Aile & Toplum Artvin Diyarbakır? İsimsiz0008 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Artvinliyim erkek arkadaşım Diyarbakır kulp dan ileride kültürel anlaşmazlıklar yaşana bilir mi Güncellemeler1 yıl Ne gibi kültürel farklılıklar yaşanır Artvin den Diyarbakır gidince Artvin Diyarbakır? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 721 cevap paylaştı. Şimdi bile yaşanabilir. Mühim olan bunu aşabilmeniz. Çatışırsanız aşamazsınız. Her iki tarafında anlayışlı ve sağ duyulu olması gerek. İki tarafın kültüründe de inat var dikkatli olmunmalı. 0 3 Yorumla İsimsiz0008 1 yıl Benim inadım onu bastırıyor 😂 Yorumla NoShow 1 yıl hahaha hiç şaşırmadım :) Devamke Yorumla İsimsiz0008 1 yıl Beni bastıracağın düşünüyor ama hep yeniliyor 😂 Yorumla
PoleStar5 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Yaşanacak tatbiki, sen karşılayabilecek misin bakalım 0 6 Yorumla İsimsiz0008 1 yıl Ne açısından karşıysa bilecek miyim Yorumla PoleStar5 1 yıl Gelin olarak gideceksen bu farklılıklara alisabilecek misin Yorumla İsimsiz0008 1 yıl Ne gibi bi kültür farkı olacak biliyorum açıkçası Yorumla PoleStar5 1 yıl Bilmiyorum mu demek istedin Yorumla İsimsiz0008 1 yıl Ne gibi bi fark olacak onu bilmiyorum Yorumla PoleStar5 1 yıl Haaa, o zaman bizim bişey dememize gerek yok Yorumla
ToLove Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Ailesi köyden dün göçmediyse pek kültürel anlaşmazlık yaşanmaz. 0 1 Yorumla İsimsiz0008 1 yıl Ne gibi bir fark var Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yaşama ihtimali yüksek 0 18 Yorumla kralkobrax21 1 yıl Ben Diyarbakır'lıyım o yüzden söyleyeyim dedim Yorumla kralkobrax21 1 yıl Kulp ilçesinden doğru düzgün insanlar çıkmıyor Yorumla İsimsiz0008 1 yıl Ne gibi Yorumla kralkobrax21 1 yıl Çoğu üçkağıtçı oluyorlar Yorumla kralkobrax21 1 yıl Büyük bir kısmı da dinci ve yobazdırlar Yorumla İsimsiz0008 1 yıl 5 vakit namazında şuanlık ama ileride ne olur bilmiyorum Yorumla kralkobrax21 1 yıl O zaman kesinlikle uzak dur derim Yorumla İsimsiz0008 1 yıl Neden peki daha açıklayıcı olur musun Yorumla kralkobrax21 1 yıl İlçeye komşu bir ilçedenim, yüzlerce komşumuz var ve geçmişte de oldu, hepsi uzak durulması gereken kişiler kadın erkek fark etmeden Yorumla İsimsiz0008 1 yıl Öcü gibi anlattın 😂 Yorumla kralkobrax21 1 yıl Gerçekleri anlattım gerisi sana kalmış Yorumla kralkobrax21 1 yıl Başına gelince bir abi söylemişti dersin Yorumla İsimsiz0008 1 yıl Aynı iş yerinde çalışıyoruz evlenmek istiyor ama onun aile yapışın bilmiyorum nasıl olur onu da bilmiyorum kültürel olarak ne olur bilmiyorum Yorumla kralkobrax21 1 yıl Hayat senin hayatın Yorumla kralkobrax21 1 yıl Şimdi şöyle ifade edeyim.İnsanların en az iki yüzü vardır biri tolumdaki görünen yüzü bir de iç dünyasındaki yüzü. Çok nadir insanın içi dışı birdir Yorumla kralkobrax21 1 yıl İş yerindeki hayatını biliyorsun çünkü sadece o yüzünü görüyorsun, bir de evdeki yüzü var ki bunu ancak aynı evi paylaştığında göreceksin. Yorumla kralkobrax21 1 yıl Etrafında hiç mi denk gelmedin mi evlenmeden önce böyle değildi evlendikten sonra çok değişti diyenlere Yorumla İsimsiz0008 1 yıl Kro olduğun biliyorum ama ben işte hep iyi görüyorum kendisini de ailesin de bilmiyorum nasıl olur anlaşma olanağı yüzde kaç bilmiyorum Yorumla
HARDseverim Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sanmıyorum anlaşılsın 0 1 Yorumla HARDseverim 1 yıl Anlaşırsın Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. sorun yaşanır bence 0 3 Yorumla Adanaaşk 1 yıl Giyim tarzı, yemek kültürü, aile ilişkileri, yaşam tarzı. gibi sorunlar yaşarsın... Yorumla İsimsiz0008 1 yıl Yaşam tarzı korkutuyor sadece Yorumla Adanaaşk 1 yıl Aynen, bir korku varsa kesin sorun çıkar... Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 578 cevap paylaştı. Yaşanmaz nolcak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Şimdi bile yaşanabilir. Mühim olan bunu aşabilmeniz. Çatışırsanız aşamazsınız. Her iki tarafında anlayışlı ve sağ duyulu olması gerek. İki tarafın kültüründe de inat var dikkatli olmunmalı.
Benim inadım onu bastırıyor 😂
hahaha hiç şaşırmadım :) Devamke
Beni bastıracağın düşünüyor ama hep yeniliyor 😂
Yaşanacak tatbiki, sen karşılayabilecek misin bakalım
Ne açısından karşıysa bilecek miyim
Gelin olarak gideceksen bu farklılıklara alisabilecek misin
Ne gibi bi kültür farkı olacak biliyorum açıkçası
Bilmiyorum mu demek istedin
Ne gibi bi fark olacak onu bilmiyorum
Haaa, o zaman bizim bişey dememize gerek yok
Ailesi köyden dün göçmediyse pek kültürel anlaşmazlık yaşanmaz.
Ne gibi bir fark var
Yaşama ihtimali yüksek
Ben Diyarbakır'lıyım o yüzden söyleyeyim dedim
Kulp ilçesinden doğru düzgün insanlar çıkmıyor
Ne gibi
Çoğu üçkağıtçı oluyorlar
Büyük bir kısmı da dinci ve yobazdırlar
5 vakit namazında şuanlık ama ileride ne olur bilmiyorum
O zaman kesinlikle uzak dur derim
Neden peki daha açıklayıcı olur musun
İlçeye komşu bir ilçedenim, yüzlerce komşumuz var ve geçmişte de oldu, hepsi uzak durulması gereken kişiler kadın erkek fark etmeden
Öcü gibi anlattın 😂
Gerçekleri anlattım gerisi sana kalmış
Başına gelince bir abi söylemişti dersin
Aynı iş yerinde çalışıyoruz evlenmek istiyor ama onun aile yapışın bilmiyorum nasıl olur onu da bilmiyorum kültürel olarak ne olur bilmiyorum
Hayat senin hayatın
Şimdi şöyle ifade edeyim.
İnsanların en az iki yüzü vardır biri tolumdaki görünen yüzü bir de iç dünyasındaki yüzü. Çok nadir insanın içi dışı birdir
İş yerindeki hayatını biliyorsun çünkü sadece o yüzünü görüyorsun, bir de evdeki yüzü var ki bunu ancak aynı evi paylaştığında göreceksin.
Etrafında hiç mi denk gelmedin mi evlenmeden önce böyle değildi evlendikten sonra çok değişti diyenlere
Kro olduğun biliyorum ama ben işte hep iyi görüyorum kendisini de ailesin de bilmiyorum nasıl olur anlaşma olanağı yüzde kaç bilmiyorum
Bu her yerde olabilecek bişi
Sanmıyorum anlaşılsın
Anlaşırsın
sorun yaşanır bence
Giyim tarzı, yemek kültürü, aile ilişkileri, yaşam tarzı. gibi sorunlar yaşarsın...
Yaşam tarzı korkutuyor sadece
Aynen, bir korku varsa kesin sorun çıkar...
Kesin
Yaşanmaz nolcak