Nereye baksam, kulagimi nereye çevirsem kadinli erkekli evlilik kotu vs diye duyuyorum. Hic mi evliliginde mutlu olan yok? Ya bunlar sikayet edecekleri bir sey olmadiklari icin haliyle konuşmuyorlar ya da nazar deger diye konuşmuyorlar.
Evlilerde sikayet ediyor. O zaman neden hala evliler? Ekonomik ozgurlugu olan kadinda devam ettiriyor. Iyi kazanci olan, tipi orta olan erkeklerde şikayetçi ama boşanmıyor. Bir de erkeklerde dul erkek baskisi da cok yok. Her yasta evlenebilirler, bosanmis olmalari sorun bile olmuyor toplumda ama onlar da devam ediyor.
Cocuklar falan bahane edilmesin bos yere ya. Başkalarının gozu cocuk mocuk goruyor mu catir catir bosaniyorlar.
Madem cogu kisi evlilikten, esinden bu kadar muzdarip bunu surdurme istegi neden? Aliskanlik mi, tekrar birini bul ayni seyleri yaşama konusunda yorgunluk mu? Hic mi mutlu olan yok?
Evlilikler hep tek tarafli mi? Kadinlar diyor ki calisan ben, ev isi yapan ben, cocuk bakan ben, yemek yapan ben. Evlilikler soylendigi gibi tek kisilik mi gercekten? Disardan cift duruyorlar ama iclerine girseniz ikisi de bir evde yalniz mi gercekten?
Kadinlar diyor ki evlenme, erkekler diyor ki evlenme. Millet evlenip bunu nasil yillarca sürdürüyor o zaman? Sabir tamam vardir ama bir yere kadar. Taş olsa çatlar. 10-15 yili falan nasil deviriyorlar o zaman? Yoksa millet mi abartıyor?
Parasi olan kadinda gitmiyor, ailesi destek olan kadinda gitmiyor, cocugu büyütmüş kurtarmis olan da gitmiyor. Hanimini begenmeyen de gitmiyor. Madem bu kadar sikayet var oevliligi neden ve nasil surduklerini anlayamiyorum. O kisinin yaninda nasil hala gunlerini, haftalarini geciriyorlar anlayamiyorum.
Mecburlugu anlarim ama mecbur olmayanlar, cikip gitme gucu olanlarda var. Cikip gitme gucleri var ama cikip gidecek yurekleri mi yok nedir yani her iki cinsiyet icinde?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer