Aileniz ile aranız nasıl?
Arkadaş dostunuz var mı?
Eşiniz sevgiliniz var mı?
Yalnızsanız bunun sebebi ne ve nasıl baş ediyorsunuz?
Arkadaş konusunda seçicimisiniz?
Aileniz ile aranız nasıl?
Arkadaş dostunuz var mı?
Eşiniz sevgiliniz var mı?
Yalnızsanız bunun sebebi ne ve nasıl baş ediyorsunuz?
Arkadaş konusunda seçicimisiniz?
Anne ve babam ile yaşıyorum aram çok iyi. Eşim ve sevgilim yok yalnızlığın sebebi geçmişte çok sevdiğim birinden kaynaklı yalnızlıkla başa çıkmak gerçekten çok zor iyi dostlarım ve arkadaşlarim var hem asabi hemde çok muzip biriyim çok konuşan kadın erkek pek sevmem arkadaş konusunda seçiciyim
Ailem ile aram iyi
Arkadaşım dostum var
Sevgilim var
Yanlız değilim
Arkadaş konusuna gelince
Herkes ile hoşsohbetimdir ama arkadaş konusunda evet seçiyim, gayet iyiyim, yanlız olduğum zamanlarda oldu çok keyifli zamanlar geçirdim tek başıma, yanlız kalmak istediğim zamanlar da oldu onda da saysan bi iki defa anca kalmışımdır :) sen neden yalnızlıktan dem vurdun?
Güzel bir hayatın var daim olsun Ben biraz Yalnızlıktan sıkıldım bunaldığım için öyle bir soru sormak aklıma geldi
Çok teşekkürler inşallah
Bak öncelikle herkes arkadaşın değildir bir insanın bir elin parmakları kadar arkadaşı olur ama sağlam olur. Yalnızlık iyidir kalabalıkta kaybolmaktansa kendinle barışık olmak en güzeli aile belli bir yaşa kadar senin destekcindir sendede vefa varsa beli bir yastan sonra onlara destek olursun...
Yalnizligin bana iyi geldigi kadariyla yalnizim.
Ailem ile aram okyanus gibi , bazen cok duru bazen ise cok dalgali , bu okyanusta kaybolmayana odul de yok.
Arkadas veya dostum yok
Es veya sevgilim yok
Sebebi , bir zamanlar maruz kaldigim seye bagimli olmam , bas etmiyorum yonetiyorum daha cok
Arkadas konusunda ise secici olup olmadigimi bilmiyorum
Maruz kaldığın eski sevgili hasretimi?
Sevgili sorunlarini kendimden uzak tutuyorum , o kadar sey icinde kim yabanci bir insanin sana kattigi duygular ile savas vermek ister ki
Peki nedir maruz kaldığın çok özel değilse
Dedigim gibi soru yalnizsaniz sebebi ne , benim cevabim ise sebebi yalnizliga hic beklemedigim bir an maruz kalmam
Anladim zaten nikinden belli halinden memnunsun :)
Ikini de bu arada yeni fark ettim :))
her şey gönlünce olsun
Evet...
Tesekkur ederim , umarim sizin icin de hersey cooooooooooook guzel olurrr :))
Amin sagolasin:))
Cevap
26Cevap
Ben her zaman yalnızım..
Ailemle aram çok iyi, arkadaşım ve dostum var. Eş veya sevgilim yok, kendimi yalnız olarak tanımlamıyorum, bu benim tercihim. Arkadaş konusunda evet, biraz seçiciyimdir. 👱🏻♀️
hiç birini kafaya takmıyorum aynaya bakıyorum diyorum ki seni ağlatan seni kıran yüz üstü bırakan insanlar için ağlamaya değmez, dünyada ki en değerli varlık sensin üzülüp kahrolacağına dimdik dur onlar perişan olsun
Ne zamandir bu yalnızlık halin var? Aslinda bende senin gibi beni ağlatan kıran insanlardan dolayı yalnızlığı seçtim. Hayatımda onların olmaması benim için çok daha sağlıklı bir durum diye. Ama böyle de her açıdan yalnızlığı yaşayınca çok zor oluyor.
bu arada size takip attım 1-2 sormak istediğim soru var. Çünkü siz benden bu konuda daha güçlüsünüz kabul ederseniz sevinirim kimin son iki harfi ck
Yeni gördüm bu msjinizi.. Nu... ck olan kisiyim
Ailemle aram iyi
1 tane mükemmel kankam var
Eşim sevgilim yok hiç sözlenmedim bile
Hayatımdan memnunum yorgunluk harici
Muhtemelen huyum suyum bilmişliğim yüzünden yanlızım ama yanlız gibi değilim
Hayata karışmalısın böyle olmaz insanoğlu sosyal varlıktır yaşadığın her saniyeyi iyi değerlendir sana göre birini illaki bulacaksındır sen de biraz onlara göre olmak için çabalamalısın sürekli yalnızlık olmaz
Yalnızım kalabalıklar içindeok yalnız yoruldum
Değilim şükür.. ama bazen çok ihtiyaç duyuyorum yalnız kalmaya...
Es konusunda yanlizim aile konusunda yanlizim arkadss konusunda yanlizim belki buyuzdne keyifsiz ve mutsuzum
Seni cok iyi anlıyorum
Anlaşilmak ile sorunum yok sadece hayatin icinde rugarla savrulan bir yaprak mislai yasiyoruz.
Çok soru sordunuz. Tek cevabı var bazen kalabalıklwr içersinde yapayalnız hissedersiniz... Durum öyle
yalnızlık iyidir kimseye hesap vermeden mezara girerken bile yalnız giriyor insan gerisi boş ;)
Çabuk asıp kesiyorum bu yüzden çok yalnız kalabiliyoruö bazen.
Sebebi ne öfkenin
Zamanında ailen tarafından sanki cok ilgisiz kalmışsın diye yorumladım. Bir kitap var "Bağlanma" diye. Yazarları Amir Levine ve Rachel Heller, Türkçesi var bu kitabın.
Bende senin gibiyim arkadaşlarıma kırılınca affetmez hayatımdan çıkarırdım ya da cok fazla yakın olmak istemezdim herkesle. Bununda özgürlüğüme düşkün olduğumdan olduğunu sanırdım ama yinede tuhafıma giderdi yakınlıktan bu denli rahatsız oluşum. Ben aslında böyle biri değilim gibi düşünürdüm.
Fakat bu kitabı okudukça anladım ki anne ile güvensiz bir iletişim ile büyümüş çocuklarda kendine yaklaşan kişileri tehlike gibi görüp çok yakınlaştırmamak ve kolayca hayatından çıkarmak bi tutum oluşurmuş. Anneye guvenemeyen herkese guvenemez diye anladığım kadarıyla.
Dilersen sen de bu kitabı alıp okuyabilirsin. Çünkü aşk ilişkilerinde de bu tarz tutumların olabilir. En azından sana nasıl bir insanın iyi geleceğini ve senin bu duyguların ile nasıl baş edeceğini öğrenebilirsin.
Nacizane fikir vermek istedim. Tabii ki senin hakkındaki düşüncem de yanılıyor da olabilirim. Sevgiler
Rica ederim
Anladim sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş gibi bir durum olmuş sanki sendede.
Bilinç altında bi nedeni var kesin. Nette araştırma yapabilirsin. Bütçen el veriyorsa pskolojik danışmanlık alabilirsin.
Yurt dışında yaşıyorum yek başıma ama yalnız değilim.
Yalnızlık en korktuğum şey o yüzden kalabalık yerlerde gezerim hep😃
Hiç kimsem yok. Beni döven tecavüz eden bir ailem var. Bu halime gülen akrabalarım var. Başka da kimsem yok
Nasil yani? Tecavüz derken? Kim tarafindan? Dogrumu bu yazdıklarınız
Babam ve amcam. Sülaledeki herkes gülüyor bana dalga geçiyorlar bu halimle
Basbaya tecavüz ediyorlar işte. Dövüyorlar kafamı yumrukluyorlar
Annem de izliyor. Akrabalar gülüyor. Evden çıkmama engel oluyorlar şikayetçi olaniyorum bir kere şikayetçi oldum daha beter dövdüler on kişi saldırdılar
Sen ciddimisin? Eger ciddi isen bu ulkede adalet var. Kadin sığınma evine gitme basvurusunda bulunabilirsin
Çok fazla çevrem var ve yalnız kalmak istiyorum.
Yalnızlık kadar güzel bir şey var mı?
Özellikle sanane diyip geçiştirmek harika.
Bekarım, duygusal kimse yok hayatımda. Ailemle iyiyim.
Sen peki?
Ailemle aram kötü.
Arkadaşım yok. Çünkü arkadaşlıktan nefret ederim.
Eşim Sevgilim yok. Çünkü aşktan sevgiden nefret ederim nefrettt.
Yalnız değil kadınsızım. Sahipsiz erkek olmak çok zor 😬
Hmm neden kadınlar seni istemiyor ya da sevmiyor sence
İstemiyor değiller ya. Sıkıntı ben de. Ekonomik olarak zor bir dönem geçirdiğim için bana yazanlarla bile ilgilenemiyorum. Body'lik teklif eden de oldu sevgililik de. Aşırı güzel olmasalar da idare ederlerdi. Ama ben tırsıyorum bu aralar. Bir taraftan da çok sevilmek istiyorum. Belki de terapiye ihtiyacım var. Kafam çok karışık. Terapiye de para veresim yok 😜
Bence onurlu bi hayattan asla vazgeçme. İnşallah maddi sorunlarını çözersin bir an önce. maalesef bu konuda yalnız değilsin. Ülkenin bu malum.
Inançlı mısın bilmiyorum ama zaten o tarz body lik bir hayat hem zina hem çok büyük günah. Senin için hem bu dünyada hem ahirette cok götürüsü olacak.
Inançlı değil sen dahi şöyle düşün; yarın bir gün evlendiğinde çocuklarına ben zamanında şunu şunu yapmıştım diyemeyeceğine göre diyemeyeceğin hiçbir şeyi de yapma yasama. Umarım her şey yoluna girer.
İnançlı değilim, çocuk da düşünmüyorum. Mutlu bir ömür istiyorum. 80-90 yıllık filan. Yol arkadaşım yok sadece
Sevgili konusunda yalnızım ve baş edemiyorum artık bıktım yalnızlıktan
Seni anlıyorum... insanlar kadın erkek olarak yaratılmış. Bıkıyor insan yalnızlıktan, sevmek sevilmek istiyor. En azindan diğer açılardan yalnız değilsin sanırım, bu da bir şans.
Umarım hayırlı iyi bir insanla karşına kısa zamanda çıkar, Benim de diğer isteyen herkesin :)
Eğer istersen tanışmak isterim ne dersin 🙂
İstediğimiz sorudan başlıyabiliyormuyuz.
Tabii :)))
Güzel miş hocam. Daim ve gönlüne göre olsun hersey ;)
Teşekkürler
Yalnizlik kadar guzel birsey yok
Herzaman değil ya
O zaman sorun yok
Yalnız değilim evliyim
Yalnızım biraz
Öyle yalnızım ki anlatamam.
Çok yalnızım alıştım artık
% 70 yalnız sayılırım.
Yalnız değilim ama anlayanım yok
Oda kötü demi
Aynen 😢
Evlimisin peki eşin lemi problem özel değilse
Bekarım ailemle yaşıyorum
Anladim yaşın kac? Zordur bu yaşta aileyle yaşamak ama inan iyi yanları da var. Ben yalnız yaşıyorum ve bazen cok bunalıyorum.
Olduğu kadar
Sevgilim yok. Ama kendimi yalnız hissetmiyorum.
Alıştık aga
Bosvermislik
Yalnızım.
Hımm
Keyfim yerinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?