10,5 yaşında bir kız kardeşim var bugün onla kavga ettik, kardeşim 164 55 kilo bense 151 41 kilo olduğum için ben ona çok vurdum acımadı o bana bir kere vurdu ağlattı. Kardeşimle aramızda bu yaşta fark olması ve bana göre çok güçlü olması normal mi ne yapabilirim küçücük kız dövüyor beni?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
10 buçuk yaşında 164 boy mu olur.😳 gerçekse Masallah.. boyu çabuk uzuyor sanırım.
Ya geçen sene 150ydi aynı boydaydık üni için şehir dışında gittim 9 ay geldiğimde 162 olmuştu ayakları da 38-39 olmuştu neredeyse ablam gibiydi bir ay önce 164dü gene uzadı şu an 166 vardır küçücük kız resmen benim iki katım geçen sene aynı olmamıza rağmen annem 163 babam 177 yani genler de iyi sayılmaz çok
Sence normal mi ya bide senin boyun kaç
Kardeşin için şaşırdım.. ilk defa duyuyorum 18 yaşına gelse 175 üstü olur heralde🤔
Normal mi bilemem.
Benim boyum 162
Kardeşim seni bile 4 cm ile geçmiş şu yaşında ama senin boyun gene iyiymiş.
Ben yanında ufacık kalıyorum maalesef 175 olursa ne yaparım hiç bilmiyorum topuklu giyince çekilmiyor zaten
Dmden yazma şansım var mı bu arafa
Kardeşin yaşına göre oldukça uzunmuş
Geçen sene 150ydi bir senede 164 oldu ben de anlamadım kocaman oldu annemi geçti
Senin boyun kaç bu arada
Kardeşin erkek mi
Kız maalesef :d
Kız yazmışsın bi de vay be çok ilginç
Senin boyun kaç peki kesin benden uzunsundur
162
Ama yani kardeşin 10 yaşında yani çok bebek
Kardeşim seni bu yaşında 4 cm geçmiş valla ama boyun bana göre iyiymiş
Geçen sene 150ydi bir anda uzadı 166 oldu aynıydık geçti beni ilk fark ettiğimde şaşırmıştım sonra bir baktım 155 olmuş sonra 160 ve 166 her seferinde bana göre daha da kocaman oldu
Kardeşin erken ergenliğe mi girdi acaba öyle boy attıysa
Daha girmedi ama az kalmıştır bence. Ben de hala inanamıyorum nasıl bu kadar uzadığına annemden bile uzun kız ya
Ayakkabı numarası da 37ydi şimdi 39 civarı giyiyor ayakları benimkine göre de kocaman
Akromegali falan değildir değil mi
Akromegali değildir herhalde bu sene özellikle çok gelişti 11e de az kaldı. Türkiye ortalamasını geçti galiba şimdiden bazen ayakkabı bulamıyoruz kıza bazen üst raflardaki şeyleri alamıyorum o alıyor daha benle al kardeşim diye dalga geçiyor
Ilginc bir fiziksel fark var aranizda
Evet ya çok garip
Anne ve babanin boy farklari nasil?
Annem 163 babam 177 gene çok uzun sayılmazlar
Evet ama genetic olarak farklisiniz kime cektiginizi merak ettim
İnan bilmiyorum ki her bakıma farklıyız o 166 falan ben 151 55 kilo ben 41 o 39 numara ben 36 numara giyiyorum hangimiz abla hangimiz kardeş belli değil markete gidiyoruz ağırları o hafifleri ben taşıyorum bazen bardak alamıyorum geliyor o bardağı alıp bana veriyor
Aranizda gercekten cok fark var. Benle kiz kardesim arasinda da fark var ben 193'um kiz kardesim 155, ben 47 giyiyorum kiz kardesim 36 ama erkek kiz arasindaki farktan da kaynakli bu. Size ayni cinsiyettesiniz bir de. Sen kac yasindasin?
Ben 25 yaşındayım. Benim kız kardeşim seninkini de çok geçmiş ya tam yetişkin gibi olmuş zaten sürekli üstten bakıyorum kıza
Evet benim kardeşim de 28 yaşında ve onu da geçmiş dediğin gibi ilginç gerçekten acaba nerede duracak
Dmden yazsam olur mu buradan zor oluyor da
Tabi yazabilirsin
İstek attım xper yetmiyor sen yazarsın
Demek ki artık kavgasız halledeceksin sorunlarını
Başka çarem yok mu ya kızdan çok güçsüzüm bana söz dinletir
Kardeşler büyüyünce gücün yetmeyince konuşarak anlaşmaya başlarsın hepimizin başına geldi bizde 2 3 sene de bir anca tekme tokat kim kimi yerse birisi görse kardeş değil düşman sanar o kadar ciddi oluyor kavha
Daha bu çocuk uzayacak büyüyecek ama ergenliğe girince ne yapacağım iki katım olacak kesin şimdiden ağlatabiliyor beni
Sen vurmakzan o da vurmaz sen kaç yaşındasın
Ben 25
Baya da yaş farkı varmış
Evet yaş farkı çok ama boy farkı daha da çok sence ne yapmalıyım uzayamıyorum da bu uzadıkça uzuyor
Kavga etme altta al bence başka çözümü yok gibi duruyor
Yani başka çare yok gibi duruyor dediğin gibi kız şimdiden iki katım daha da büyüyecek abla o kardeş ben olacağım
😂😂 biraz öyle olacak küçükler hep büyükleri geçiyor işimiz zor
Ya geçiyor da 15 cm de geçmiyordur küçücük kızla sarılırken önümü göremiyorum şaka gibi ya
😂😂 Allah yardımcın olsun yapabileceğim bir şey yoksa ben bu sorudan kacıyorum
Teşekkürler 😅
Allaha emanet
niye vurdun
Aramızda kavga çıktı işte vuruştuk
10yaşında o boy maşaallah
Hiç sorma ya annemiz 163 babamız 176 geçen sene o da 150ydi bir anda uzadı sence normal mi ayakları da 38-39 numara benim 36 sanki o abla ben kardeş gibiyiz
Senin boyun kaç bu arada
Netcen
Merak ettim ya
Annene söyle
Ailem evde yokken oldu yokken gene yapabilir gücünün farkında benim gücüm yetmiyor ona bana göre çok büyük
Çok iri normal değil o çok büyük
Evet yanında minnacık kalıyorum bana karşı da çok güçlü annemden bile uzun
Ya geçen sene aynı boydaydık o 150ydi ben 151 üni için 9 ay şehir dışında gittim 162 olmuş ayakları 38-39 numara olmuş benim her bakıma iki katım olmuş abla çok küçüksün demişti bana unutamamıştım
Sonra bilek güreşi yapıyoruz iki elimi de yeniyor tek eliyle inanılmaz güçlü bana göre yani
Sende çok incesin ya
Ben ona göre hem küçüğüm hem zayıfım sarılınca önümü göremiyorum o derece 1 senede beni annemi geçmiş kız ya ablam gibi sanki
her şey mi küçük
Yani diğer her şey
Ayak boy kilo fiziksel olarak yanında minicik kalıyorum güç konusunda anlattım zaten çok güçlü bana göre daha yaşı çok küçük 11 falan daha büyüyecek yani bu kız
Yani şöyle diyeyim annemiz 163 babamız 177
Ben 151 o 1 ay önce 164dü şimdi 166 vardır uzadı çünkü
Ayakkabı numaram 36 onun 39
Kilom 41 onun 55
Her türlü büyük benden
Bayağı doktora göründün
Öyle gibi duruyor yani kız durmadan büyüyor duracak mı bilmiyoruz umarım durur yanında daha küçük kalmak da istemiyorum çok utanıyorum zaten bana zorla bazen abla bile dedirtiyor demeyince elimi sıkıyor ağlıyorum mecbur diyorum ben de o da bana kardeşim diyor çok utanç verici
iyi olmuş