Aile & Toplum İstanbul full Kürt dolu değil mi? Bubenilgilendirir Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hiç batılı durmuyor sanki doğu şehri gibi Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İstanbul full Kürt dolu değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 616 cevap paylaştı. Milliyetçi biri olarak söylüyorum , Kürtler bu vatanın öz evlatlarıdır... ben en çok arap görüyorum... 0 3 Yorumla Bubenilgilendirir 1 yıl Tamam da Adanada Hatay'da Urfa'da da vatanın öz evladı Araplar var ona bakarsanAdana Hataydakiler CHP'yeUrfa'dakiler MHPye veriyor Yorumla johnrocco44 1 yıl Mesele ırk değil , bu vatana askerlik yapmış vergi ödemiş insanları kastediyorum onlar öz evlatlarıdır... Yorumla Bubenilgilendirir 1 yıl Anladım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Milliyetçi biri olarak söylüyorum , Kürtler bu vatanın öz evlatlarıdır... ben en çok arap görüyorum...
Tamam da Adanada Hatay'da Urfa'da da vatanın öz evladı Araplar var ona bakarsan
Adana Hataydakiler CHP'ye
Urfa'dakiler MHPye veriyor
Mesele ırk değil , bu vatana askerlik yapmış vergi ödemiş insanları kastediyorum onlar öz evlatlarıdır...
Anladım.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!