Aile & Toplum Mantık sorularıyla, beyin yakan sorularla başa çıkar mısınız😂? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kim, kimin, kiminle 😂Antep bath😂 Spotify ne zaman gelir baby Brown abi 😂😎 Mantık sorularıyla, beyin yakan sorularla başa çıkar mısınız😂? Cevapla Spotify Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Çıkarım evet 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beynimi yakma gece gece 😂 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl 😂😂😎 yakarım bilirsin Yorumla m ByBrawo 1 yıl Bilmem mi 😂 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bende onların beyinlerini yakarım 😂 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eltisi 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Enişte. 0 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. Damadı 0 0 Yorumla
LiBeRTe57 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 1 yıl Chat gpt ye sor. 0 1 Yorumla LiBeRTe57 1 yıl Prfilimdeki sruma cevp gelmediği için adam akıllı bir şey yapamyorum, yardm edeblrmisiniz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çıkarım evet
Beynimi yakma gece gece 😂
😂😂😎 yakarım bilirsin
Bilmem mi 😂
Mehmet, Ahmet'in eşinin yigeninin eşi.
Mehmet Ahmet'in nenesi oluyor 😂
Ahmet'in karısının yeğeninin eşi.
Bende onların beyinlerini yakarım 😂
Damadıı
Eltisi
Enişte.
Damadı
Ya bi git zaten döşüm sancıyo yatağa da işedim
Chat gpt ye sor.
Prfilimdeki sruma cevp gelmediği için adam akıllı bir şey yapamyorum, yardm edeblrmisiniz.
Uğraşmam