Aile & Toplum Annenizin seçimlerine güveniyor musunuz🪻? Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hayır hayır güvenmiyoruum🌚 heleki kıyafet ve erkek seçiminde💀👽🥹🥹 Annenizin seçimlerine güveniyor musunuz🪻? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hayır. ben sadece kendi seçimlerime güven duyarım 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç güvenmem, bir kere bile hiç uyuşamadık. Bir kavanozda 10 rengin 9u aynı sadece 1i farklı olsa annem gider o 1i tutturur. Ben siyah isem o da beyazdır 0 0 Yorumla
Swanaurora Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Annemin bazı seçimleri çok güzel güveniyorum elbette 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güvenirim her zaman.. Zevkli kadındır annem.. 0 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı. Annemin aldıklarını giyiyorum genelde ve gayet güzeller 0 0 Yorumla
Amaris2468 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı. Seçimlerini bilmiyorum 0 0 Yorumla
DerFlieger Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet annem anlıyor bu işten, zevki var. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Güvenin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır. ben sadece kendi seçimlerime güven duyarım
Hiç güvenmem, bir kere bile hiç uyuşamadık. Bir kavanozda 10 rengin 9u aynı sadece 1i farklı olsa annem gider o 1i tutturur.
Ben siyah isem o da beyazdır
Annemin bazı seçimleri çok güzel güveniyorum elbette
Güvenirim her zaman.. Zevkli kadındır annem..
Annemin aldıklarını giyiyorum genelde ve gayet güzeller
Seçimlerini bilmiyorum
Evet annem anlıyor bu işten, zevki var.
benim adıma karar vermesi sinirimi bozar her zaman
Annemim her şeyimi annem seçip giydiriyor
Eh işte
Pek değil
Güvenirim
Yani kısmen
Şüphesiz
Güvenin
Evet