Gelin ve kaynana problemi her yerde var neyi alıp veremiyorlar? Erkek neden annesi ve eşi arasında sıkışıp kalıyor. 😂 Ben çok şükür atlattım bu durumu ama genelde olan ve alışılmış bir durum bu neden oluyor bu?😂

Gelin ve kaynana problemi her yerde var neyi alıp veremiyorlar? Erkek neden annesi ve eşi arasında sıkışıp kalıyor. 😂 Ben çok şükür atlattım bu durumu ama genelde olan ve alışılmış bir durum bu neden oluyor bu?😂
Kendi kocasından yeterince ilgi görmeyen kaynanalar o ilgiyi oğlundan bekliyor oğlu da kendi karısıyla ilgilendikçe çıldırıyor tansiyonları inip çıkıyor şekeri fırlıyor falan bu sefer oğlan anası rahatsız diye anasına yoğunlaşıyor gelin de kaynananın numara yaptığını bildiğinden sinir stres sahibi oluyor. Böyle bir kısır döngü.
Rica ederim
Kocasından ilgi göremeyen kadınların boşluğu oğlu ile kapatıyor. Oğlu da başka bir kızı el üstünde tutunca kıskançlık yapıyor. Tabi karakter önemli kimi gelin fena kimi kaynana. Oğlum mutlu olsun karışmam diyen kaynana da var ne yapılsa gözüne batan paragöz gelin de
Gelin kaynana anlaşmazlığı çok eski zamanlara dayanıyor. Deyişe göre çiftler evlenmiş. Gelin kaynana yan yana iken aralarına kara kedi girmiş o günden sonra hiçbir gelin kaynana anlaşamazmış tabi istisnalar kaideyi bozmaz.
😄😄😄
Var öyle bende de bir şeyler 😄 boş değiliz yani
Benim evet 😀
Soru denk geldikçe elbette 😀
Dhfgff
Tamam 😄
Teşekkürler 😌
İsimden kaybediyor zaten kaynana😄
Kimyası tutmaz geleneksel yerleşmiş kalıp. Ama ben iyi bir kayınvalideyle karşılaşsam evlendiğimde bu ayrıma düşmem açıkçası. Yeterki samimiyetini hissettirsin😌
İnşallah 😂 genelde nişanlıyken aralarından su sızmıyor düğünden sonra diriliş Ertuğrul gibi iki tarafta kalkan kılıç çekiyor 😂
Ya vallahi bende şans yok benimki kesin cadoloz olur😄😄
Ahahah Damat bey ne yapacak acaba 😂
Arada bırakmam yinede damat beyi😆😆
Helal sana 👏👏 işte bu yav 😂😂
🥳💃🏻💃🏻yaa iste cüretkar gelin adayı😆😆
😂 ve bu yorumdan sonra evlilik teklifleri yağmaya başladı 😂
Seçilmem seçerim ama😎😎
Heyt bee 😎😎 çok cool 😂😂
🥂🥳🥳💃🏻
🥂😂😂
Teşekkürler☺️
Ricalar 😊
Cevap
10Cevap
Çünkü birbirlerini çekemezler maalesef.. kıskanırlar sürekli.. ama genellikle gelinler haklı oluyordur diye düşünüyorum
Sen evlen görücem seni 😂
Kayınpederin eş olma görevini yerine getirmediği ailelerde gelin kaynana çatışması daha çok yaşanır.. Kadın oğlunu eşi yerine koymuştur.. Eşinden görmesi gereken ilgiyi saygıyı oğlundan görmüştür.. Sonra gelin faktörü ortaya çıkınca paylaşamama durumu ortaya çıkıyor..
Bir tahminim var aslında. Bazen erkek anneleri çocuklarını eşlerinden kıskanabiliyorlar. Aynı şekilde bazen de eşler kocalarını annesinden kıskanabiliyorlar. Bence saçma ama oluyor işte bazen 😂. Bir de anneler bazen iç işlerine çok müdahale etmeye çalışabiliyor bu da sorun oluşturabiliyor. Herkes öyle değil illa ki ama öyle olanlar var.
Kaynana cadoloz olmadıktan sonra anlaşılır bence ya 😂
Teşekkür ederim :)
Valla benim anam on numara kaynana fakat ablalarimi alan bütün kadınlar şeytan ben evlendiğimde kaynanayi o gece binadan g0tune tekmeyi koyacam aşağı düşsün kurtuliyim 🤣🤣🤣
Hak ederse yapılır 😂🤣
Annem öyle biri olacak ise 😂
Lan kadın 4 tane oğlu var birbirlerini öldürsünler diye ortaya laf atıyor 🤌
Anla lan 😂
Söyletme lan 😂
Semih abiyi çağırırım bak 😂
Seni o döver 🤌🤣
Tabi tabi 😂
@Semih6934 kiyarsın dimi 🤌
@Semih6934 adamsın sen 😎
Biri beni burdan alsın 😂
Nayn 😂🤣
Valla kardeş ben bırak Türkiyeyi, Dünya üzerinde anlaşanları daha göremedim. Sanırım insan ırkının tamamında var.
İki kadın, bir adam. Maalesef anlayış çekiliyor aradan.😃
Hoşgörü ve alttan alma, mesafe koyma ve saygı her şeyi halleder.
İkisi de erkeği kıskanır biri oğlunu bir de kocasını. İki kadın Bir adam aşk çekilir aradan 🤣
Benim sorumu bir de senin takipcilerine mi soralım dedin 😅
Benim hikayem roman değil soru olur 😄
Kaynana gelin için hep sınır demek çünkü, gelin de bundan hoşlanmaz haklı olarak, bu yüzden yakın yaşasınlar ama mümkünse aynı evde yaşamasınlar
Kaynanalar fesat gelinlerini kiskaniyorlaf. Bişey de suratlarini asarlar esdegin kıçı gibi
Süper ikili bile anlaşamıyor gelin kaynana mı anlaşacak? 😂😂
Tüm olay kaynanada bitiyor yoksa neden kadın kocasının annesiyle anlaşamamak istesin. kaynana gücünü ve saygınlığını oglundan aldığını düşünüyor ve bu yüzden paylaşmak istemiyor.
Bence oğlu ve kocası yüzünden
yıllardır cevabı bulunamamış soru bu 😃
Ver cevabını bulunsun 😂
kaynanam yok bilemiyorum o sebeple 😂
Sevmezler sorun olur karışır hayatına evlimisin
Anladim
Paylaşamıyorlsr 😂
Çünkü siz paylaşılmazsınız 😂 nasıl toparladım mevzuyu 💅😎😂
Doğanın kanunu gibi bişey galiba..
Çocuğunu kocası yerine koyduğu için
Niye ozensin alla alla kocasına sarsın
Doğuştan rakiplerdir 😂😂
Zamane gelinleri çok tırt ondan. 🤣
Bence zamane kaynanaları çok tırt 😄
@dorelendiniz şşştt ikiside normal 😂😂
@dorelendiniz benim annem gibi kayınvalidem olsa keşke de tırt olmasam. 🤣🤣🤣
Kaynana oğlunu kıskanıyordur, gelin de kocasını. İkisi paylaşamıyordur ondandır muhtemelen.
Psikolojik anlaşmak istese anlaşır
Tamamən karakter meselesi.
Kreşte paylaşmayı öğrenmemişlerdir
Ortada kalan (Evlat-Koca) paylaşılamadığı için
Kaynana kolu kapıyor ondan
nasıl atlattın
Bilmiyorum hiç
Anlaşıldığı görülür mü ki
Adamı paylaşamiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?