Yarın ablam eşiyle ve bebeğiyle bize 1 aylığına kalmaya geliyor. Başta annem biz odamızı veririz ablanlar bebekle bizim odada yatarlar dedi bebek yatağı onların odasında olduğu için. Ama bugün babam ben odamı vermem kimseye, senin odanda kalsınlar dedi bana. E ben nolacam onca sene sonra kendi odam oldu dedim. Sende yat salonda ben odamı vermem kimseye dedi. Bana sormadan etmeden böyle bir karar alması hiç hoş değil. Ayrıca mutfağa ya da banyoya geçmek isteyen biri salondan geçmek zorunda, yani salonda yatan kişi rahat edemiyor. Bizim aile de çok geç yatar, salonda da balkon var ve eniştem sigara içmek için hep balkona çıkan biridir. Ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Siz haklisinuzda Ablanlar misafir r sayılmaz idare etcen yapacak bir şey yok
Ya aslında kuzenim tatile gidecek evde boş kalacak 2 hafta. Dün kuzenimle annesi aradı ev boş olacak kediye hem bakarsın hemde bizim evde kalabilirsin bitane daha kız kuzenin olacak dedi. Hem evde sıkış pıkış yatmaz olursunuz dedi annemde bunu duydu. Önceden bunu anneme sordum ama ablana eniştene ayıp olur hep beraber yatacaz dedi bana. Kuzenim ve annesi teklif edince de duydu bunu. Onların evinde bir süre kalsam ayıp olur mu cidden ya
Yaptığı ayıp yani önce bir şey söylüyorlar sonra değiştiriyorlar aaa
Cidden ayıp bende bir genç kızım. Kuzenim de tatile gitti bugün, evleri boş. Beni dün arayıp benim evimde kalabilirsin zaten ev boş 2 hafta dedi. Annemde duydu ama izin verir mi bilmiyorum. Onların evinde bir süre kalsam ayıp olur mu?
Bilmiyorum canım kalabilirsin bence
Birkere çıtlatım anneme. Kuzenim tataile gidiyor ev boş olacak, birkaç sefer orada kaliyim ben sıkış pıkış olur yoksa dedim. Sinirlendi olmaz öyle şey beraber kalacaz ablana eniştene ayıp dedi. Neresi ayıp bunun ya?
Bilmiyorum ya canım işsin zor gerçekten
SENİN YERİNE SİNİRLENDİM Şu an
Hayır ben şimdi napiyim? Bende bir genç kızım ya
Olay çıkar senin odanda kalamazlar ne münasibet
Aslında dün kuzenim ve annesi aradı beni. Tatile 2 haftalığına gidiyorlar. Başka bir kuzenim evlerinde kedilerine bakmak için kalacakmış. İstersen anlasın sende ara sıra bizim evde kal kimse olmicak zaten sizin evde şimdi sıkış pıkış olur demişti. Ama onada kesin annem izin vermicek ayıp olur hep beraber yatacaz diye. Ben kuzenimin evinde kalsam bir süre nasıl olur? Eniştem zaten 2 hafta sonra gidecek
İyi fikir eğlenirsinizde git söyle izin vermezse bağır çağır
Aslında anneme önceden bu konuyu çıtlattım. Kuzenim tataile gidecek ev zaten boş olacak dedim. Hem kediye bakarım hemde evde sıkış pıkış yatılmaz sizde rahat edersiniz ablamda bebeğiyle eşiyle yatar bende rahat ederim dedim. Olmaz öyle şey ablana eniştene ayıp olur hep beraber yatacaz dedi annem. Neresi ayıp oluyo bunun ya? Dün yengemle kuzenim bunu teklif edince annemde duydu bunu
Babana de annene israr et her şeyi büyütüyorlar
Mecbur kalacaklar oda lazım
Bana sormadan etmeden böyle bir kararı vermeleri hoş değil ama. Bana biz kendi odamızı veririz, değişmeli bı sen kendi odanda yatarsın bi biz yatarız odanda demişti. Ama şimdi 1 ay boyunca salonda yatarsam da hiç hoş değil. Bende genç bir kızım banyoya mutfağa giden yol salondan geçiyor ve aile geç yatırıyor. Ben hiç rahat edemicem o zaman bana yazık değil mi?
Yazık tabi de aranızda halletmeye baakin
Aslında kuzenim dün beni aradı annesiyle. Biz 2 haftalığına tatile gidiyoruz, ev boş olacak kediye bakmak için diğer kuzenin evde olacak istersen sende git kal bir süre bizde ev zaten boş olacak, sizin evde sıkış pıkış olur şimdi demişti annemde duydu bunu. Ben kuzenimin evinde bir süre kalsam ayıp olur mu?
Ayıp olmaz sonuçta tanıdığın
Aslında anneme önceden bu konuyu çıtlattım. Kuzenim tatile gidecek ev zaten boş olacak. Hem kendisine bakarım hemde evde sıkış pıkış yatılmaz siz benim odamda kalın anlamlarda bebekleriyle yatsın bende rahat ediyim anne dedim. Kızdı olmaz öyle şey ablana eniştene ayıp olur hep beraber yatacaz dedi. Bunun neresi ayıp ya? Ben rahat edemem o salonda millet kalkıp duracak uykum kaçacak
Baban kafayı yemiş