Aile & Toplum Her konuştuğum kişi uyuyakalıyor, muhabbetten sıkıldıkları için mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Evet yine aynısı oldu arkadaşlar, bu sefer yeni birisiyle 😂😂😂 çocuk uyuyakaldı ya sinir oluyorum artık Her konuştuğum kişi uyuyakalıyor, muhabbetten sıkıldıkları için mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Sıkılmışlardır bence 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Kocanı sabaha karşı uyutup, flörtlerinle konuştuğun içindir yavrum. Daha erken saatleri tercih et 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Flörtlerim mi kiimm 😂 Yorumla
pandakaptan Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 85% 1 yıl benlede konuşta uykum gelsin huzur var sende huuzuurr 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ahahha hayır sadece istediği gibi değil de ondan sıkıcı geldi Yorumla pandakaptan 1 yıl sanmam deneyebiliriz haha Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla pandakaptan 1 yıl peekii Yorumla
btflyx0es Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ne guzel sohbet devam etiriyormussun genelde insanlar bunu beceremez 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Evet ya 2 dk da insan nasıl uyuyakalır ki bi de? Uykusu geldi ise yazar her an uyuyabilirim diye. O uyku insanı birden çarpmıyo ya Yorumla btflyx0es 1 yıl Konusmak istemiyordur baska aciklamasi yok bunun Yorumla Soran 1 yıl Evet ama kendi yazmıştı nasılsın diye Yorumla Soran 1 yıl Ama saat 3 buçuklarda Yorumla Soran 1 yıl Gece Yorumla btflyx0es 1 yıl Pat diye gidilmez okuzlum yapmis Yorumla Soran 1 yıl Evet sabahındada uyuyakalmışım kusura bakma dedi be bi daha da yazmadı iki gün oldu 😂 beni beğenmemiş bu aşikar bişey Yorumla btflyx0es 1 yıl Evet olabilir ama Essek olmamakta gerek hayatta Insanlarin bir gururu kalbi var sonucta incinir Yorumla Soran 1 yıl Beni umursamayanı bende umursamam. İncinmedim Yorumla btflyx0es 1 yıl Sorun etme boş ver o zmn bosinsanlari Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyle, teşekkür ederim Yorumla btflyx0es 1 yıl Ricaederim. Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynen. Sıkıcısın. Uyumuyorlar aslında yazmak istemiyorlar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla Slalombebeğim 1 yıl maalesef Yorumla Soran 1 yıl Olsun Yorumla
Çerkes183 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Uykuları geldiği içindir. Öyle düşünme, kimisi erken yatmayı alışkanlık edindiği için zor geliyordur. 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ya uyuyakalmış gibi yapıyor ya da geç saate kadar konuşuyorsunuzdur. Benim arkadaşım var onun için sabaha kadar konuşurum, uykumdan feragat ederim. 0 0 Yorumla
kkuuccuukkomrfrk0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Annem de bir ara dini sohbetlerde uykusunun geldiğini söylüyordu. Sorunu görünce aklıma o geldi. 😂 0 10 Yorumla Mantısever2023 1 yıl O başka boyut kardeşim allah'ın rahmeti çöküyor şeytan bırakmıyor ki faydanalım birde feyzi kaldıramayinca uyur insan 😄 validenin ellerinden öperim Yorumla kkuuccuukkomrfrk0642 1 yıl Ellerinden öperim derken? Yorumla Mantısever2023 1 yıl Böyle temiz insanlara pek kalmadı benim annem ise rahmetli oldu saygı ibaresi olarak söyledim kardeşim Yorumla kkuuccuukkomrfrk0642 1 yıl Hakkını helal et kardeşim, malum berbat bir devirde yaşıyoruz. Yorumla kkuuccuukkomrfrk0642 1 yıl Senin de başın sağ olsun, annenin mekanı Cennet olsun inşallah. 🙏 Yorumla Mantısever2023 1 yıl Estağfurullah kardeşim sende haklısın helal olsun Yorumla kkuuccuukkomrfrk0642 1 yıl Ama benim annem 43 yaşında, yani senin elini öpeceğin kadar yaşlı değil. 😊 Yorumla Mantısever2023 1 yıl Allah razı olsun kardeşim ölüm işte laf söz bitiyor hayırlı geceler olsun Yorumla kkuuccuukkomrfrk0642 1 yıl Sana da hayırlı geceler kardeşim, annenden bahsederek seni üzdüysem sen de hakkını helal et. Yorumla Mantısever2023 1 yıl Estağfurullah kardeşim helal olsun Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Boşaldıktan sonra tatlı bir uyku çöker insana. 0 0 Yorumla
Brutual59 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Eee sen tatlısın ama uyku daha tatli 😁 bence sana biraz heyecan da lazim bu durumda 😉 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. Ayjı bende de öyle 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Birden kayboldu gitti Yorumla Justice000002 1 yıl Birde arfı sıra 50 mesaj at son mesaja bakıyırlar Yorumla Soran 1 yıl Ben öyle yapmıyorum, ama yapsam banada öyle yaparlar Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yooo güzel degilsindir 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Haha yüzümü görmedi ki Yorumla YektaYamacBoran 1 yıl Ozaman maldır Yorumla Soran 1 yıl Zaten sabah yazmış uyuyakaldım kusura bakma diye ama görüldü attım daha da yazmadı hiç Yorumla YektaYamacBoran 1 yıl Boş ver ozaman Yorumla Soran 1 yıl Boş verdim Yorumla YektaYamacBoran 1 yıl En iyisi Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. uyumuyodur o diğerlerine yazıyodur:) 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Muhabbetin sarmadı galiba 😀 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Büyük ihtimalle Kayserili3884 1 yıl Ne konuştunuz ki Soran 1 yıl Az konuştuk en son bugün neler yaptın sormuştum. Genellikle ben sordum zaten ama o bana yazdı saat 3 buçyk gece Kayserili3884 1 yıl Dayanamadı uyudu galiba burada sabaha kadar konuşacak kadar ilgi çekici kimse yok bir kişi ile konuştum boşa vakit kaybıymış Soran 1 yıl Dimi bende sıkıldım burdan Kayserili3884 1 yıl İnstegramda takılıyorum genelde Soran 1 yıl Ben tiktok Kayserili3884 1 yıl Bendede var ama fazla kullanmıyorum
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl ee sizin oralarda havalar nasıl 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İyi sizin? Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nasıl muhabbet ediyorsunuz? 0 20 Yorumla Soran 1 yıl Normal bugün neler yaptın diye sormuştum sjsjs Yorumla cryptoGuy 1 yıl Onun ilgisini çekecek şeylerden konuş bugün ne yaptın diye sorma her gün. Yorumla Soran 1 yıl İlk defa sordum bunu ona Yorumla Soran 1 yıl Emoji yollamıştı o da ben sormadan önce. Sadece emoji. Bu konuşmayı uzatmak istemiyorum demek Yorumla Soran 1 yıl İstese insanın aklına gelir hemen soracak bişeyler konu falan Yorumla cryptoGuy 1 yıl Bu yeni tanıştığı biri mi? İlk başlarsa böyle olur takılma. Onun seni merak etmesi için daha kalıcı sohbetler etmelisin Yorumla Soran 1 yıl Evet yeni daha dün tanıştık Yorumla Soran 1 yıl Dün daha meraklıydı bugüne bakış. Ama yazdı hayret. Bence beğenen erkek daha sabah uyanınca yazar günaydın diye. O bana gece 3 bucuk yazdı. Yorumla cryptoGuy 1 yıl Dur yahu hemen nasıl karar verdin sıkıcı olduğuna 🤣 hobilerinden sorup sonra anılarına geçiş yapmayı sağla hemen çözülür Yorumla Soran 1 yıl O bana bişey sormadı bile tanımak amaçlı sadece ben sordum bu gece. Konuşmaya canı istemiyosa neden yazıyor Yorumla cryptoGuy 1 yıl Tamam yazma bit kaç gün bak bakalım nasıl tepki verecek Yorumla Soran 1 yıl Yok hiç konuşmam olur biter. Benimle konuşacak erkek çok meraklı olmalı, böyle ilgisiz takılması itici Yorumla cryptoGuy 1 yıl 🤣🤣 tamam kloapatra aklımızda bulundururu. Yorumla Soran 1 yıl Kloapatra mıı 😁 Yorumla cryptoGuy 1 yıl Çok meraklı olmalı 🤣🤣 mesela neye meraklı olsun sen bir soru sormuşsun sadece seni tanımıyor bile Yorumla Soran 1 yıl Beni tanımaya işte az çok konuştuk dün zaten. Yorumla cryptoGuy 1 yıl O ve sen kaç yaşındasın? Yorumla Soran 1 yıl 21 24 Yorumla cryptoGuy 1 yıl 24 sen mi o mu? Yorumla cryptoGuy 1 yıl Sen benimle tanışsana bi 😁 8 saat fark var her türlü sen uyuyakalırsın garanti veriyorum Yorumla
Kamasutraaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Boşaldığı içinde olabilir yavru 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Biz öyle sohbet etmiyoruz Yorumla Kamasutraaa 1 yıl Peki tamam Yorumla Kamasutraaa 1 yıl Etmediğiniz için o zaman Yorumla Soran 1 yıl Ahahahahaha Yorumla Soran 1 yıl Güldürdün bee sağ olasın Yorumla Kamasutraaa 1 yıl Rica Yorumla Soran 1 yıl Deli Yorumla Kamasutraaa 1 yıl Daha yapmadım öyle bir şey Yorumla Soran 1 yıl Düşünmen yeterli Yorumla Kamasutraaa 1 yıl Ben bir şey düşünmedim ama senin aklından neler geçiyor acaba Yorumla Soran 1 yıl Boşalmak diyorsun mk Yorumla Kamasutraaa 1 yıl Daha bir delilik yapmadım demek istedim. Daha yapmadım öyle bir şey derken sen deli dediğinde. Ve sen boşalmak istiyorsun gibi bir vibe aldım Yorumla Soran 1 yıl Vibeın bi taraflarına ….. hadi iy geceler Yorumla Kamasutraaa 1 yıl AA niye sinir yaptın Yorumla Kamasutraaa 1 yıl Buna nude atıldı mı Yorumla
girnelli Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeni yeni mi konuşmaya başladınız 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla girnelli 1 yıl Biraz zamana bırak Şöyle bir ay falan yettin sabırlı ol Eğer o dönemden sonra bile sana aynıysa Demek ki Uyuşmazlık diye bir şey var sizin aranızda zorlamanın manası yoktur yaşlarınız kaç Yorumla Soran 1 yıl Zaten isteksiz yazıyor gibi böyle düm düz cevaplar. Bi de geç saatte yazdı bana. Niye yazıyor ki böyle olacaksa Yorumla girnelli 1 yıl Yaslar kac. istersen benle irtibata gec Yorumla Soran 1 yıl 21 24 Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı. Bayıyor sun demek ki adamları 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir en iyisi onu zktir edim Yorumla coolantalyalı07 1 yıl Hiç kafanı ağrıtma bul yenisini oda mı sallanıyor onunda yenisini bul. Zevkine bak Bi defa geliyorsun hayata kimseyi çekme Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 542 cevap paylaştı. Yazışarak mı sesli mi görüşmeden bahsediyoruz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yazışmadan bahsediyorum Yorumla YeahYes 1 yıl Gece geç saatlerdeki sohbetlerse Tabii ki uykunun bastırması olağan. Konuda sıkıcıysa ihtimal yükseliyor Yorumla Soran 1 yıl Bende öyle olmuyo ki. İlgi duyduğum biri olsa uykusuzluktan gebersem de yazarım. Ha çok uykum geldiyse derim hadi ben yatıyorum diye Yorumla YeahYes 1 yıl Yani bilemeyeceğim durumu. Anladığım kadarıyla cevap vermeye çalıştım Yorumla
Omurgasız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 711 cevap paylaştı. Nasıl bir muhabbetin var ki 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Yani iyi muhabbetim var ama uyuya kalması bende ilgisi olmadığından beni çok ta iplemediğinden düşünüyorum Yorumla Omurgasız 1 yıl Sanmıyorum ya Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Omurgasız 1 yıl Sohbetinden keyif alıyordur ama uyuyabilir bazen bu seninle ilgili değildir. Kendisiyle ilgili bir mesele bence Yorumla Soran 1 yıl Bence muhabbet sarmadı diye bi gözümü kapatayım dedi. O zaman bana niye yazıyor, ben de böyle takıntılı insanım işte Yorumla Omurgasız 1 yıl Tatlım böyle düşünme kim olsa öyle yapacaktı Yorumla Soran 1 yıl Böyle olunca hiç konuşmamayı tercih ediyorum gerçekten Yorumla Omurgasız 1 yıl Bi kere de sen uyuyakal fmdn Yorumla Soran 1 yıl Dimi ya ben de umursamaz olsam iyi olur Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. yokgeç olduğu içindir 0 3 Yorumla Soran 1 yıl O zaman bana yazmasın abi Yorumla berkatak 1 yıl sen de haklısın. bu saatte seni ayakta tutan şey ne? Yorumla Soran 1 yıl İşte yazması. Yoksa uyurdum çoktan Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı. sen uyuyana kadar uyumam 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Benlede konuşsana kız😂 belki uyurum sayende😂 0 0 Yorumla
1ömeryıldırımm Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl 🤣🤣🤣 nasıl bayıyorsan insanları uyumuşlar direk 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. evet çekici gelmiyor demek ki 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. geç saatte konuşuyorsun demekki 0 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana Uygun olmayan kişiler ile konuştuğun için 0 0 Yorumla
Mantısever2023 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 95% 1 yıl Deneyelim kesin sonucu sana soyleyim 😄 0 0 Yorumla
plütondakahvaltı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Saat sabaha geldiği için de olabilir 0 0 Yorumla
Berti53 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ninni mi okuyorsun napiyirsun 0 1 Yorumla Berti53 1 yıl Gel benide uyut Allah askina saat kac oldu yarın iş var Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Milleti uyutuyorsun demek ki 😬 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla uusluu 1 yıl 🤭 Yorumla
1sonnbahar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl emin misin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet çok rastladım son zamanlar Yorumla 1sonnbahar 1 yıl buyur gel istersen Yorumla
Tatlı_hanımefendi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 40% 1 yıl Öyle denk gelmiştir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Zaten sabah yazmış uyuyakaldım kusura bakma diye ama görüldü attım daha da yazmadı hiç Yorumla
Eylülgns2 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 629 cevap paylaştı. Sen bugün erken uyu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Konuşmuyorum artık zaten sabahında uyuyakalmışım ya kusura bakma dedi bende görüldü attım daha da yazmadı ahajjaa Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Komik 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Hangisi 😂 Yorumla GoldenFireBall_06 1 yıl Uyumaları 😄 işkence çekiyorlarsa neden bitirmiyorlar birde bizde konuşalım uyku sorunum var 😄 Yorumla Soran 1 yıl Bende hiç uyumadım. Bencede içkence çekiyorlarsa hiç yazmasınlar abi Yorumla GoldenFireBall_06 1 yıl Aynen abisi yazda uyuyalim biraz 😄 Yorumla Soran 1 yıl Jahah ben sıkıcılığımla erkekleri uyutuyom öyle desene Yorumla GoldenFireBall_06 1 yıl 😄farketmez sonuç önemli benim icin Yorumla Soran 1 yıl Yok kullandırtmam kednimi öyle yine 😂 Yorumla GoldenFireBall_06 1 yıl Naz yapma hadi 😄 Yorumla
gokhansertt Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Biz konuşabiliriz ben uyumam şimdi 0 47 Yorumla Soran 1 yıl Sen 18 yaşında mısın Yorumla gokhansertt 1 yıl 19 sen Yorumla Soran 1 yıl 21 Yorumla gokhansertt 1 yıl Sorun mu sence Yorumla Soran 1 yıl Sence? Yorumla gokhansertt 1 yıl Bence değil Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla gokhansertt 1 yıl Çok önemi yok 21 başındakilerden daha olgun ve tecrübeliyim Yorumla gokhansertt 1 yıl Sadece bir sayıdan ibaret o Yorumla Soran 1 yıl Olgun bi düşünceye sahip olduğunu düşünmüyorum Yorumla Soran 1 yıl Ben hep 28-30 yaşındakilerle konuştuğum için Yorumla gokhansertt 1 yıl Denemeden bilemezsin Yorumla Soran 1 yıl Playboy gibi takılıyon sen belli Yorumla gokhansertt 1 yıl Dediğim gibj dene ve gör Yorumla Soran 1 yıl İnsta ver bakayım Yorumla gokhansertt 1 yıl Yeni bir tane açtım fake Yorumla Soran 1 yıl Niye kendi hesabın yok mu Yorumla gokhansertt 1 yıl Kullanmıyorum Instagram istoyorsan vereyim o hesabı Yorumla Soran 1 yıl Ne kullanıyosun sadece KS mı Yorumla Soran 1 yıl Kaç kere aldattın Gökhan? Yorumla gokhansertt 1 yıl İnsta var işte vereyim mi bir tane hesap var Yorumla gokhansertt 1 yıl Aldatma ne alaka skdkr Yorumla Soran 1 yıl Öyle playboya benzediğin için. Fakei napayım ben seni stalklayıp nasıl biri olduğuna bakacaktım. Ben takılmalık biri değilim he Yorumla gokhansertt 1 yıl Takılmalık birisin demedim zaten asabiyetin de hoşuma gitti Yorumla Soran 1 yıl Ağır başlıyımdır Yorumla gokhansertt 1 yıl Ağır başlı kadınlar bence daha çekicidir mıy mıy tipler her yerde var Yorumla Soran 1 yıl Aynen, sen ağır başlımısındır ya da her kıza sarkan biri misin Yorumla gokhansertt 1 yıl Zaman zaman değişir Yorumla gokhansertt 1 yıl Yalana gerek yok Yorumla Soran 1 yıl Olmaz öyle 😁 Yorumla gokhansertt 1 yıl Bakarsın düzelirim sen düzeltebilir midin Yorumla Soran 1 yıl Sen gerçek erkek olduğunda bana yaz yine ahahha Yorumla gokhansertt 1 yıl Hedabinj birai yazayım Yorumla gokhansertt 1 yıl Da gerçek erkek derken Yorumla Soran 1 yıl Ayran gönüllü olma, ayran gönüllü olanın çalkalayanı çok olurmuş. Başka sorulardaki cevaplarını görüyorum ben:) Yorumla gokhansertt 1 yıl Biliyorum gördüğünü ayran gönüllü olmamama sebep ol işte send e Yorumla Soran 1 yıl Kafan çok güzel Yorumla Soran 1 yıl Ben seni kocaya almam Yorumla gokhansertt 1 yıl Sen yaz ondan sonra düşünürsün Yorumla Soran 1 yıl Sadık kalmazsın sen oğluşum Yorumla gokhansertt 1 yıl Ohoo sen gel sadık kalmazsam haklısın git Yorumla Soran 1 yıl Niye uyumuyon sen Yorumla gokhansertt 1 yıl Uykum yok sen niye uyumuyorsun Yorumla Soran 1 yıl Nasıl uykun yok, sen liseyi bitirdin mi lan Yorumla gokhansertt 1 yıl Bitirdim Yorumla gokhansertt 1 yıl Gel uyut beni kucağında Yorumla gokhansertt 1 yıl Hem sen niye uyumuyorsun Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 880 cevap paylaştı. olabilir 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ben mesela anca sıkıldığım için uyuya kalırım, sıkılmadıysam uykusuzluktan gebersem de yazarım Yorumla glaberizm 1 yıl aynı ben Yorumla Soran 1 yıl Demek ki muhabbetim sarmıyor 😂 Yorumla glaberizm 1 yıl bazı ses tonları da uyku getirebiliyor ondan da olabilir Yorumla Soran 1 yıl Sesli konuşmak değil, yazışmaktan bahsediyorum Yorumla glaberizm 1 yıl uyku vakti mi konuşuyosun Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı. Kesin 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Comeback1 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Ben sabahlarım ama yazan yok masmalesef 0 2 Yorumla Comeback1 1 yıl Senin şansın yok galiba hepsi uyuyakaliyor senin lanetin bu😂 Yorumla Comeback1 1 yıl Benle konuşsan demekki sabaha kadar uyanık olan ben bile yatarım 😂 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. Aa ben. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Olabilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Sıkılmışlardır bence
Kocanı sabaha karşı uyutup, flörtlerinle konuştuğun içindir yavrum. Daha erken saatleri tercih et
Flörtlerim mi kiimm 😂
benlede konuşta uykum gelsin huzur var sende huuzuurr
Ahahha hayır sadece istediği gibi değil de ondan sıkıcı geldi
sanmam deneyebiliriz haha
Yok
peekii
Ne guzel sohbet devam etiriyormussun genelde insanlar bunu beceremez
Evet ya 2 dk da insan nasıl uyuyakalır ki bi de? Uykusu geldi ise yazar her an uyuyabilirim diye. O uyku insanı birden çarpmıyo ya
Konusmak istemiyordur baska aciklamasi yok bunun
Evet ama kendi yazmıştı nasılsın diye
Ama saat 3 buçuklarda
Gece
Pat diye gidilmez okuzlum yapmis
Evet sabahındada uyuyakalmışım kusura bakma dedi be bi daha da yazmadı iki gün oldu 😂 beni beğenmemiş bu aşikar bişey
Evet olabilir ama Essek olmamakta gerek hayatta Insanlarin bir gururu kalbi var sonucta incinir
Beni umursamayanı bende umursamam. İncinmedim
Sorun etme boş ver o zmn bosinsanlari
Aynen öyle, teşekkür ederim
Ricaederim.
Aynen. Sıkıcısın.
Uyumuyorlar aslında yazmak istemiyorlar
Olabilir
maalesef
Olsun
Uykuları geldiği içindir. Öyle düşünme, kimisi erken yatmayı alışkanlık edindiği için zor geliyordur.
Ya uyuyakalmış gibi yapıyor ya da geç saate kadar konuşuyorsunuzdur. Benim arkadaşım var onun için sabaha kadar konuşurum, uykumdan feragat ederim.
Annem de bir ara dini sohbetlerde uykusunun geldiğini söylüyordu. Sorunu görünce aklıma o geldi. 😂
O başka boyut kardeşim allah'ın rahmeti çöküyor şeytan bırakmıyor ki faydanalım birde feyzi kaldıramayinca uyur insan 😄 validenin ellerinden öperim
Ellerinden öperim derken?
Böyle temiz insanlara pek kalmadı benim annem ise rahmetli oldu saygı ibaresi olarak söyledim kardeşim
Hakkını helal et kardeşim, malum berbat bir devirde yaşıyoruz.
Senin de başın sağ olsun, annenin mekanı Cennet olsun inşallah. 🙏
Estağfurullah kardeşim sende haklısın helal olsun
Ama benim annem 43 yaşında, yani senin elini öpeceğin kadar yaşlı değil. 😊
Allah razı olsun kardeşim ölüm işte laf söz bitiyor hayırlı geceler olsun
Sana da hayırlı geceler kardeşim, annenden bahsederek seni üzdüysem sen de hakkını helal et.
Estağfurullah kardeşim helal olsun
Boşaldıktan sonra tatlı bir uyku çöker insana.
Eee sen tatlısın ama uyku daha tatli 😁 bence sana biraz heyecan da lazim bu durumda 😉
Ayjı bende de öyle
Birden kayboldu gitti
Birde arfı sıra 50 mesaj at son mesaja bakıyırlar
Ben öyle yapmıyorum, ama yapsam banada öyle yaparlar
Yooo güzel degilsindir
Haha yüzümü görmedi ki
Ozaman maldır
Zaten sabah yazmış uyuyakaldım kusura bakma diye ama görüldü attım daha da yazmadı hiç
Boş ver ozaman
Boş verdim
En iyisi
uyumuyodur o diğerlerine yazıyodur:)
Olabilir
Muhabbetin sarmadı galiba 😀
Büyük ihtimalle
Ne konuştunuz ki
Az konuştuk en son bugün neler yaptın sormuştum. Genellikle ben sordum zaten ama o bana yazdı saat 3 buçyk gece
Dayanamadı uyudu galiba burada sabaha kadar konuşacak kadar ilgi çekici kimse yok bir kişi ile konuştum boşa vakit kaybıymış
Dimi bende sıkıldım burdan
İnstegramda takılıyorum genelde
Ben tiktok
Bendede var ama fazla kullanmıyorum
ee sizin oralarda havalar nasıl
İyi sizin?
Nasıl muhabbet ediyorsunuz?
Normal bugün neler yaptın diye sormuştum sjsjs
Onun ilgisini çekecek şeylerden konuş bugün ne yaptın diye sorma her gün.
İlk defa sordum bunu ona
Emoji yollamıştı o da ben sormadan önce. Sadece emoji. Bu konuşmayı uzatmak istemiyorum demek
İstese insanın aklına gelir hemen soracak bişeyler konu falan
Bu yeni tanıştığı biri mi? İlk başlarsa böyle olur takılma. Onun seni merak etmesi için daha kalıcı sohbetler etmelisin
Evet yeni daha dün tanıştık
Dün daha meraklıydı bugüne bakış. Ama yazdı hayret. Bence beğenen erkek daha sabah uyanınca yazar günaydın diye. O bana gece 3 bucuk yazdı.
Dur yahu hemen nasıl karar verdin sıkıcı olduğuna 🤣 hobilerinden sorup sonra anılarına geçiş yapmayı sağla hemen çözülür
O bana bişey sormadı bile tanımak amaçlı sadece ben sordum bu gece. Konuşmaya canı istemiyosa neden yazıyor
Tamam yazma bit kaç gün bak bakalım nasıl tepki verecek
Yok hiç konuşmam olur biter. Benimle konuşacak erkek çok meraklı olmalı, böyle ilgisiz takılması itici
🤣🤣 tamam kloapatra aklımızda bulundururu.
Kloapatra mıı 😁
Çok meraklı olmalı 🤣🤣 mesela neye meraklı olsun sen bir soru sormuşsun sadece seni tanımıyor bile
Beni tanımaya işte az çok konuştuk dün zaten.
O ve sen kaç yaşındasın?
21 24
24 sen mi o mu?
Sen benimle tanışsana bi 😁 8 saat fark var her türlü sen uyuyakalırsın garanti veriyorum
Boşaldığı içinde olabilir yavru
Biz öyle sohbet etmiyoruz
Peki tamam
Etmediğiniz için o zaman
Ahahahahaha
Güldürdün bee sağ olasın
Rica
Deli
Daha yapmadım öyle bir şey
Düşünmen yeterli
Ben bir şey düşünmedim ama senin aklından neler geçiyor acaba
Boşalmak diyorsun mk
Daha bir delilik yapmadım demek istedim. Daha yapmadım öyle bir şey derken sen deli dediğinde. Ve sen boşalmak istiyorsun gibi bir vibe aldım
Vibeın bi taraflarına ….. hadi iy geceler
AA niye sinir yaptın
Buna nude atıldı mı
Yeni yeni mi konuşmaya başladınız
Evet
Biraz zamana bırak Şöyle bir ay falan yettin sabırlı ol Eğer o dönemden sonra bile sana aynıysa Demek ki Uyuşmazlık diye bir şey var sizin aranızda zorlamanın manası yoktur yaşlarınız kaç
Zaten isteksiz yazıyor gibi böyle düm düz cevaplar. Bi de geç saatte yazdı bana. Niye yazıyor ki böyle olacaksa
Yaslar kac. istersen benle irtibata gec
21 24
Bayıyor sun demek ki adamları
Olabilir en iyisi onu zktir edim
Hiç kafanı ağrıtma bul yenisini oda mı sallanıyor onunda yenisini bul. Zevkine bak Bi defa geliyorsun hayata kimseyi çekme
Yazışarak mı sesli mi görüşmeden bahsediyoruz
Yazışmadan bahsediyorum
Gece geç saatlerdeki sohbetlerse Tabii ki uykunun bastırması olağan. Konuda sıkıcıysa ihtimal yükseliyor
Bende öyle olmuyo ki. İlgi duyduğum biri olsa uykusuzluktan gebersem de yazarım. Ha çok uykum geldiyse derim hadi ben yatıyorum diye
Yani bilemeyeceğim durumu. Anladığım kadarıyla cevap vermeye çalıştım
Nasıl bir muhabbetin var ki
Yani iyi muhabbetim var ama uyuya kalması bende ilgisi olmadığından beni çok ta iplemediğinden düşünüyorum
Sanmıyorum ya
Neden
Sohbetinden keyif alıyordur ama uyuyabilir bazen bu seninle ilgili değildir. Kendisiyle ilgili bir mesele bence
Bence muhabbet sarmadı diye bi gözümü kapatayım dedi. O zaman bana niye yazıyor, ben de böyle takıntılı insanım işte
Tatlım böyle düşünme kim olsa öyle yapacaktı
Böyle olunca hiç konuşmamayı tercih ediyorum gerçekten
Bi kere de sen uyuyakal fmdn
Dimi ya ben de umursamaz olsam iyi olur
yokgeç olduğu içindir
O zaman bana yazmasın abi
sen de haklısın. bu saatte seni ayakta tutan şey ne?
İşte yazması. Yoksa uyurdum çoktan
Ben karşımdakini uyutmadan uyumam
sen uyuyana kadar uyumam
Ninni gibi geliyorsun demek ki
Uyumak yasak sabahlicam
Benlede konuşsana kız😂 belki uyurum sayende😂
🤣🤣🤣 nasıl bayıyorsan insanları uyumuşlar direk
evet çekici gelmiyor demek ki
geç saatte konuşuyorsun demekki
Sana Uygun olmayan kişiler ile konuştuğun için
Deneyelim kesin sonucu sana soyleyim 😄
Benim de sevgilim uyuycam diyor benim oysa uykum yok işimiz var
Saat sabaha geldiği için de olabilir
Ninni mi okuyorsun napiyirsun
Gel benide uyut Allah askina saat kac oldu yarın iş var
Milleti uyutuyorsun demek ki 😬
😂
🤭
Bi cinsellik konusuna hemen uykuları açılır hahaha
Bana yazmadığındandır 😂
emin misin
Evet çok rastladım son zamanlar
buyur gel istersen
Öyle denk gelmiştir
Zaten sabah yazmış uyuyakaldım kusura bakma diye ama görüldü attım daha da yazmadı hiç
Sen bugün erken uyu
Konuşmuyorum artık zaten sabahında uyuyakalmışım ya kusura bakma dedi bende görüldü attım daha da yazmadı ahajjaa
Komik
Hangisi 😂
Uyumaları 😄 işkence çekiyorlarsa neden bitirmiyorlar birde bizde konuşalım uyku sorunum var 😄
Bende hiç uyumadım. Bencede içkence çekiyorlarsa hiç yazmasınlar abi
Aynen abisi yazda uyuyalim biraz 😄
Jahah ben sıkıcılığımla erkekleri uyutuyom öyle desene
😄farketmez sonuç önemli benim icin
Yok kullandırtmam kednimi öyle yine 😂
Naz yapma hadi 😄
Biz konuşabiliriz ben uyumam şimdi
Sen 18 yaşında mısın
19 sen
21
Sorun mu sence
Sence?
Bence değil
Niye
Çok önemi yok 21 başındakilerden daha olgun ve tecrübeliyim
Sadece bir sayıdan ibaret o
Olgun bi düşünceye sahip olduğunu düşünmüyorum
Ben hep 28-30 yaşındakilerle konuştuğum için
Denemeden bilemezsin
Playboy gibi takılıyon sen belli
Dediğim gibj dene ve gör
İnsta ver bakayım
Yeni bir tane açtım fake
Niye kendi hesabın yok mu
Kullanmıyorum Instagram istoyorsan vereyim o hesabı
Ne kullanıyosun sadece KS mı
Kaç kere aldattın Gökhan?
İnsta var işte vereyim mi bir tane hesap var
Aldatma ne alaka skdkr
Öyle playboya benzediğin için. Fakei napayım ben seni stalklayıp nasıl biri olduğuna bakacaktım. Ben takılmalık biri değilim he
Takılmalık birisin demedim zaten asabiyetin de hoşuma gitti
Ağır başlıyımdır
Ağır başlı kadınlar bence daha çekicidir mıy mıy tipler her yerde var
Aynen, sen ağır başlımısındır ya da her kıza sarkan biri misin
Zaman zaman değişir
Yalana gerek yok
Olmaz öyle 😁
Bakarsın düzelirim sen düzeltebilir midin
Sen gerçek erkek olduğunda bana yaz yine ahahha
Hedabinj birai yazayım
Da gerçek erkek derken
Ayran gönüllü olma, ayran gönüllü olanın çalkalayanı çok olurmuş. Başka sorulardaki cevaplarını görüyorum ben:)
Biliyorum gördüğünü ayran gönüllü olmamama sebep ol işte send e
Kafan çok güzel
Ben seni kocaya almam
Sen yaz ondan sonra düşünürsün
Sadık kalmazsın sen oğluşum
Ohoo sen gel sadık kalmazsam haklısın git
Niye uyumuyon sen
Uykum yok sen niye uyumuyorsun
Nasıl uykun yok, sen liseyi bitirdin mi lan
Bitirdim
Gel uyut beni kucağında
Hem sen niye uyumuyorsun
olabilir
Ben mesela anca sıkıldığım için uyuya kalırım, sıkılmadıysam uykusuzluktan gebersem de yazarım
aynı ben
Demek ki muhabbetim sarmıyor 😂
bazı ses tonları da uyku getirebiliyor ondan da olabilir
Sesli konuşmak değil, yazışmaktan bahsediyorum
uyku vakti mi konuşuyosun
Gel bide biz konuşalım
büyük ihtimal muhabbetin uyutuyor
Konu mevzuya gelmiyorsa
Uykusu olduğu icin
Olabilir
Kesin
Uykusunu getiriyorsundur