Aile & Toplum Günaydın 🌸 Bugün daha mı sıcak sanki? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor ☕Benim balkon bile esmiyorsa aşağıyı düşünemiyorum, birde dışarı çıkmam gerek 🙄 nasıl yaparız 😀 Günaydın 🌸 Bugün daha mı sıcak sanki? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. Günaydın sanki bugün daha sıcak :D Afiyetler olsunn 1 2 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Teşekkür ederim ❤️ u Barış_LonelyForever 1 yıl <3
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Neredesin bilmiyorum ama burası öğlen 35 derece oluyor gölgede. 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Nem var nem 🥺 ve maalesef ben de dışarı çıkmak zorundayım birazdan 1 0 Yorumla
antıbıyotık54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Gunaydinlar afiyet olsun gunden gune daha ısınıyor hava 1 0 Yorumla
Berti53 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Balkona şişme yatak attim burada yatiyorum bugün biraz daha sıcak ama arada bi esiyor gibi 1 0 Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Afiyet olsun. Bu nasıl bir köpük Allah aşkına bi sırrı varsa lütfen paylaş. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Soruyu sorduğun günden daha sıcak evet 1 2 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Bende o gün sanmıştım ama bugün daha çok sıcak Yorumla m MarllboroRed 1 yıl 👍👍 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Asiri sicak. kahvede ne guzel gozukuyor 1 2 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Her zamanki gibi 🤪 Yorumla Sqhiptare 1 yıl Aynen:) Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 988 cevap paylaştı. Valla köyümüz serin serin ama sinek çok 1 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı. Sıcak bence dışarı çıkmayın 1 0 Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı. Evet, daha çok sıcak ben de farkettim. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. çok erken saatte başladı 1 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 739 cevap paylaştı. Bir de en sıkıntılı saat 1 0 Yorumla
cemowq1 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 yıl hava çok sıcak evde durulmuyor hiç bir vanlitaor fayda etmiyor 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. evt sanırım daha çok günah işledik 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. inanilmaz sicak 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gerçekten sıcak 1 0 Yorumla
P-u-s-at Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Güneşi kısalım 😅 1 21 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Evet hocam kıs Yorumla P-u-s-at 1 yıl Yeni adımı beğendim hoca 😅 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Ne hocası 😀 Yorumla P-u-s-at 1 yıl Dur neydi bulucam 😅 Yorumla P-u-s-at 1 yıl Buldum cemaat şu son model arabaları olan o bana göre 😅 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Cıks beğenmedim Yorumla P-u-s-at 1 yıl Ne lazım 😅 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Sipariş verebiliyor muyuz 😀 Yorumla P-u-s-at 1 yıl Kuryemiz başka siparişte şu an müsait değil beklersen belki 😅 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Beklemeyi sevmem😀 Yorumla P-u-s-at 1 yıl Adım atıldı 😅 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Kim kime nasıl nered3 Yorumla P-u-s-at 1 yıl Çok naz Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Naz yapacak yaşı geçtim Yorumla P-u-s-at 1 yıl Fazla alıngansın ama hala Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Değilim ama Yorumla P-u-s-at 1 yıl Eminmisin 😅 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Evet😀 Yorumla P-u-s-at 1 yıl Kapak foto cevap mı diyorsun 👏 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Neden olmasın Yorumla P-u-s-at 1 yıl Ok tm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Günaydın sanki bugün daha sıcak :D Afiyetler olsunn
Teşekkür ederim ❤️
<3
Neredesin bilmiyorum ama burası öğlen 35 derece oluyor gölgede.
Nem var nem 🥺 ve maalesef ben de dışarı çıkmak zorundayım birazdan
Gunaydinlar afiyet olsun gunden gune daha ısınıyor hava
Balkona şişme yatak attim burada yatiyorum bugün biraz daha sıcak ama arada bi esiyor gibi
Afiyet olsun. Bu nasıl bir köpük Allah aşkına bi sırrı varsa lütfen paylaş.
Soruyu sorduğun günden daha sıcak evet
Bende o gün sanmıştım ama bugün daha çok sıcak
👍👍
Asiri sicak. kahvede ne guzel gozukuyor
Her zamanki gibi 🤪
Aynen:)
Evet bugün arttı sıcaklık.
Her gün ayrı sıcak ya
Valla köyümüz serin serin ama sinek çok
Ter içinde kaldım yaw
Hergun çok sıcak bıktık
Maalesef öyle sanırım ☺