Kayınvalidemgile , kayınvalidemin kardeşleri yeğenleri gelmiş o yüzden eşimle bizi de çağırdı gittik. Yemek yedik çay içtik oturuyoduk lavaboya kalktım eşim odaya çekti beni (oda da eşimin bekarlık odası onlarda kaldığımızda bu odada kalıyoruz) öptü sarıldı tekrar öperken kapıyı açtı eşimin kuzeni girdi ıyyy dedi kapattı kapıyı çıktı. 1 dakika olmadan peşinden mutfağa gittim bende eşimin teyzesi kahve yap dicektik sana da neyse sen yapma şimdi böyle dedi. Anlamadım yaptığımızın neyi yanlış odada tekiz eşimle birlikte de olmuyoruz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yakınlaşamazsınız
Iyyy ne demek ya ne var yani karı koca birbirini öptüyse sanki yatakta bastı tepkiye bak dövse tepki vermez böyleleri
Eşin de ilk defa mı görüyor seni. Çok laubali hareketler bunlar. Zaten ayrı evde yaşıyorsunuz, başkasının evinde oynaşmanın luzumu yok.
İlk defa görmüyo
eee ben de onu diyorum. Zaten kendi eviniz var ve evlisiniz. Başkasının evinde ne bu saçma sapan hareketler? Kısacası rezil olmuşsunuz. Akrabalarınıza 10 yıllık dedikodu konusu çıkmış, hayırlı olsun.
Saçma hareket kapısı kapalı odada yakınlaşmamız mı yoksa o kızın kapıyı çalmadan girmesi mi
Sonuç olarak orası sizin eviniz değil. Üstelik o kız odada sizin olduğunuzun bile farkında değildir.
Bizim evimiz değil ama bu evde kaldığımızda bu odada kalıyoruz bu aodada bizden başka kimse kalmıyor
O kız orada olduğumuzu bile bile geldi beni kahve yapmaya çağırmak için
Nereden bilsin sizin içerde bu hareketi yapacağınızı. Üstelik evde başka akrabalar da var. Senin kocan çok değişik, hemen sen kalkad kalkmaz peşinden koşup seni odaya çekiyor. Sanki 2 aydır görmemiş gibi, hatta görmemiş olsa bile başkasının evinde ve akrabaların olduğu ortamda bu yapılmaz.
Ben kalkar kalkmaz o da kalkmadı çünkü benim kalktığımı görmedi ayrı odalarda oturuyoduk
Yine de tuhaf, seni görüp odaya çekiyor. Ne alakaysa durduk yere. Valla biraz ayıp olmuş. Keşke yakalanmasaydınız.
Evet bize ayıp oldu pat diye odamıza girdiği için
Sen öyle düşün. Ben tarafsız olarak yorumumu yaptım. Evli olsam eşimle başkasının evinde (ailemin evi) hayatta böyle bir halt etmem. Hadi hiç odaya kız girmemiş say, amaç ne?
İnsan sevdiğini öpmek ister öptü bitti o kız girmeseydi
Ne kadar süredir evlisiniz?
2 aydır
2 yıl geçmiş olsaydı emin ol böyle bir şey yapmamış olurdunuz. Cicim aylarındasınız fakat yaptığınız ayıp olmuş. Sen aradan yıllar geçtikten sonra yaptığınızın yanlış olduğunu anlayacaksın ve o zaman utanacaksın.
Şimdi layşay lom zamanındasınız.
Ayıp mı neden ya neden önlerinde öpüşmedik
Senin ve eşinin yaşı kaç?
Ben 24 eşim 32
Eşin bir de olgun adammış. Kızın sana cenabet muamelesi çekmesi hoş olmamış ama. En azından görmemezlikten gelebilirdi.
İşte sorun o kızda
Başta siz hata etmşisiniz, ayıp olmuş biraz. Kız da size seks muamelesi çekmiş, cenabetsin demiş. Onun yaptığı da kötü bir şey.
Onun yaptığı daha kötü bir şey hemen gidip yetiştirmesi
Başka birine mi söylemiş? Bir de dudak dudağa mı öpüşüyordunuz?
Annesigile söylemiş içerde onlarda bu halde kahve yapma dediler
Evet
2 defa yuh diyorum. 1. Yuh: dudak dudağa öpüşmüşsünüz demekki kız erken girmese iş başka yerlere doğru gidecekti, eşin dayanamayıp yatırabilirdi seni.
2. Yuh ise: o canım kız gitmiş annesine söylemiş, pis ispiyoncu. Resmen size cenabet muamelesi. çekmişler. Yerin dibine sokmuşlar. Oha diyorum ohaaa
Yatırmazdı
Eşinin şeyi kalkabilirdi daha yeni evlisiniz. Sen de sulanabilirdin. Zaten sulandıysa cenabet olmuş olurdun gerçekten. Cenabet oldun mu?
Kalkmadı ama
Sen nereden biliyorsun ki kalkmadığını az daha öpüşseniz otomatik kalkar. Sen ne yaptın sulandı mı yani?
Kalksa belli olurdu
Ohooo eşini boş ver de sen büyük ihtimal cenap olmuşsun zaten. Ben ilk başta masum bir kaç öpücük sanmıştım. Sizin iş ufak bir sevişmeye kadar gitmiş. O sallakkk kız sana öyle diyeceğine "sen zahmet etme, ben yaparım kahveyi" deseydi daha iyiydi. İspiyonculuk yapması zaten ayrı bir terbiyesizlik.
Islanmakla cenabet olunmuyo
Eğer öpüşürken ıslanırsan olur. Çünkü temas var. Hatta bazı mesheplerde eşinin eli değse bile abdest bozulır. El meselesi abartı tamam anladıkta. Sizin ki yanlış zamanda yanlış yerde olmuş. Keşke olmasaymış.
Oldu ve tek suçlu o kız
Kızın cenabetliğini yüzüne vurması, bir de ispiyon etmesi büyük suç ve terbiyesizlik.
Fakat sizin yaptığınız başka birinin evimde akrabalarınız varken bunu yapmanız hiç doğru değil. Şu an ben kendi gözümde canlandırdım olayı. Ben böyle bir şey yaşasam öpüşürken çok utanırdım, yerin dibine girerdim.
Sen sadece suçu kıza atarak kendini aklamaya çalışıyorsun, aslında sen de utandım fakat buna psikolojide suçluluk psikolojisi diyorlar.
Fakatı makatı yok
Eşin ne diyor bu duruma?
O da benim gibi düşünüyo o kızı suçlu buluyo
Peki kıza sen demedin mi "keşke kapıyı çalsaydın" bir de "aramızda kalsın" diye. Kıza niye sustun?
Iyyy dedi gitti bende eşimi ittim peşinden gittim mutfağa çoktan girmişte anlatmıştı onlara olanları
Yuhhh yaaa, o kıza dikkat et. 24 yaşında bir kızsın sen, sanki çocuk ispiyonlıyormuş gibi koşmuş.
Ben sizi o şekilde yakalasam hemen kapıyı çeker çıkardım, kimseye de hiçbir şey demezdim.
Evet bak sende dediğime geldib sorun kızda
Kız sorunlu diyorum zaten. Iyyy demesi, hemen koşup ispiyonlaması iğrenç ve aşağılık bir şey.
Fakat siz de hatalısınız ayıp etmişsiniz diyorum. Zaten evlemeli 2 ay olmuş, aynı evde yaşıyorsunuz. İstediğinizi kendi evinizde yapar, kimse de karışımaz size. Birbiirinize helalsiniz.
Ama aile evinde bir de akrabaların olduğu ortamda odaya çekilip, şapur şupur öpüşmek bizim kültürümüzde ayıptır
tamam
Neyse sıkma canını, olmuş, bitmiş bir olay. Kalbini kırmak istemedim, eğer istemeden kırdıysam da özrümü kabul et. Eşinle de mutlu, mesut, güzel ve uzun süren bir evlilik hayatı dileri. Allah; mesut, bahtiyar, çoluklu çocuklu bir yuva nasip eylesin. ❤️
Sıkmıyorum zaten
En iyisi, boş ver. Sağlıcakla kalın 👍🏻✋🏻
yani rahat durmanız gerekirdi tabi sonuçta yalnız değilsiniz onun hatası da kapıyı çalmadan girmeesi ama günün sonunda size çok görürler
hatta size değil eşinize bir şey demezler sadece sana derler
Uslu durun sizde gündüz vakti 😎
Kapımız kapalıydı girmeseymiş
Iğrenç aileleriniz var