3ay önce evden kactım?

ailemin bana yaptığı bazı şeyler yüzünden onlardan bıkmıştım çocukluğumdan beri işte bana şiddet uyguluyorlardı baskı vs yapıyorlardı artık bıktım o yüzden üç ay önce evden kaçtım normalde Ankara 'da yaşıyorum şu an bodrumdayım sevgilimle yaşıyorum da normalde Ankaradaydı ona kaçma fikrin anlatınca benimle gelmek istediğini söyledi zaten burada evi vardı beş yıldır birlikteyiz o yüzden ona Güveniyorum şu an zorluk yaşamıyorum 50.000 TL Birikmiş param var kaç ay önce altın günü vs yapmıştık Onların parası yani makyaj kıyafet ihtiyaçlarım için kaçmadan önce babamın kartını kullandım o yüzden şu anda tarz ihtiyaçlarım da yok Ki zaten sevgilim ben senin artık ailenim Her şey karşılarım diyip duruyor polis vs de yok ugrasacak olur diye düsünüyodum numaramı da degistirdim calısmayı isteme sebebim de sonuçta benim de bir gururum var ve belli bir süre sonra cidden bu durum beni o yüzden çalışmak istiyorum yaşımdan dolayı bazı yerler kabul etmiyor kendim için bir yer buldum buldum garsonluk yapacağım ama sevgilim çok yorulursun Çünkü plaja çok yakın dükkan sahibi de Kafe sürekli çok yoğun dedi ama bilmiyorum kararsızım napıyım

3ay önce evden kactım?