Babam denize yarı kapalı mayo ya da etekli mayoyla bile girdirmiyor?

Yarın denize gideceğiz gelmek istemediğimi söyledim kafamı kırmakla tehdit etti o zaman girmicem otururum olur mu dedim oturmayami gidiyoruz kardeşinle beraber gireceksin dedi istemiyorum dedim kes sesini diye bağırdı girmezsem orada insanlara rezil edicek büyük ihtimalle ama denize girmemi istediği şeyde şort ve tişört bari sıfır kollu alayım dedim hayır zorlarsan kapatırım seni dedi bende neden baba suda kim görecek dedim arkadaşlarımla karşılaşırsam sen beni rezilmi edeceksin dedi senin varsa benimde arkadaşım var baba dedim senin ne arkadaşın olabilir ya kendin gibi or***larla arkadaş oluyorsun dedi iki gündür bunun için ağlıyorum kuzenlerim bile denize bikiniyle giriyor ben bikinide istemiyorum şortlu mayoda olur hatta örnek gösterdiği saçının önü açık güya kapalı kuzenimde denizde açılıp bikini giyiyor benim günahım ne bıktım bir kere bile mayo giydirmedi küçükkende izin vermiyordu uniye gitsemde kurtulamiyorum ben bu adamdan çünkü üniversiteye kapalı gitmezsem gondermezmis kafayi yemek uzereyim psikolojim bozuldu

Babam denize yarı kapalı mayo ya da etekli mayoyla bile girdirmiyor?