Selamün aleyküm Kaynanam yüzünden bunalımdayım?

Selam arkadaşlar 5 aylık evliyim 2. Evliliğim eşiminde aynı şekilde ikinci evliliği Kayın babam kaynanam hepimiz aynı evde yaşiyoruz. Bize ev alıcaz dediler sonra alamayız bilmem ne anlıcağınız bizi kandırdılar. Kaynanam lâ ilk zamanlarda iyi gibiydik sürekli bana laf çarpmaları oldu acayip acayip konuşmaları falan benim sinirlerim alt üst etti böyle yapmaya devam edince bende piskolojik men çöktüm. Sürekli beni ezik görüyorlar öyle bir durumum olmadığı halde sonrasında bende altta kalmayıp bende laf etmeye başladım sürekli beni eşimden kıskanıyor. Babamın evine geldim bazı sebeplerden dolayı Eşime gelin çok sivri dilli bilmem ne gibisinden şikayet ler yapmış eşime. Eşyayı kıskanıyor kaynım var 30 yaşında evli değil bekar hala olmayan geline hazırlıklar yapıyor. Bana yok ne evim var ne barkım hiçbir şeyim yok ama kaynımın var çok sinsi nasıl baş edeceğimi bilmiyorum yüreğim sıkışıyor olmayan geline eşyalar alıyor hazırlık yapıyor bana hiçbir şey yok yine sinirlerim çok bozuk daha çok şey var anlatacağım ama anlatamıyorum kendisini Allah'a havale ediyorum. Dilerim Allah'tan kaynım evlenemez oda bize çok haksızlık yaptı evlenir se de inşallah kaynanamın burnundan getirir. Diğer gelin çaresizim buraya döktüm içimi

Selamün aleyküm Kaynanam yüzünden bunalımdayım?