Aile & Toplum Balkonda uyuyorum normalde kapalıyım ama açık yatıyorum hava çok sıcak yanlış mu yapıyorum ya. ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Açık balkon ama yani kafamı dışarı çıkarmıyorum ki bide birkaç daire var görebilecek onları da pek camda görmüyorum Güncellemeler1 yıl https://youtu.be/FeYMlsSMtd8?si=bc7gAnThuIVQWMFz Balkonda uyuyorum normalde kapalıyım ama açık yatıyorum hava çok sıcak yanlış mu yapıyorum ya. ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İronclaww Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bence balkonun her tarafı perdeyle falan kapalıysa sorun olmaz ama açıksa başkaları görebilir m 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Açık ne yalan söyliyim İronclaww 1 yıl Yani o zaman başkaları görebilir Soran 1 yıl Çamaşırları astım İronclaww 1 yıl İyi bakalım Soran 1 yıl Hayırlı geceler:) İronclaww 1 yıl Allah rahatlık versin Soran 1 yıl 🌌✨🧚🏻♀️ daha rahat ve mutlu bir gece sizin olsun İronclaww 1 yıl Teşekkür ederim Soran 1 yıl Rica ederim beyefendi😊✨
RuhunBedeLii Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 35% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı. Kim görücek balkonda ayakta uyumuyosundur yani demi 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Açık derken? Don südyen değil herhalde 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Değil ama uyuma şeklim biraz rahat yayılarak uyuyorum hani gören kişi olursa hoş olmaz Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl Herkes yayılır ben bazen don çıkartıyorm istemsizce. Çabah çadırla kalkıyoruz. Bilmiyorum ama sapık çok dikkat et. Yorumla
xyzabc1234 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. kimse görmezse sorun olmaz 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Dogru olan bu 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Görmüyorlar mı. seni 0 1 Yorumla Freedown54 1 yıl tamam ozman günah degol Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı. Sal gitsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence balkonun her tarafı perdeyle falan kapalıysa sorun olmaz ama açıksa başkaları görebilir m
Açık ne yalan söyliyim
Yani o zaman başkaları görebilir
Çamaşırları astım
İyi bakalım
Hayırlı geceler:)
Allah rahatlık versin
🌌✨🧚🏻♀️ daha rahat ve mutlu bir gece sizin olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim beyefendi😊✨
Kim görücek balkonda ayakta uyumuyosundur yani demi
Eğer kimsenin görmediğinden kesin eminsen sorun yok bence
Açık derken? Don südyen değil herhalde
Değil ama uyuma şeklim biraz rahat yayılarak uyuyorum hani gören kişi olursa hoş olmaz
Herkes yayılır ben bazen don çıkartıyorm istemsizce. Çabah çadırla kalkıyoruz. Bilmiyorum ama sapık çok dikkat et.
tesetürlü isen balkonda açık yatamasin
Kuşları hallendirmesene
Etraftan gören olmuyorsa soyun gitsin
Komşun mu olsaydım acaba😋😛
kimse görmezse sorun olmaz
Dogru olan bu
Görmüyorlar mı. seni
tamam ozman günah degol
Sal gitsin