Sempatik yakışıklı demek değil çünkü bayanlar içinde kullanılabilir. Hatta kullanımı genelde şu yönde olur ;
" yakışıklı sayılmaz ama çok sempatik bir çocuk " yani kesinlikle yüzüyle, boyuyla posuyla , endamıyla değil davranışları karakteri ile gönülleri feth etmiş demek olur. Sempatik kelimesini sevimli olarakta düşünebilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkese göre değişir, bana göre sempatik ; sevimli, arkadaş canlısı, samimi olandır dış görünüşte çok karizmatik bir profil çizmesede ben burdayım diyen. Yakışıklı kavramı nedir yakışıklı işte abi her türlü ben burdayım der. Ama benim gözümde karakteri sağlam olan adamda yakışıklıdır.
01 Yorumla
Hem sempatik, hem yakışıklı için bkz.
Benjamin Franklin.
upload.wikimedia.org/.../Usdollar100front.jpg
Aslında bütün olay bu.
Acı gerçekler işte... :D02 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Sempati karakteri yakışıklılık dış görünüşü yansitir
373 Yorumla- +1 yıl
Aynısını yazıcaktım :) sempatik insanlar daha tatlı olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılHoşlandığın kız sana sempatik demiş galiba. Yakışıklılık yaşlanınca gider ama sempatiklik kalır o yüzden bir insanda illa ki sempatiklik olmalı. Mesela şu gıcık ve de bir o kadar saçma olan kiraz mevsimi dizisini izliyorsan ordan örnek vereyim ayaz yakışıklı sert hatları var falan , diğer arkadaşı sempatik
01 Yorumla- +1 yıl
Ben bu insanların herşeyi merak etme çabasını anlamıyorum gerçekten )
Hoşlandığım kız ne demişse demiş Allah Allah ben onumu sordum )
Bu arada hoşlandığım felan kız yok , sadece birisi bana "sende sempatiklikliğin "S"si yok" dedi , o yüzden merak ettim )
Bende baya atarlı cevap vermişim ha ) kusura bakma artık silmeye üşeniyorum :D
+1 yılYakışıklılık tiple alakalı bir şey. Mesela birinden pek haz etmezsin ama ama yakışıklı olduğunu söylersin. Yakışıklıysa yakışıklıdır yani onu sevip sevmemen bir şey değiştirmez. Ama sempatiklik bambaşka. Sempatik olmak tiple alakalı değildir. Eğer biri sana sempatik olduğunu söylüyorsa seni kendine yakın hissediyordur, Güler yüzlüsündür, sevecensindir felam filam. Ki soracak olursan bana göre sempatiklik yakışıklılıktan daha önemli bir şey
03 Yorumla- +1 yıl
Önemli değill soruna yardımcı olmuştur umarım
Sempatik; hal ve hareketleri, mimikleri, davranışları ile bir şekilde insanlara çekici gelen kişidir.
Yakışıklı; fiziksel olarak göze hoş görünen kişidir.
Bir insan hem yakışıklı hem sempatik olabilir. Sadece yakışıklı veya sadece sempatik de olabilir.
Bazı insanlar ise ne sempatik, ne de yakışıklıdır.20 YorumlaSempatik insan yakısıklı olmak zorunda değil yani bir insanın saçtığı enerji sempatik olup olmadiğna karar verir bence suratında gülmese bile bir tebessüm izi olan insanlar sempatiktir.
Yakışıklı insanda sempatik olmak zorunda değil yakışıklılık boy pos kilo tip tarzdan karar verilen bişeydir her insanın kendine göre yakışikli bulduğu insan vardır Sempatik insanda öyle değil mesela bir insan gerçekten sempatikse onu nerdeyse herkes sempatik bulur.01 Yorumla
+1 yılTam TDK şeklinde açıklayamıyorum ama örnek olarak açıklanırsa; sempatik olarak eser yenenler ve ibrahim büyükak örneği verilebilir yani güzel olmasada kendini öylede böylede sevdirir, yakışıklı olarak da Burak özçivit ya da Tolgahan sayışman olabilir bakınca her türlü yakışıklı olduğu görülür yani:)
01 Yorumla
+1 yılBu sempatik:
https://www.salyangoz.in/resimler/f554ea06e1.jpg
Bu yakışıklı:
images5.fanpop.com/.../...tug-24613659-454-681.jpg
Betimlenmiş halleri.00 Yorumla
+1 yılSempatik ve yakışıklı aynı tabir değil. Mesela bir erkek vardır fiziksel özellikleri çok iyi değildir yani tabiri caizse yakışıklı değildir ama öyle sıcaktır öyle konuskandır öyle bir ses tonu ve hareketleri vardır ki , işte bu sempatik olur. Yakışıklı ise sadece fizikten iyi olmak demek. Benim görüşüm :)
00 Yorumla
+1 yılSempatik "yakisikli. degilsin ama giderin var " demek yani yakisiklidan cok sevimli mesela cagatay ulusoy yakisikli murat boz yakisikli ve sempatik esen yenenler sempatik :) karsilastir bu isimleri anlarsin demek istedigimi
21 Yorumlasyhampty üzüntü demektir ingilizcede tr ye yanlış çevirlmiş.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynı kökten geldiği ne malum? Yapmayın bu kadar eziklemeyin Türkçeyi ve Türklüğü artık
-Merve, seni seviyorum benimle çıkar mısın?
Yaa Berkcaan sen çok sempatiksin ama ben seni arkadaşım olarak görüyorum. ( yani hatun diyo ki tipsizsin yakışıklı falan degilsin seninle olmaz ama kırılma diye sempatiksin diyorum )03 YorumlaAynı hatun; sempatiksen kankan olur, yakışıklıysan sevgilin.
11 Yorumla
+1 yılBakınca tebessüm ettiren kişi sempatiktir. Yakışıklı da defalarca baktıran
21 YorumlaSempatik yakışıklı olmasa bile karşıdaki kişinin suratındaki ve hareketlerindeki hafif şaşkın ve komik davranışlardır. Ama yakışıklı tarz sahibi giyinmeyi bilen insanlara denir. Sempatik insanların karakteri daha düzgünken yakışıklı insanların karakteri egoisttir buda genelini sempatik yapmaz
00 YorumlaSempatiklik birazda karakterle ilgilidir, ben genelde karizmatik olmayan ama şakalarıyla filan kızları kendine çeken erkeklere kullanıyorum ama yakışıklı demek kişiliğini bilmeden; 5 m uzaktan bile kendine çekenler için kullanırım :P
01 YorumlaBana yakışıklısın diyen de oldu, sempatiksin diyen de, tatlısın diyen de, karizmasın diyen de.. Hadi len ordan diyebilirsiniz haklısınız bence bir halta benzemiyorum :D
02 Yorumlatabiki aynı değil biyolojik estetik olarak herşey yerindedir öküzün trene baktığı gibi bakar işe yaramaz kimiside idare eder bir tiptir gülümsemesi konuşmasıyla yakışıklı görünür her yakışıklı sempatik değildir
00 Yorumla
+1 yılhttps://i45.tinypic.com/ratawy.jpg
Sempatiğin tanımı ^^05 Yorumla- +1 yıl
ıyyy iğrençççç
- +1 yıl
lavabo şu tarafta
nasıl ''ofsaytı'' bilmeyen kadın erkeklerin korkulu rüyasıysa, ''sempatik'' kelimesini bilmeyen erkekte öyle bizim için
16 Yorumla- +1 yıl
By iyiydi de gene anlamadım :))
- +1 yıl
Sende espiriyi anlamamisin :)) kadinlara ofsayti 100 kere anlat 101 de anladin mi diye sor anlamadim cevabini alirsin bu arada espiriyi aciklamayi sevmeyenlerdenim :))
- +1 yıl
Dostum soruda o yoktu ondan aciklamaz bence @deniz47
+1 yılÇok yakışıklı olur ama suratsızdır o zaman sempatik olamaz bazıları da çok sempatiktir gülüşü ses tonu çekicidir ama yakışıklı degildir farklı şeyler ikisi sempatik tatlı demek gibi
03 Yorumla- +1 yıl
Gülüşü bakışı ses tonu güzel erkek büyüktür yakışıklı erkekten diyorum
Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. farklı şeyler kardeşim.. insan yakışıklı olmayıp sempatik olabliyo ya da yakışıklıdır ama suratı mahkeme duwarı gibidir :) arada ince bir çizgi war yani.. şen şakrak tavırlarıyla gülümsemesiyle sıcak karşılanan kişi sempatiktir bence ;)
11 Yorumla
+1 yıl00 Yorumlasempatik sevdiğin ama asla çıkmıyacağın erkeklere denir. yakışıklı ise çıkma potansiyeline sahip erkeklere denir bnce:)))
03 YorumlaAile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı. Sana yakışıklıyı anlatamam ama sempatik kelimesini tanımlayabilirim bana göre aempatik insanlar gülüşü bakışı ve konuşması begenilen arkadaşcı va cana yakın insanlardır
02 Yorumla
+1 yılAsla ayni sey değil yaksklilk belki yaratlstan gelen bisey amaa sempatklgi insan kendi yaparrr ve bencee yaksklllktan cok senpatklk onemlidirrr csna yaknlk durus konusmaa hl ve harektler ;)
00 Yorumla
+1 yılSempatik olmasi daha önemli bir erkeğin :)
Karakteri, davranışları, tavrı Sempatikliği yansıtır.
Yakışıklı olması görünüşüyle alakali
İkisi bir arada olan erkek candır00 YorumlaSempatik daha cok sevimli cana yakin tipler icin söylenir diye düsünüyorum.. Yakışıklı ya da çok güzel olan kizlar herzaman sevimli ve cana yakin olmazlar gibi sanki.. O yani :)
00 Yorumlakimisi yakışıklıdır ama hareketleri seni iter, kimisi yakışıklı değildir ama bir bakışı bir gülüşü seni kendine çeker. birde ikisi bir arada olanlar var onlarda bize denk gelmez
04 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/LYnNqa.jpg
Mesela bu memleketlim gibimi? )
- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılBizim Türkçe? Ha orda sempatik şirin gibi. Yakışıklı olmasa da hafif gideri var ve hareketli daha tatlı olanlar galiba. Sizin Türkçe basıl bilmiyorum ama bizim Türkçe böyle 😄
01 Yorumla
+1 yılaynı şey değil tabiki sempatik olan biri yakışıklı olmayabilir ya da tam tersi. sempatiklik sözleriyle davranışlarıyla etrafındakileri etkileyen sıcakkanlı insanlar için kullanılır bunun yakışıklı olmasına gerek yoktur
00 Yorumla
+1 yılTatlı anlamına gelir günümüzde çeşidine nadir rastlanır ☺
05 Yorumla- +1 yıl
Nasılmış 😳
- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yılYakiskli insanin tipiyle bagdasan bir olay. Sempatiklik gulusu bakisi tarzi konusmasi herseyden kaynaklanabilir
00 YorumlaSempatik tatli sirin minnos bisey tipi olmasada seni davranislariyla konusmasiyla etkileyebilendir yakisikli dediginde theo james gibidir iste :)
05 Yorumla
+1 yılsempatik gorunen insan daha tatli icten sevimli olan tiplere denir.. yakisiklida direk fiziksel olarak cekici.. guzel erkeklere soylenir..
00 YorumlaŞirin , tatli tabir-i caizse seytan tuylulere sempatik deriz :)))
01 YorumlaSempatik:David Tennant
Yakisikli: Ian Somerhalder
Seksi:Richard Kruspe04 Yorumla- +1 yıl
Turklerin suyumu cikti burak kenan hadi kivancida ekle. Bu arada yabancilardan russell i es gecmissin efsaneye ayip
Sempatik bir insan ile karşılaşırsan onu şirin, tatlı ve sıcak bulursun; yakışıklı ise en fazla çekici bulursun. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılona baktığında yüzünde anlamsız bir tebessüm yayılıyorsa ve mutluysan sempatik birine aşık olmuşsundur ama ona bakınca nefesin kesiliyor ve mutlu hissediyorsan yakışıklı birine aşıksındır :))
01 YorumlaBizim türkçede çok farklı şeyler sempatiklik karakterle yakışıklılık dış görünüş ile ilgilidir ama sizinkini bilemiyorum :D
04 Yorumla
+1 yılSempatik; tatlı, sevimli, güldüren komik tiplere diyolar genelde. Yakışıklı da has Anadolu çocuklarına :))
05 Yorumla- +1 yıl
Çıkıyor ama ben böyle seviyorum:)
- +1 yıl
Tşk:) biliyorumm
+1 yılBirisi sana yakışıklı değilsin ama sempatiksin dedi değil mi ☺
03 Yorumla- +1 yıl
Eyvah bu kötü olmuş ☺
+1 yılSempatik: tatli, güler yüzlü, masum ifadesi olan
Yakisikli: görünüsü durusu karizma olanlar, bakinca vay be dediginden :-)
Kisa ve net00 YorumlaTabiki ayni sey degil sempatik sevimli komik tatli seker bebeksidir yakisikli cekici seksi dir bence yani
00 Yorumla
+1 yılSempatik insanin sempati besleyebilecegi yani sevimli kisiliktir tipi ve boyu ne olursa olsun konusmalari gulusu sizi ona çeker ama yakisiklilik bilindigi üzere yüzdeki uyumluluktur erkek yüzünün güzelligidir :)
00 Yorumla
+1 yılyakışıklı göze hoş gelen erkek :) sempatik ise yakısıklı değilde davranışlarıhal ve hareketleri konusmalarının sevecenlik ve içtenlik taşımasıdır :)
00 YorumlaTipi normal ama karşısındaki ile iletişimi iyi esprili birisi sempatiktir. Yakışıklı başka bir kavram
00 Yorumla
+1 yılSevimli. Esprili birisi. Yakışıklı olan karizmatik olur sevimli olan daha sevecendir
10 YorumlaSempatik kendi ruhuna daha yakın bulduğun kişi sanırım. My mad fat diary'de Liam sempatik, Finn ise yakışıklıdır. Skins'te Sid sempatik, Tony yakışıklıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEser Yenenler sempatik , Burak Özçivit yakışıklı. Anlamışsındır herhalde aradaki farkı :)
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılDEĞİŞİR..
bazısı gülmesine SEMPATİK der bazısıda DAVRANIŞLARINa..
yakışıklılıkla sempatiklik aynı şey değil..
ERKEĞİN delikanlısı olur.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakısıklı desen degıl. akıllı desen degıl. ama yınede bı cekıcılıgı olan, bı b*k var ama bende anlamadım denılen kısıye verılen sıfat :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsöyleyecek bişey bulamadıgın kısıyı tarıf ettım amac akıl ya da yakısıklılık degıl. bıseye yakıstıramadıgın ya da ne desem uymuyo ama bı cekıcılıgı var dedıgın ınsan sempatık sınıfa gırıyo
sempatik bir insan yakışıklıya göre bir tık önde olabiliyor bazen
00 Yorumla
+1 yılMisal sempatik ama yakisikli degil diyoruz, cana yakin, konuskan ama yakisikli degil
00 YorumlaBizim Türkçe'de değil, hiçbir Türkçe'de aynı anlam değil. Mesela mesela Oğuzhan koç sempatik, kıvanç tatlıtuğ yakışıklı. "Bence"
00 Yorumla
+1 yılmesela kıvanç tatlıtuğ yakışıklı ama rıza Kocaoğlu sempatik. gibi :)
01 Yorumla
+1 yılyakışıklılık sadece tiptir, sempati ses tonu, konuşma tarzı, mimiklerdir...
00 YorumlaSempatik sıcakkanlı sevimli olur hal ve hareketleri yakışıklılık tamamen görüntüsüyle alakalı.
00 Yorumlaen azından sempatik diyenleri vurmuyorsun bunada şükür :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Sempatik goze hos gorunen, cekiciligi olandir.. Yakisikliyla tamamen farkli seyler..
00 Yorumlakadınlardaki güzel ve seksi gibi sempatik yakışıklı değil ama bir albenisi vardır yakışıklı yakışıklıdır
00 Yorumlakarakterli , espirili, cana yakın, tipi iyi değil ama tatlı gülüşü /güzel gözleri var filan. yakışıklıdan baya farklı.
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat