Boşanmalımıyım?

Bir Şans Daha versem mi Yoksa Boşanmalımıyım?
Eşim Tanışma Sürecinden Evlilik Sürecine Kadar Öfke Ve Sinir Proplemi Var. Çok basit olaylara kızıp ilişkiden kendini çekiyor trip atıyor benim gelmemi bekliyor Ve her tartışmanın Sonunda Rutin Vermiş Olduğu Tepki
Hakaretler Küfürler Aşağılamalar Adi Köpek Hatsiz Ağıza alınmayacak laflar edip Sakinleşmiyor Sonra Dini inancıma Allahıma Kitabıma Küfür Ediyor Öldürürüm Ağzını Burnunu Kırarım Tehtitler sürekli ve sonunda sevgili isek ayrılmak istiyor Nişanlı isek kaldırıp yüzüğü atıyor Evli ikende Boşayacağım seni diyor evden kovuyor hadi ordan git diyor Pılını pırtını topla diyor Bunu yapmazsa yatakları Ayırıyor Zorla annr evine gideceksin diyor Hamile olduğumu bildiği halde Boğazıma sarılıp öldürüm seni sus diye tehtit etti ve sonunda evden kovdu Gitmek istememe rağmen zorla anne evine bıraktı. Şimdi ise Ben ne yaptım demek yerine saçma sapan bahanelere sığınıyor. Bu süreçte Konuşmaya çalışan benim ailen oldu Erkek tarafı hiç konuşmak uzlaşmak için aramadı. Ben konuşmak için gittim Özür diledi haklısın dedi barıştık iki gün sonra ben yapamıyorum dedi O gün Öldüm ben sonrada çocuğum karnımda öldü
Babasız büyümüş Çocukluğunda eziyet görmüş bir adam Küfürlerle hakaretlerle Çocukluğu Geçmiş Ben o küçük çocuğa sarılmaya çalıştım hep Ama bu bir değil iki değil onlarca kez
Bu İlişki Bitmelimi ya da devam mı Etmeli
Her tartışmada Evden Kovmak hakaret etmek küfür etmek allah kitap sövmek bunlar normal tepkiler mi sonrasında Gönül almayı bilmez bir çicek alıp özür bile dilemez ben konuşurum Özür diler sarılır ve her şeyi sil baştan yaşarım
Sizce ne yapmalıyım
Benimle olan tek iletişimi Anlaşmalımı Yoksa çekişmelimi Boşanalım Diye mesaj atmış ve hiç bir hak idda edemezsin boşuna avukata pata vermek istemiyorum anlaşmalı boşanalım diyo
Boşanmalımıyım?