Bu çocuk benden hoşlanıyor bir de 😭
Bu erkeklerin hepsi mi +18 muhabbetler yapıyor hiç terbiyeli olanlar yok mu cidden?
Bu çocuk benden hoşlanıyor bir de 😭
Ciddiye almayın ve engelleyin. Son 36 saatte ben erkek olduğum halde kadınlı erkekli 151 kişiyi engelledim. Abartanları da savcılığa suç duyurusunda bulunun. Sırf bundan geçimini sağlayan avukatlar var...
Yalnız aynısını kadınlarda yapıyor kadınları burada yaptığı için bazı erkekler var Ben cesaret alıyor sen bakma burada öyle itiraz edip de özel mesaj bölümünden halt ilgili insanları biliyoruz. Sadece erkekler suçlu değil yani
kan dolaşımı altta olanlar sizin dediğiniz muhabbetleri çok yapar ama kendini bilen bundan uzak durur
başka konuşacak bir şeyi bilmiyor da olabilir
Cevap
32Cevap
Terbiyeliye de 1 saat anca dyanıyorsunuz sanki... gidiyonuz gene şöle parmak atarım motoumun eyerinde şu poziyonda yaparım diyen adama eriyonuz... Sizi +18 istemiyiceğiz de kimi istiyiceğiz ne saçma canım konuşuyorsunuz sizin gibiler yüzünden gaylık diye bir şey çıktı...
Terbiyeli olan kolay kolay yazmaz zaten. bgurur karakter işi bu. Çoğu erkek ben bunla konuşuyorsam cinsellik de konudurum kafasında hepsi iğrenç cidden bunlar yüzünden bizde arada kaynıyoruz
+18 muhabbeti neden terbiyesizlik olsun. Herkesin yaptığı ya da aradığı şey cinsellik ama konuşmaktan cekindiği şey. Terbiyesizlikte değildir. Terbiyesizlik dikizlemek, laf atmak vs vs olur.
Sananeki senin hem cinslerin dahamı iyi sanki erkeklerden daha derin konular konusuyorlar bilmiyoruz sanma
vah vah senin gibi terbiyeli kıza yapılır mıydı bu! nasıl üzüldük bilemezsin...
Duz muhabbette yapan bar sonucta ama şu siralar abaza coğunlukta diyebilirz
Düzgün Muhabbet Yapsam da Bir Şey Değişmiyor
Çok var, herkes dediğiniz gibi değil, ancak karşı taraf öyle konuşur ise erkeklerde tabiki konuşur.
Anormal insanda çok tabiki.
Normal değil mi herkes kitabı kapağına göre yargılayıp içindekini bildiğini sanıyor. Sonrada kapaktaki görsel ile sohbet uyuşmuyor işte
Var benim gibileri nadir ama onları da aynı kefeye koyuyorlar maalesef
Yampasa pisirik erkek oluruz yapsak hanzo oluruz be yapcagimisi şaşırdık artik
Yumuşak mı arıyorsunuz
Şaşırdım sana bunu nasil apar 😂
Yok size denk gelenler
Çok terbiyeliyimdir 😊
Yapıyor tabi ki
Oluyoruz da inanan kim
Var da çok trip atiyonuz ya sizde
Senlemi yapiyorlar
Dünya hormonlar üzerine kurulu
Baban bile seks yapıp, muhabbetini yapıyor.
Hepsi seks peşinde
Testisleri varsa şayet yapar elbet
Baştan söylesene ya madem. Tabiki de erkek erkeğe cinsellik konuşulmaz en azından ben konuşmam
Şaka yapıyorlar da
Bana göre yanlış
Zaten
Sevişmek terbiyesizlik mi canım sen de
var bi kaç tane
Sana denk gelmemis
Hepimiz bozuğuz
boş ver konuşma sende
vardir ama bize denk gelmezler
Terbiyeli denk gelmemis
Hayir
yok cidden