Geçmiş zaman da fal baktırmıştım. Senin hayatına şehir dışından birisi girecek bulunduğun şehire gelecek iş hayatından birisi olacak ilk seni görecek sonra bulunduğun yere gelecek ismi S harfi ile başlıyor vs demişti.
Bizim işyerine şehir dışından eğitim için gelen bi grup oldu sonra ordaki bi kişi cidden bulunduğum yere geldi ismi S ile başlıyor seni çok sevecek vs dedi
fakat bu adam hakkında olumsuz olarak dedi ki ; tek kötü yönü eli durmayan birisi çoğu ilişkisi bu yüzden bitmiş dedi. Yani eli oraya buraya giden böyle takıntıları olan birisi dedi. Bi kaç ay geçti benimle konuşurken vücudumu inceliyo gibi hareketleri ne biliyim siz olsanız napardınız? Öyle dikkat çekici bi kız değilim zayıf minyonum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nerden buldun bu falciyi? Resmen seni okumuş
Ya geçmiş zaman da baktirmistim bi arkadaşımın yakını idi bu çocuğun geçmiş ilişkileri cidden bu yüzden mi bitti normal mi sence bi erkeğin iliskisinin bu yüzden bitmesi sürekli takıntılı birisi gibi sanki ama beni seviyor çoğu ilişkisi bu yüzden nasıl biter ya eli kolu durmayan birisi demisti
Eli kolu durmayan birisi derken orayı anlamadım ben.
Hırsızlık manasında mi yoksa kadınlara ne biliyim cinsel yaklaşım falan mı?
Kadınlara cinsel yaklaşım demişti yani eli oraya buraya giden böyle takıntıları olan birisi çoğu ilişkisi bu yüzden bitmiş demisti
Bilemedim sadece sana yaparsa evlenirseniz sorun kalmaz ama bu devamlı başkalarına falan da oluyorsa sıkıntı büyük
Geçmiş sevgililerine böyle olmuş ama genede rahatsız edici geldi sana bisi daha anlatcam gene telefon dan bi uygulama dan gene tarot baktirmistim ve gene falcı kişi şehir dışından birisi var parasal maddi gücü seven birisi bulunduğun şehire gelecek sevildiğini çok fazla hissedeceksin dedi sanırım cinsel saplantılı da var aynı zaman da gizli ilişki olarak da gözüküyor dedi. Cidden iş yerinde kimse bilmiyor flört ettiğimizi bu cinsel uyarı konusunda 2. Kişi bana tuhaf geldi bi erkeğin sevgililerinden hep bu sebepten ayrılması gizli bi sapık mi yoksa
Şimdi hiç tanımadığım birseyini anlamadığın birisinin gizli sapıkmi değilmi onu bilemem çünkü ben falcı değilim. Onu en iyi sen bilirsin ya da bazı şeylerini anlatırsan anca o şekilde yorumlayabilirim
Ayrıca nerden buluyorsun bu falcilari benimde sormam gerekeb şeyler var ya 😅
Play store den kahve falı yaz gönder bak ücretli de var bi ara cok baktiriyodum artık baktirmiyorjm günah diye. Şimdi falcı nin dedikleri çıktı o kişi ile flört ediyoruz yani göğüs vücut vs inceliyor gibi adamın tavırları anladın mı. Cidden geçmişin de ki çoğu ilişkisi kızların orasına burasına dokunduğu için bitmiş bana bu durum anormal geldi iradesiz gibi geldi onunla alakami kessem mi aşık olmadan bağlanma dan ben öyle çok vücut hatları iri bi kız değilim zayıfım yarın bi gün evlensem gözü başkasına kayar mi ne biliyim ama beni seviyor onu da hissediyorum
Peki senden başka kizlarada yapiyormu böyle şeyler? İlişkiniz başlayalı ne kadar zaman oldu?
Başka kızlara yapmaz beni seviyor geçmiş ilişkileri bu yüzden bitmiş ne biliyim takıntılı mi da bu yüzden bitmiş insanlar mesela anlaşamaz ayrılır bunun ki eli oraya buraya gittiği için bitmiş birde fiziğe önem veriyo gibi geldi ayrıca benin gogusleirjm çok küçük böyle şeylere önem veren biriyse beni beğenmez ya 3 ay oldu
Bilemedim ki az çok tahmin ediyordur zaten sadece sana yapıyorsa evlenirseniz sorun kalmaz evlendikten sonra başkalarına da yaparsa orası sıkıntı