Aile & Toplum Erkek arkadaşım ( normal erkek arkadaşım) kek yapıp kapısının önüne koysam mutlu olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yapcam ama evi bana uzak sabah erkenden gidersem denk düşüremem iş çıkış saati de karışık Güncellemeler1 yıl Kargoyla yemek gönderilir mi ya Erkek arkadaşım ( normal erkek arkadaşım) kek yapıp kapısının önüne koysam mutlu olur mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Paspalcigo Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Denk dusuremem nedir kanka hasımmısınız amw 🤣🤣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sus 😣 Yorumla Paspalcigo 1 yıl Susamam kucugum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kızın biri bana poğaca yapıp getiriyordu ara sıra normal arkadaşlık dan öteye gitmiştik 😄sen istemesen bile erkek arkadaş dan öteye gitmek ister bu yaptığın hareket yardımcı rol oyanama ihtimali olur 0 26 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani bu kadar fazla ilgi farklı düşüncelere sebep olur düşündürücü olursun ona Yorumla Soran 1 yıl Ben mutlu olsun diye özel hissetsin diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fazla mutlu olur Yorumla Soran 1 yıl O zaman yapacağım Yorumla Soran 1 yıl Tek sorun şu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nedir sorun Yorumla Soran 1 yıl Sabah çok erken gidiyor işe ben o saaten önce onların oraya varıp nasıl kapıya koyacağım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok istiyorsan sabah gitmeden bir 5 dakika önce önüne koyacaksın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fedakarlık yapmam gerekiyor diyorsan Yorumla Soran 1 yıl Ya yaparım da Yorumla Soran 1 yıl Şimdi şöyle metrobüs neyse de otobüsler çok geç geliyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman kalsın boş ver Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani sen bilir Yorumla Soran 1 yıl Sabah 4 de cikarsam Yorumla Soran 1 yıl Olabilir gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O bayağı erkenmiş 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayrı kıtalarda yaşıyorsunuz herhalde Yorumla Soran 1 yıl Ben Küçükçekmece o büyükçekmece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım seni zorlayacak her ne olursa olsun Yorumla Soran 1 yıl Halletcem Yorumla Soran 1 yıl Ya da şey olabilir hafta sonu oraya gideceğim kek yapıp onu cagirxam birlikte yiycez Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bol şanslar aşık mısın ona Yorumla Soran 1 yıl Yok değilim neden böyle dedin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu kadar zahmeti aşık insan yapar o yüzden öyle dedim Yorumla Soran 1 yıl Yok yok ben hiç aşık olmadım ki Yorumla
Defnekoc0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Gt 2 kg et al köpek doyur Allah bilir neler saklyrxf senden 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Neee Yorumla
Aydın_Genç Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Kapısının önüne koyma. Zili çal öyle ver 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bence koyayım mesaj da yazayım açsın kapıyı görsün Yorumla Aydın_Genç 1 yıl Bu hakaret gibi olur. Benim hoşuma gitmezdi. O ne öyle. Köpek mi yemeği önüne koyuyorsun? Yorumla Soran 1 yıl Niye öyle olsun Yorumla Soran 1 yıl Kötü bir niyetim yok ki Yorumla Soran 1 yıl Sadece uuz yüze gelmek istemiyorum diye Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karınca gelir hanımefendi keke yazık olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben güzelce muhafaza edeceğim Yorumla Konya_Beyefendisi42 1 yıl Tabiki mutlu olur hanımefendi düşünsenize sizin o güzel ellerinizden kek yiyecek Yorumla
sosyopsikopatadamm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ah siz yok musunuz siz. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nolmus bize Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Güzelsen olur. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O ne alaka Yorumla
seanr Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Niye kapıya koyuyorsun sen ver 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Suprix olsun diye Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Şaşırır ama olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden şaşırsin Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
BirDakikaLütfen Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl olur limonlu yap 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz limonlu sevmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Denk dusuremem nedir kanka hasımmısınız amw 🤣🤣
Sus 😣
Susamam kucugum
Kızın biri bana poğaca yapıp getiriyordu ara sıra normal arkadaşlık dan öteye gitmiştik 😄sen istemesen bile erkek arkadaş dan öteye gitmek ister bu yaptığın hareket yardımcı rol oyanama ihtimali olur
Nasıl
Yani bu kadar fazla ilgi farklı düşüncelere sebep olur düşündürücü olursun ona
Ben mutlu olsun diye özel hissetsin diye
Fazla mutlu olur
O zaman yapacağım
Tek sorun şu
Nedir sorun
Sabah çok erken gidiyor işe ben o saaten önce onların oraya varıp nasıl kapıya koyacağım
Çok istiyorsan sabah gitmeden bir 5 dakika önce önüne koyacaksın
Fedakarlık yapmam gerekiyor diyorsan
Ya yaparım da
Şimdi şöyle metrobüs neyse de otobüsler çok geç geliyor
O zaman kalsın boş ver
Yani sen bilir
Sabah 4 de cikarsam
Olabilir gibi
O bayağı erkenmiş 😄
Ayrı kıtalarda yaşıyorsunuz herhalde
Ben Küçükçekmece o büyükçekmece
Anladım seni zorlayacak her ne olursa olsun
Halletcem
Ya da şey olabilir hafta sonu oraya gideceğim kek yapıp onu cagirxam birlikte yiycez
Bol şanslar aşık mısın ona
Yok değilim neden böyle dedin
Bu kadar zahmeti aşık insan yapar o yüzden öyle dedim
Yok yok ben hiç aşık olmadım ki
kapısının önüne niye koyuyosun çocuğa kendin versene 😂🤷🏻♀️
Gt 2 kg et al köpek doyur Allah bilir neler saklyrxf senden
Neee
Kapısının önüne koyma. Zili çal öyle ver
Bence koyayım mesaj da yazayım açsın kapıyı görsün
Bu hakaret gibi olur. Benim hoşuma gitmezdi. O ne öyle. Köpek mi yemeği önüne koyuyorsun?
Niye öyle olsun
Kötü bir niyetim yok ki
Sadece uuz yüze gelmek istemiyorum diye
Karınca gelir hanımefendi keke yazık olur
Ben güzelce muhafaza edeceğim
Tabiki mutlu olur hanımefendi düşünsenize sizin o güzel ellerinizden kek yiyecek
Ah siz yok musunuz siz.
Nolmus bize
Olur ama üstüne güzel bir not da yaz
Dansöz ısmarla daha cok sevinir
Güzelsen olur.
O ne alaka
Niye kapıya koyuyorsun sen ver
Suprix olsun diye
Şaşırır ama olur
Neden şaşırsin
Sen ver direk
Olur