Elinde biran ya da kahven arkadaşınla sohbet ediyorsun çevre masaların birinden sürekli sana bakan biri var tepkin ne olur?

Elinde biran ya da kahven arkadaşınla sohbet ediyorsun çevre masaların birinden sürekli sana bakan biri var tepkin ne olur?
Eğer biri size bakıyorsa, bu sizi beğenmiş anlamına gelir.. Eğer evliyseniz nazikçe yüzüğünüzü gösterip, kusura bakma evliyim sinyalini verebilirsiniz. Eğer bekar ve ilişkiniz yoksa, brakın baksın, sizi beğenmiş olması süç mu, tadını çıkarın.. Tabi size bakan insan saplantılı bir piskopat değilse😁.. Onun haricinde, brakın baksın, yemez sizi.. Her insanın zevki vardır, beğenimlek onure hissetirmeli kendinizi.. Biraz aksaan var özür
Ozaman da empati kurarım.. Ya ben birine öyle baksam o beni beğenmese nasıl hissederim... Ben insanları kırma taraftarı değilim, görmezden gelmek en mantıklı geliyor.. Rahatsızlık ben izin vermediğim mütdetçe veremez, sonuçta hayvan değil ya.. O bir duruş gösterir, ben de gösteririm ona göre ya devam eder ya kalkar gider...
Danke Serkan bey...😉
çok rahatsız oluyorum böyle durumlarda geçen senelerde akşam 10/11 gibi kafese yan masadaki 3 kişi erkek bizi kız arkadaşlarımız ile bakışları ve sözleri ile aşırı rahatsız ettikleri sırada birden sesli bi şekilde kızlar biliyorsunuz ki benim kocam polis ya hani bu gece nöbette devriye geziyormuş mesaj attı az önce buradan geçecekmiş dedim yan masada ki adamların kalkıp gitmesi beş dk falan sürdü 😂😂😂😂😂 kocam yok aslında salladım yani 😂😂
Bence de bazen anlık bakmak ile öküz gibi odaklanmak rezil bir durum.
Görmezden gelirim beni rahatsız edecek derecede yakınlaşmadığı sürece bi tepkim olmaz en fazla göz temsından uzak bi şekilde oturmayı tercih ederim
Öyle durumlarda yönümü değiştiririm sorun kalmaz ajajsjsjsjdk
Teşekkürler
Cevap
4Cevap
Arızalı olduğunu düşünürüm. Çünkü burası Türkiye ve burada kadınlar kaçar, erkekler kovalar. Bakmamaya çalışırım.
Sokakta bakanlara bile ters ters karşılık veriyorum orada ne yaparim bilemem hahaha
Eder tabi
Sinir stres yapar
Rahatsız edici bir şey bu
Eder tabiki hemcinslerim de eder
Keşke🥰🥰🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?