güvenmiyorsun ayrıl
Gerek yok bu kadarına
Allah bilir ne halt yedi
Şizofren paranoyak karılar
Yeni bir çağ açılıyor ey masum erkekler
Yok. Güvenmiyorsan olma
O kadar güvensiz bir ilişki yaşayamam.
Kadin şüpheleniyordur delil yoktur iyi yapmış
Benlik işler değil ya... ben hep şey de oldum... rabbim çıkarır elbet jsjss
Var bence kimin ne olduğu belli değil
O zaman evlenmeden önce gerçek yüzünü ortaya koysun
İnsan boşanmak için mi evleniyor
Eee yıllarca aldatıldigindan habersiz mi olsun
Herkes için durum aynı mı
@hucbisey delil lazım delil. Boşanmak içim mahkeme aldattığını bilmesi lazım. Hala boşansın diyor. Bu bahsettiğim örnekte iş yeri kadına aitti. Kocası işletiyordu. Boşanma davasında mallar ortak bölünür. Aldatma ispat edilirse kadın her şeyini geri alcakti. Sen galiba uzayda yaşıyorsun. Boşanma davası nasıl olur hiçbir fikrin yok. Aslında kullanıcı adın da buna işaret ediyor.
Kız konu biz değiliz kıza ters yapma fikir paylaşıyoruz sakin ol 🤌
Yani avukat olmadığım için bir fikrim yok evet ama diyorum ki guvenmiyosa neden evleniyor hadi sonradan çıktı diyelim boşanma davası açtı senin dediğin gibi malın hepsini almak istiyorsa da takip etsin fotoğraf çeksin ya da farklı bişey yapsın ayrıca burdaki konu boşanma falan değil ortaya kendi konunu attin konu oymuş gibi konusuyosun simdide
@hucbisey çok mu eziksin küçük kardeş. Hayatla ilgili bir halt bildiğin yok bir de saçma sapan yorumlar yapiyosun. Biz daha 15 yaşında insanların hatalar yapabileceğini biliyorduk. Bu yeni nesil dedikleri gibi çok mu geri acaba. Ağızlarında küfür ama kafaları boş. Demek doğru diyor millet bunlar cahil derken.
Konu bir başkasının konusu hepimiz burada yorum yapıyoruz. Bir de senden tam 11 yaş büyüğüm diye bunun kodu olduğunu ya da üzüldüğümü mü düşünüyorsun 😃 yeni nesilim bir de bu durumu var. Yaşı büyük olanların mutsuz olduğunu sanıyor 😃 senden buyum yeğenlerim var benim. Hala teyze diyorlar. Sen desen onu bile kabul ederim. Yaş konusundan mı vurcan beni 😃 al bak şimdi başka ezik bir yanın daha orta çıktı. senden büyüğüm hem de var ya 11 Yaş büyüğüm. Ayıp günah mı yoksa tüh cehennemlik olduk desene 😃 bak küçük. İnsanlar güvenir evlenir vehata yapar. Senden küçük evlenen insanlar var. Onlar bile bunu kavriyor da sen bu yaşta nasıl öğrenemedin hala? Benden cooook küçüksün. Ama bunu kavramak için çok büyüksün ve çok geç kalmışsın. Senin yaşında olanları hapse atıyorlar. Yani akli olarak çoktan bir olgunluğa erişmen gerekiyordu.
Umarim bunları yaşamazsın. Benim tepkimi yanlış anlama. Asıl dikkat çekmek istediğim nokta şu. Güvenip sevdiğimiz evlendigimiz canımızı feda ettiğimiz insanlar da bizi aldatır.
Sevdiğin insana güven. Güven çok güzel bir duygu.
Sadece her insanın hatta kendinin dahi hata yapabileceğini unutma.
Yeri gelir kendine dahi güvenme.
Eski insanlar bu yüzden deyimler söylemiş. Büyük lokma ye, büyük söz konuşma.
İnsandır beşer şaşar.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş.
Bak bunlar insanın nasıl hatalar yapacağını anlatan sözler.
Umarim dediğimi anlarsın. İyi günler küçük kardeş. 😃
guvenmiyosa meden evlendi 😃
Saçma güvenmiyorsan birlikte olma en garantisi
Psikolojik bir rahatsızlık
Güvenmiyorsanız boşanın
oha isterse çip taksın adama
Evet çok kıskanç eşler olabiliyor maalesef
önceden sicili vardır
Kadın kesin başak burcu
Bu kadar sevilseydik ne olurdu sanki
Güven yoksa bu tür şeylere hiç gerek yok
Güveni kalmamış ya da paranoyak biri
bitık abartmış
Yani güvenmiyorsan neden birliktesin onunla😤
Öyle kocanın...
Ne alakaaaa
@neyapıcanadımıbe kadın şüpheleniyorsa haklıdır.
Kardeşim ne alaka güvenmiyorsa boşasın arkasından iş çevirmek daha mı iyi cinsiyetçilik yapıyorsunuz her seferinde erkek yapsa laf söylerler kız söylerse haklı oluyor
Sacmalamis. Ayni ayakkabidan bendede var
Bende bizim gariya takmıştım kiyafetine
tamamen güvenmiyorsam neden evleniyorum
Gereksiz işler... bişey yapacak olan yapar
Demek ki bişey olmusta yapıyı
Tam bir Saçmalık ilişkide güven olmazsa hiçbirşeye yaramaz
Bu kadar güvensizlik varsa sıkıntı
Demek ki güvenini yok eden bişeyler yapmış 🙄
Daha kucuk olsa iyi olurmus :D
Bence bunlara ağır cezalar verilmeli
Bence var. Erkeklere güvenilmez.
Güvenmediğin biriyle neden birlikte olursun kiii