Ailem ayrı. Annem kardesm ne dese yapıyor. Mesela örnek dün gezmwye cıktılar. İçerisi karısık berbat haldeydi. Her gun dısardan yiyip yediği şeyleri masanın üstünde bırakıyor. Arkadan ben topluyorum. Koltukların üstnde yemekler herseyler. 17 yasındayken ben anneme mi saldırıyordum biber gazı mı sıkıyordum. Neler yasadım siddt, hakaret asla böyle seyler yapmadım. Kac kere anneme saldırdı. Elinde son model iphone , saclar afrika örgüsü. Daha lise 3 te hareketlere bak. Yedigi seyleri asla kaldırmaz. Herseyı arkadan ben topluyorm. Evde asla bi yere el sürmez. Ya bari yedigini kaldır. Anneme diyorum asırı pis uyar böyle olmaz bu ne bicim kız cocugu napim diyor. Asla sesini cıkarmıyo ama ben olsam bana her türlü kötülügü yapar. Anneannem bile dedi kayırıyor her dediğini yapıyo bu nedir diye. Psikolojisi bozuk diye agzımıza mı scsın anlamadım ki. Arkadasıma anlattım o bile dedi benım kardesm de ergenlıkte kalkıpta annesine biber gazı sıkmaz , saldırmaz. Ne beladır bilmem ailem ayrılalı 8 yıl oldu kavga bagırtı icinde büyüdüm simdide kardesmn evi kırması, delilikleriyle ugrasıyoruz. Sadece dedimki az eğitelim böyle olmaz herseyıne tamam diyosun hatalarını söylemiyosun bu sefer bana bıktım senden vs konu ben oluyorum. Eskiden beri böyle kücük diye her dedigini yaparsan cocugun böyle olur eve her dk kargo gelir sürekli dısardan yemek ne dese anında yapıyor. Ben desem para yok borc var ben anlamadım neyin kafası hicbi sekılde iletisim kurulmuyor en kücük seyde arkadaslarıma anlattım senin icin sunu dedi bunu dedi tedavı ol ne var bunda. Koltukta tüy almak her yedigini yerlere koltuklara döküp benim temızlememın beklenmesi gerekmiyor. Kücücük bisey desem beni engelliyor böyle bi anne modeli nerde var bilmiyorm o manyak ona ses edemem diyip bana en kücük seyde siddet uygulamaya kalkması da cabasıydı neyse ya hata bende en iyisi herseye susmak konustumda ne oldu is görüsmesine bile zorla benle geldı ordaki müdür sana cok müdahale ediyor konusturmuyor bu ne böyle dedi. Kadın annemı odadan attı resmen sonra da sen kadına benim hakkımda ne dedin diyor benle ugrasıyo iki saat. Kadın kendisi söyledi annenle gitme olumsuz sonuc olur diye o gun zorla geldı bide ben gel demedim ruh hastaları bıktım bu evden
Güncellemeler
1 yıl
Kısaca cocugun her dedigini yapıp tepemıze cıkaran ebeveyn suclusu da ben oluyorum her sorunu bana anlatıyor dogum gunu kutlamaya gittim uzak sehre orada bile yakamı bırakmadılar yok sana saldırdı markete giderim yetıs evı kırıyor ya banane mk banane kış boyu bunlarla ugrastım yaz geldı bu seferde hızmetcı gıbı arkasını toplucam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer