Güncellemeler
1 yıl
Bu kişi eşimin teyzesinin kızının kızı çok karışık oldu ama 🤣🤣
Güncellemeler
1 yıl
Bugün yine karşı karşıya geldik dışarda oturuyordu evden çıkınca biz ben camışır sermeye gideyim deyip gitti çoğu kişinin dedi gibi eskiden bir olay olmuş veya kavga olmuş veya polatinik aşk olabilir olur yani eşime sormyacğım çünkü evimi huzursuz edemem böyle bir kişi için geçmiş için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ooo resmen adami elinden almissindir kiskancliktandir o 😂
Vermek zorunda değil belki kişisel bi sorunu var belki senle. Ama vermek zorunda değil herkes aileye girdiniz diye size kul köle olup guler yüz mü gosterecek
Hayır öyle değil dışardan gelen biri illaki Selam vermeli el tutuşmasa bile yaşı da küçük değil ki ayrıca eşimin ailesi tarafı böyle şeylere dikkat ederler herkes selam verir
Bizim gelinde oule mesela abim nisanlandi ben ondan 5 yaş büyüğüm bana abla vs demedi hiçbir şey yokken nisanda herkese sarıldı bana sarılmadı yüzük kesildikten sonra falan e ben de uzak durdum fazla samimi olmadım beni yok sayana zaten akrabalarini da sevmezdim. Abimgile gidince hoş geldin demezdi bize gelince giderken herkese görüşürüz derdi bi bana demezdi ben de oka demedik bize gelince suratına bile bakmadım sonuç ne mi oldu geldi o 1 senelik benden 5 yaş küçük olan yılan annemin babamın herkesin içinde bana cemkirdi neymiş hoş geldin demiyormusjm yüzüne bakmiyormusum bulaşık yikamiyormusum (ki bunu yapmayan kendi köşeden kalkmaz bende o gün regl dim bulaşığı yikamadim ) daha neler neler cemkirdi ortaligi karıştırdı 3 hafta olacak o yüzden belki senin bi ters tavrın olmuş olabilir kusura bakma sinirliyim bu konuda ondan ters de yazmış olabilirim o günden sonra 3 4 kez geldi hoş geldin demedim dememem de milletin içinde bana cemkirince ona saygı mı gostercem ben bide kaç yaş büyüğüm abla bile demiyor o yüzden sana saygı verene ver boş ver
Ben hiç bir şey yapmadım konuşmadım shobetimiz olmadı
Cemkirdiginde niye lafi yapistirmadin. "Ben senin gibi veletlere hos geldin demem kalk bana bi bardak su koy" derdim yerinde olsam 😂
Vardır bir sebebi rahatsız olduysan bir daha iletişim kurma
Amaaaan dıdının dıdısıymış boşverrrr sen de aynısını yap madem anlamıyor insanlıktan
S.. klemiceksin hatta yok sayip. gormezden gelceksin ki zoruna gitsin
Seni umursamayan birisini sen de umursama.
Bende öyle yapacağım
Erkekse namahrem diyedir.
Yok erkek değil erkek olsa sormam bilene
O zaman yabani
Kıskancliktandir o
Erkekse mutlu bile ol.
Halanın kızının kızı olsaydı bu önemliydi.
Yüzünde bişey olmadıgi sürece neden baksinlar
kadın ve esinle yasıt biri mi bu
Yok ne alaka
öyle olsaydı belki eşinle eskiden aralarında bisey yasanmıstır diye yorumlayabilirdim
abla bak dogru bilmişim kadınmıs işte sana yüz vermeyen kişi ve genc biriymis esinden hoslanıo olabilir o yüzden seni cekemiyodur
Bir daha karşı karşıya gelirsek bakarım yine mi aynısı olacak olursa ona göre eşime sorarım biye böyle diye bu kız
bence simdi sor
Nişanlandıktan sonrada gitmiştik evelenemden önce kaynanamla aynısı oldu oda aklıma geldi orada
dedin gibi de olabilir benimde aklıma o geldi
yaaa bakk ben her zaman haklıyım ya bu kızla esin arasında biseyler yasanmıs eskiden konusmus olabilirler ya da kız platonik de olabilir
Eşimde yüzüne bakmadı zaten bugün kadın da kaçtı
Çok takılma ya sende ona uzak dur
Yaşı büyük mü
Yok genç benden en fazla dört yaş büyük en fazla ben 24 o 28 ya da 29 gibi belki o kadar yok
Bence kıskançlık var
Erkek mi kadın mi bu yüzüne bakmayan
Kadın erkeği ne yapıyım ben selam vermese iyi ki vermedi derim ne yapıyım erkeği
Ne bileyim ondan sordum
Soruyu goncellemen iyi oldu 😂😂
senden önce o adamı seviyor çünkü
Sende ona bakma
Derdi neymiş ki
Nerene bakiyor
Yol ver hemen
Karakteri öyledir