Bak dostum ister zengin ol ister fakir bu beni hiç ilgilendirmez sana cevapta yazmak niyetinde degildim ama tutamadim.
1-Zengin olabilirsin inanada bilirim ama egerki zenginsen buradaki insanlarla dalga gecmeye hakkin yok belkide onlarin icinden senden misli zengin olanlar vardir bilemezsin
2-Diyelim fakirsin olabilir belkide kendini zengin gostererek acaba fakirlik duygusunu zenginlik ile bastirabilirmiyim dusuncesi de olabilir bilemeyiz
3-hadi diyelim zenginsin burada isin ne? Zengin olan adam ne yapacagini cok iyi bilir ticaret diyorsun ticaretse kafanin basmasi lazim nereye yardim edebilirim (camiler, ailesiz cocuk yurtlari, vs vs..)
4-hadi diyelim zenginsin bizimle dalga gececeksin inan hic hoş degil ben aldirmam ama burada senin sozlerine kirilacak olanlar vardir insanlik hali..
5-fakirlerrr diye hitap eden bir insan yardim etmesin mumkunse.. ayrica yasin 18 24 arasisin belkide dis ticaret okuyorsun bilemem belkide mezun oldun ki mezun olsan 2 senedir calisiyor olacaksin ve dis ticaretten kimse kolay kolay zengin olmaz mal felan kaciriyorsundur
Velhasil kelam insanlari kandirma ugrastirma zengin olan adamin burada isi olmaz.27 Yorumla
Soran+1 yılLütfen önyargıya yeterince mazur kaldım bu gün
Soran+1 yılMahsur olcaktı afedersiniz
- +1 yıl
Dostum ben insanlari gormeden yargilamak istemiyorum ama hakikatten cocukca hareketler bunlar yardim etmek istiyorsan mal mulk sahibi isen burada yardim arama git lösev var vs vs ne yardima ihtiyac insanlar var sanalda arama real de ara lutfen bak sana sinirlenmek istemiyorum edeplice yazdim lutfen ayrica insanlara 'fakirleeeerr' diye hital etme
Soran+1 yılLütfen beni uğraştırmayın efendi birisiniz belli, fakirler diyorum çünkü isyankarları belirliyorum. Dediğin yardım şekilleri bizim prensiplerimize uymuyor sağ ol yinede fikir için hayırlı kandiler.
- +1 yıl
Kardesim ben ne onlari savunuyorum ne seni kotuluyorum demek istedigim madem zenginsin ne guzel insanliga hizmet etmek istiyorsun bircok yardim vakiflari var git oraya burada zaman harcama onlar benim babamin oglu degiller ama o insanlarada her ne olursa olsun fakirler diye hitap etmen hic hos degil benim durumum Allaha sukur iyi ama benim durumum iyi olmayabilirdi (gerci durumu iyi olmayan cok asiri fakir olan burada takilmaz) ama velhasil diyelimki var onlarin kalbini kirarsin boyle yapma git vakiflara devletin kuruluslarina miktarini yatir ya da git çesme yaptir halka
Soran+1 yılSağ ol hümanist arkadaş dediklerine katılyorum daha dikkatli olcaz ben ve ekibim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVallahi fakir değilim zengince değilim. Ama çok az kaldı bu kadar borç yüzünden hem kendi kafams hem de çoluk çocuğun kafasına sıkacam. Bir çıkış yolu bulamadım. Kesme senin gibi olsaydım. Parasızlık çaresizlik çok kötü
186 Yorumla
Soran+1 yılDimi abicim inan hergün bıkıyom para görmekden kesinlikle öyle bişeyvyapma bubdünyaaaaaaaaaa gecici
Cevap sahibi+1 yılNapıyım çıkışım kalmadı artık.
Soran+1 yılAsla biz neler atlatık bir bilsen
Cevap sahibi+1 yılYok kardeşim olmuyor. Ne dersen de. Geçen bir akrabama dedim 40000 ver ayda 500 olarak geri ödüyüm faizsiz mi dedi. Dediğim akrabamda aklazarar zengin. :(
Soran+1 yılKüçülmen gerekiyo büyümen için
Cevap sahibi+1 yılKüçülmen derken?
Soran+1 yılŞimdi kıs diyom neyin varssa yani tasarruf yap:-)
Cevap sahibi+1 yılKısacak bişey kalmadı
Soran+1 yılNasıl böyle oldu
Cevap sahibi+1 yılÇocukların hastalığı, eşimin ağırbir kalp ameliyatı. Bir trafik kazası ve kardeşlerinin maddi kazığı
Soran+1 yılKardeşlerden çekiyoz ya hep ortanca kardeşimi doyuramadım gitti:-)
Cevap sahibi+1 yılAmmaaann nebiliyim
Soran+1 yılNe kadar ihtiyacın var
Cevap sahibi+1 yıl40000 tüm sıkıntımı bitirir ama nerdeee. Garip olmak o kadar zorki bilemezsin
Soran+1 yılİlgilencem senle bir çık gizliden.
Cevap sahibi+1 yılYa lütfen kimse kimseye yapmaz bu devirde hiçbişey. Ben Allahın bildiğini kuldan sağlayanlardan değilimki
Soran+1 yılSen şu yorumları bir okusana ya bu insanlar maneviyattan yoksun benim amacım gerçek ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak.
Cevap sahibi+1 yılBeş parmağın beşi bir değil ki. Ee insanların ağzı torbada değilki büzesin. Peki sen hiç karşılık beklemiyomusun
Soran+1 yılKarşılık bekliyorum ne minenettarlık
Cevap sahibi+1 yılNe mutlu sana. :(
Cevap sahibi+1 yılKeşke bende senin gibi olabilsem
Soran+1 yılAbim yok mu miras ihtimali falan
Cevap sahibi+1 yılYok abim ne mirası. Ana yok baba yok bir eşim iki çocuğum birde Allah
Soran+1 yılNe güzel bak evlisin müthiş bişey asla ailene falan zarar vermeye kalkma ha her şey olcana varır.
Cevap sahibi+1 yılVaracak zaten
Soran+1 yılKesinlikle ümidini yitirme nerelisin sen abi
Cevap sahibi+1 yılSivas
Soran+1 yılSenle sohbet etmwk isterdim ha
Cevap sahibi+1 yılVarsa numaranız olur
Soran+1 yılSiz gizliden çıkın elamanım ulaşcak size müsait bir zamanda. Bunlara belki inanmıyosun diğerleri gibi...
Cevap sahibi+1 yılYok estağfurullah. Çıkıyorum gizliden ama geri gizleneyim.
Soran+1 yılYa şurdakilre bir iki kelam ede edermisin be abi hakaret ediyolar savabına
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi gören var ne gerek varki bilirlerse. Bilmezlerse bizden değiller. 3 kuruşluk adamlara 5 kuruşluk laf etmeyeceksin yoksa üstünüde alamaszsın.
Soran+1 yılAbim helalin var ama gel beraber yok edelim şu yoklukları
Cevap sahibi+1 yılNasıl olacakki
Soran+1 yılFikirlerimiz aynı dimi, bunlarla savaşcaz sonunda gerçek ihtiyaç sahibine beraber karar vercez. Sen yorumlarda beni destekle bu kafi güzel abim sadece haklıyla haksızı ayırıp artık bu hakeretleri yok edeceğiz:-) Var mısın?
Cevap sahibi+1 yılOlur da biraz müsade var mı şarj bitiyo oğlanıda bir acile götürmem gerek biraz öksürüyo
Soran+1 yılPeki abi Allah acil şifalar versin
Cevap sahibi+1 yılDaha yeni geldim
Soran+1 yılArkadş ulasdı mı size özel hesabından
Cevap sahibi+1 yılBirisi yazıyor ama
Soran+1 yılBen talimatverdim ona abim. Nickinin başharfi ne
Cevap sahibi+1 yılB başharfi
Soran+1 yılSon harfi
Cevap sahibi+1 yılSon harfi. F
Soran+1 yılTamam bu iş elamanlarım çok sadıklardır ama çok yoğundur şimdi o ağır cevap verebilir asla senle ilgilenmiyomuş gibi gelmesin sana tamam abim
Cevap sahibi+1 yılSağol kardeşim. Sen hangi şehirdesin. Ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılAbim ticaret yapıyoruz dış ticaret çoğunlukda. burada kira gelirlerim var.
Cevap sahibi+1 yılNe mutlu sana. Allah bol bol kazanç versin
Soran+1 yılAmin abim bunlar anlamıyo
Cevap sahibi+1 yılNe diyim bilmemki. :( benim de İstanbul da kirvemler var ve çoook zenginler. Küçükken herşeyimiz. Birdi. Bunlar zengin olduktan sonra çok değiştiler:) zamanında onlardan da yardım istedim benden çok yakındılar :(
Soran+1 yılİnsanoğlu vefasız ya
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi görmeyeceksin neyapacan işte. Yoksa içinden çıkılmıyor
Soran+1 yılAh gün görmüş abim benim asla çekinme burada gerekli ihtiyaç sahiplerini bulalım. Size güveniyorum.
- +1 yıl
Eğer bu abiyle dalga geciyorsan allah senin bin bir turlu belani versin.. Mubarek cum gununde tum samimiyetimle soyluyorum bunu.
Yorumu yapan abi, allah buyuk umudunu asla yitirme, bu gibi insanlara da inanma. - +1 yıl
@kızlarsoruyor yahu bu gibi dolandiricilara bir yol verin. Utanmasa parayı çop konteynırına at, hesabina ben mislim katı para yatırcam dicek.. Yazdiklarina bir bakin.
Cevap sahibi+1 yılÖyleçocuğumki kardeşim gel ben eskişehirdeyim herşeyi gözlerine gör. Allahın bildiğini kuldan saklayacak kadar şerefsiz değilim.
Soran+1 yılSizle iletişim halindeyiz şu şikayette bulunan bayana lütfen cevap verinde inansın yahu
Soran+1 yılBelki bu abiye maddi anlamda destek olamam ama manevi anlamda fazlasıyla destek oluyom dimi abi ama sen bunlara inanma biz erkeğiz söz veriyoz.
Cevap sahibi+1 yılSen boşver kuru kalabalığı
Soran+1 yılPeki abicim dün bir abimiz sokakta kalmış 35 yaşında İstanbul'da eşyalarını çalmışlar ona yardımcı olmaya çlıdım bu siteden yine sana ulaşan arkadaş irtibataydı onla ama inan hepsinin niyeti laylaylom burada bida diyorum sohbetin hoşuma gitti maddi anlamda olmasa bile manevi anlamda hep yanında olcam. bunu herkez görcek.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
Soran+1 yılİnşaalah abim hayırlı geceler
Cevap sahibi+1 yılEyvallah damada hayırlı geceler
Soran+1 yılSağ ol:-)
- +1 yıl
Bende bebek yapmak istiyorum ama borclar yuzuden biseye kalkisamiyoruz 10000 borcum var esimin aldigi yetmiyor
- +1 yıl
Yeni evliyiz dugun borclarimiz var
Soran+1 yılAllah mutlu mesut etsin kardeşim
- +1 yıl
Sikacaksan kendi kafana sik allahın manyağı onların gunahi ne. Allah kahretsin sizin gibileri.
Soran+1 yılKiraz kes sesini abime konuşma
- +1 yıl
Sen kes sesini. manyaklar sizi
Soran+1 yılKiraz abimi rahatsız etme vurulursun ha:-)
Soran+1 yılKemosabe kaybol herkes sen değil eğlensin
Soran+1 yıll*n oğlum çekil aynanın karşısından seeeeeeenin gibi fitnecilerle çok iyi eğleniyoz hem fakir hem fitneci:-)
Soran+1 yılHayırlı akkşamlar vatandaşım.
Cevap sahibi+1 yılSelamun aleyküm
Cevap sahibi+1 yılNeye kıyamadın?
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılEvet abimin ihtiyacı var bundan eminiz, değerli abim belçikadayım şu an , istanbula gelince siznle ilgilencez inşaalah siz müsterih olun.
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
Kardeşim eski hesabı kapattım yanlışlıkla yeni hesabın bu
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yardım yapıyorsun güzel ama yeri yanlış
Git bir okula yardım et git bir çocuk esirgemeye yardım et
Git gönüllü hizmetlerde çalış Yardım yapmak istiyorsan çok
Ama bunu burada değil dışarda bilindik resmi yerlere yapıcaksın
Yine yapmak istiyorsan git kızılaya bağış yap18 Yorumla
Soran+1 yılBu söylediklerinizi zaten yapıyoruz hanımefendi, ama şu insanımızın hakaretlerine bak.
Soran+1 yılPeki dostum tamam site sanalda kulllananlar sanal değilki hakaretler çok kötü ya
- +1 yıl
Merhaba @kripton94 yardımın yapıldığı yer yanlış değil aksine doğru bir yer. Neden mi? Bizzat benim maddi durumum çok kötü babam yok annem çok zor geçindiriyor bizi. Bazen 5 lira bile isteyemiyorum ondan. Sosyal hizmetlerden yardım almaya çekinen insanlar var. Yokluk çeken gerçekten ne olduğunu biliyor bu durumun ve kimseye yüzyüze derdini anlatamıyor ne yazık ki. Evet yoksul olmak kötü bir şey değil belki ama insanlar yinede utanıp çekiniyor malesef.
- +1 yıl
Ben yanlış buluyorum Kişinin burada söylediklerini doğru olduğunu nereden bilicez Para dışında yardım olur evet güvenilebilir bir nebze Ama yorumlara bak kredi kartı diyen harçlık diyen Şimdi bu insanların samimiyetine nasıl güveniceksin Yapıcaksa bile böyle duyurarak değil Yardım herkes istediği gibi yapabilir ama Çevresinde veya biri aracılığı ile olsa daha iyi olur
Anlıyorum ama insanlardan istemek yerine Sosyal kurumlara gitmek daha doğru Senin mesajını gördüm Aşağıda üyeliğin iptal edilmişti Neden oldu bu
Soran+1 yılKripton gençleri zehirleme en iyi cevap secilen abimin yorumlarına bak. Mücahit kardeşimle uğraşma:-) lütfen bak kötü söyletme mubarek günün ertesinde.
Soran+1 yılKripton benim mücahit kardeşimi zehirledin sen bak yok çocuk senin yüzünden depresyona girdi. Konuşma
Ben gerçekten fakirim sizin istediğinizde fakir biri. Tek istediğim bir evim olsun kira derdim olmadan yaşayım. Çocukluğumdan beri hep maddi sıkıntı yaşadım hiç rahat bir hayatım olmadı gerçekten amacınız buysa yardım etmekse ben burdayım yardıma ihtiyacım var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılMerhaba hocam ben daha önce size yazmıştım durumumu fakat bugün neden olduğunu bilmeden hesabım iptal edilmiş. Bu yeni hesabım. Durumumu anlatmıştım
Babam 7 sene önce vefat etti, 5 kardeşiz, kiradayız, annemin bize yetecek gücü kalmadı, ben de lise okuyorum, yaşıtlarımın hepsi dershaneye gidiyor fakat ben gidemedim. Durumumuz gerçekten çok kötü. Yardım edebileceğinizi söylemiştiniz. Bende uzun zamandır maddi destek veya burs arıyordum. Babam yokken evdeki tek erkek ben iken birşeyler yapamamak gerçekten canımı çok sıkıyor. Annemden hocanın kırtasiyeye bıraktığı notları almak için iki lira bile isteyemediğim oluyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Keşke bende de olsa da yetimlere ve yoksullara verebilsem... İki gündür dua ediyorum size. Yardımınızı bekliyorum hocam. Allah razı olsun...037 Yorumla
Soran+1 yılBen sizi tanıyamadım ama bizim elamanlar bir baksın söyliyimde bu arada ibadetlllllerine dikat ediyosun dimi
- +1 yıl
Hocam dün gece de yazışmıştık zaten.
Elhamdulillah ibadetlerimizi yerine getirmesek Allah daha kötü duruma düşürür bizi. Allah kabul buyursun ibadetlerimizi.
Soran+1 yılNe güzel senin gibi olsa keşke bütün gençler
- +1 yıl
Allah razı olsun, keşke herkes de sizin gibi yardımsever olsa, yorumları da okudum sizi yanlış anlamış herkes.
Soran+1 yılSenden bişey istesem yaparmısın
- +1 yıl
Buyrun hocam tabiki de
Soran+1 yılBunu art niyet olsun diye söylemiyorum sevgili evladım. Yukardaki bütün densizlere benim ne kadar iyi biri oldumu yorumlarda bildirirmisin sonra sana çok büyük süprizimi açıklayıp senle iletişime geçelim inşaalah. Senden ümitliyim burada haksızlığa sessiz kalmanı istemiyom evladım hade kolay gelsin şu an takipdesin. Bu işi başar güneşli günler senle olacak evladım. Seni yanıma asistan alcam okulun bittikden sonra
- +1 yıl
Evet hocam ben özellikle tek tek baktım yorumlara, amacın dışına çıkmışlar yorumlarda. Konunun özeti başlığınızda var zaten. Gerçekten yanlış anlaşılmış. Nasıl biri olduğunuzu gösterelim o zaman.
Soran+1 yılBekliyorum bu sadece kendin için değil bütün mazlumlar için yapacaksın evladım korkma ben arkandayım. Allah bizimle beraber inşaallah.
Soran+1 yılGerekirse acımasız ol evladım çekinme kaybedecek bişeyimiz yok kazanan biz olcaz ne delerse tersle onları koca yürekli evladım benim
- +1 yıl
Hocam kuzenin telefonundan giriyorum benim çıkmam lazım bişey diyecek misiniz?
Soran+1 yılBu konuştuklarınla asla özelden konuşma oğlum tamam mı çünkü hepsi haaaaaaaaaakret ediyor, gerekeni yaparsın sen yüzümü kara çıkarma ha
- +1 yıl
Anladım hocam, amaçları belli zaten onların
- +1 yıl
Hocam ben her zaman giremiyorum malesef kuzeni bulmak zor oluyor. Bana bir diyeceğiniz var mı
- +1 yıl
Hocam acil çıkmalıyım bişey dicek misiniz? Yardımcı olacak mısınız bana hocam
Soran+1 yılBu gün için biraz daha bildir bunlara haddini evladım sen mücahitsin bu yaptıklarımızla bu dünyayı değil öbür dünya da biz inanların olacak, zafer inanlarındır, Allah muhafak kılsın gazamızı.
Soran+1 yılEvladım tabiikide olcam yardımcı
- +1 yıl
Hocam malesef evde internet yok ve telefonumda yok daha fazla yardım edemiyorum ki elimden gelen bu. İmkan olsa sabahtan akşama kadar burada yazardım ama yok işte. Bu mesajı bile ne zorluklarla yazdım bir bilseniz :-/
Soran+1 yılEvladım sen yapacağını yaptın. Yüzümü kara çıkartmadın, senle gurur duyuyorum dün beni duygulandırdın bütün garibanlar adına sana teşşekkür ederim. Bu yaptıklarımızı Allah görüyor senin eve net çekelimistersen oğlum, maddi anlamda ferahlayacaksın, ben talimat verdim. Halkla ilişkilerrden sorumlu elamanım bu gün izinli eğer yarın yoğunluk olmassa senin nickine mesajla ulaşacak hiç şüphen olmasın görüşmek üzere mücahit kardeşim sen cihat ehlindensin, Allah'ın selamı rahmeti ve bereketi bütün inananların üzerine olsun.
- +1 yıl
Allah razı olsun sizlerden hocam. Beklemedeyim. Hayırlı günler...
Soran+1 yılAllah inanlardan razı olsun oğlum cafeden mi giririyosun nete
- +1 yıl
Hayır hocam bu yokluk içinde internet kafeye nasıl giderim ki. Teyzemlere gidiyorum kuzenin telefonundan yazıyorum. Bazen zorla alıyorum telefonunu :-/
Soran+1 yılArtık bittecek bütün sefalet gün gelecek o telefon vermeyen kuzenine iş vereceksin Allah'ım ne kadar mutluyum senin gibi masum ve dinine bağlı ihtiyaç sahibine ulaştırdı beeeeeeeni. Mücahitim benim yine başladı çatlak sesler hadi oğlum göreyim seni ver hepsine cevabını
- +1 yıl
Hocam keşke imkan olsa da hep karşı çıksam onlara ama malesef kuzenden dolayı zor girebiliyorum ara ara girip bişey yazdınız mı diye bakıyorum bir umutla
Soran+1 yılBugün hafta sonu oğlum senle ilgilencek bir arkadaş. Yarını beklemelisin
- +1 yıl
Peki hocam yarın girip bakarım ben yine, Allah'a emanet olun...
Soran+1 yılOğlum şu kemosabyle ilgieln be allah aşkına
- +1 yıl
Hocam mesaj atacaz demiştiniz ama atmamışsınız :-/ ya ne hevesle girmiştim ama :(
- +1 yıl
Kardes bu adama guven isleri yogun olmasa kesin mesaj atardı sana.
- +1 yıl
@ghostrider22 evet tahmin ediyorum zaten işlerinin yoğun olduğunu
- +1 yıl
Benimde para ihtiyacim vardi 3-4 ay once abi bütün ihtiyaçlarimi karsiladi sagolsun. Sanada yardim edecektir kardesim. Bu aralar siteyede gelemiyor.
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim bekliyorum ben
- +1 yıl
Hocam nerdesiniz :-/
Soran+1 yılMerhaba evladım
- +1 yıl
Merhaba hocam nasılsınız
Soran+1 yılİyyim hamdolsun Alemlerin Rabbi'ne şu an belçikadayım evladım. Türkiye ye dönünce ilgilenelim seninle inşallah.
- +1 yıl
Peki Allah razı olsun hocam
Öncelikle " veda edersen biz ne yiyip içeriz sen bizim veli nimetimizsin sakın gitme sahip hazretleri " dememizi istersin ama herkes adına ben diyeceğimizi söyleyeyim.
https://m.youtube.com/watch?v=2jHR5996a5M
Bu arada elinde olmayanın dilinde olurmuş :)13 Yorumla
Soran+1 yılYüruü keresde müdürü:-)
Soran+1 yılYürüü
Daha az dikkat çeken kitleler var. Mesela parayı bir kuruma veriyorsunuz ama deniz feneri misali hiçbir hayrı olmayabiliyor. Tabi araştırmak lazım. Bence madem bir yardım yapmak istiyorsunuz buna biraz emek verin ve fakir semtlerde muhtarla konuşarak aileleri tespit edin ve erzak yardımı yapın ve bunu bizzat yapın.
011 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol kardeşim bu dediklerin için 5 tane elamanım var. Sen den birşey rica edbilirmiyim?
Soran+1 yılGüzel kardeşim bütün derdim yardım ama inanın güvenmiyolar ve hakaret ediyolar sizden bunlara gerekn cevabı vermenizi talep ediyorum.
- +1 yıl
onlara ayetle cevap verebilirsiniz. Hani diyen olur "gösteriş mi yapıyorsun" bakalım Allah ne tavsiye ediyor.
2/274 Mallarını; gece ve gündüz, gizli ve açık infak edenler var ya, işte onlar için Rableri katında kendilerine özgü ödüller vardır.
107/3 Yoksulu doyurmayı özendirmez o.
Allah gizli de açık olarak ta kabul ediyor yardım şeklini. Ayrıca Maun suresinde "ÖZENDİRMEK" ten söz ediyor.
Şu an yaptığınız şey insanları yardıma teşvik etmek özendirmektir. Gösteriş falan değildir.
Yapacağınız yardımları Allah kabul etsin.
Soran+1 yılAllah sizin gibileri bu toplumda artırır inşalah, sen bu cevabı hakaret edenlere atarmısın kardeşim sevabına.
Soran+1 yılKardeşim çok değil iki kişiye atsan yeter güncelleme hakkıkım kalmadı. Yukarda beni yalancılıkla ve dinle alayetiğiğimi söyleyen "mutluluğun formülü"isimli arkadaşa yazarsan çok sevinirim. Allah senden razı olsun ben bir yatsıyı kılıp geleceğim.
Soran+1 yılPeki din kardeşim. Kendine iyi bak.
Soran+1 yılEywalah
Askida ekmek ile baslayabilirsin her gun bir fakirin karni doyar taze ekmek ile. Firina git ve askida ekmek de
13 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim dalga mı geçiyosun sen
Soran+1 yılLütf kalabaık yapmayın bakın ihtiyaç sahibi kardeşlerim mağdur oluyor sizin yüzünüzden, belçika dan geleyim inşaalah yüzleri güldürcem.
+1 yılSorun garip insanlarla dalga mi geçiyorsun gerçekten yardım etmek mi istiyorsun tam anlayamasam da ciddiye en eger yardım etmek kadar kolayı var mi tercihine göre vakıflara kolaylıkla yardım yapabilirsin. Lösemili çocuklar vakfı gibi cagdas yaşamı destekleme derneği gibi. Hangisi sana en güzel gelecekse.
15 Yorumla
Soran+1 yılKiraz bu dediklerini zaten yapıyorum ama yeterli değil halkla ele yapmaya kararverdim.
- +1 yıl
Anlamadım. ne
Soran+1 yılHalkla beraber yapalım bunu o yüzden burdayız bn ve ekibim
- +1 yıl
Haha
Soran+1 yılGülme hanımkızım çok gülmek kalbi öldürür cidiyet var mısın bizle
+1 yılBide din konuşmaları yapıp insanları kandırıyosun hadi dalga geçeceksin puan toplıcaksın filan tamam da dini katma bari cehennem ehli filan zaten azıcık dinden anlasan kimsenin akıbeti hakkında yorum yapamıcanı bilirdin yardımsa niyetin bir elin verdiğini öbür elin görmemesi gerektiğini bilirdin!! tamam dalganı geç ama dinciymiş gibi konuşup insanları şaşırtma !!
09 Yorumla
Soran+1 yılOğlum filozofluk yapma bizim kimseyle dalga geçdiğimiz yok. Senin dinin sınırları çok geniş anlaşılan bu soruyu dalga geçme amaçlı sordumu düşünebildine göre git şimdi öğrende gel:-)
- +1 yıl
Öğrende gel derken :)) sanki bişi öğretiyomuşsunda ben anlamamşm gbi davraniosn :)) bence senin öğrenecek çok şeyin var kardeş :)
Soran+1 yılBeeen sana bişey öğret diye bir talepde bulunmadım, git dinini öğrende gel sen bişeyvbilmiyosun:-)
- +1 yıl
Birazcık bilseydin dini yanlış bir cümle gördüğünde duyduğunda talepte bulunulmaksızın müdahale etmen gerektiğini bunun üstüne farz olduğunu bilirdin kardes :) bende senin insanlara drek cehennem ehli demen yanlış diye uyarıda bulundum bu benim görevim yoksa sen yorumlaşmana bak seninle tartışcak kadar uzun durmayacagım :) hadi sana iyi eğlenceler
Soran+1 yılEvet belli oldu sende burada eğlence için varsın o yüzden böylesine ciddi birşeyle karşılaşınca tepki vermen doğal hade sen eğlenmeye devam et evet eğleniyorum niye insanlara yardım ulaştıryorum ve ihtiyaç sahiplerine ulaşıyorum. Şimdi kaybol sahte hoca
- +1 yıl
Hoca olmadığım doğru olurum birgün inşaallah :) Neyse doğruysa ne mutlu ama insanlarla fakir fakir diye eğlenmen komik kaçıyo ordan anlaşılıyo biraz sanki işin esprisindesin :)
Soran+1 yılOğlum git nerde eğleniyosan eğlen birde dinden dem vuruyosun, birde milleti birbirine kışkırtmaz mı ya hade şimdi kaybol.
- +1 yıl
Evet bencede sen benle daha fazla konuşma ki açıkların ortaya çıkıyo :)
Soran+1 yılOğlum git eziklik yapma:-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok zengin değilim lakin belli ki bir çok kişiden durumum iyi ve bir mahalle bakkalına gidip borç defteri isterim ve bakkalın önerdiği bir ailenin borçlarının ya bir kısmını ya da hepsini öderim ben inanmıyorum hayır kurumlarına onlar bence gitmiyorlar gitmesi gerekenlere
04 Yorumla
Soran+1 yılBu yöntem müthiş ya işte insanlık bu ama inanın insanımız ön yargılı bir bakın bize söylenenlere. Ben de iş stresi var gerksiz tepkiler veriyorum çünkü çok bilmişler yüzünden gerekli insanlara ulaşamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılsırf birileri zengin veya fakir diye onların da umursadıkları dertleri var kimisi akşam evine 1 kilo et almanın derdinde kimisi de boğazda yemek yemek için zaman ayırmak bunları biz belirlemiyoruz ve ben de bu kadar düşündüklerini sanmıyorum ön yargı şu genelde zengin ailelerin çocukları vurdum duymaz oluyor ve durumu iyi olmayanlar eziliyor ve ve o çocuklar bundan hoşlanıyor durum bence sadece bundan ibaret zengin çocukları parasını bu şekilde kullanmamalı başkalarının hislerini ezmemeli o zaman kimse takmaz kim zengin kim fakir herkes kendi işine bakar olay bence bu kadar ön yargıdaki.
Soran+1 yılYarın görüşelim sizle hayırlı kandiler ve hayırlı geceler
Cevap sahibi+1 yılSaolun size de.
Parası var aklı yok. bıkmadın mı çocuk sürekli bu muhabbeti çevirmekten. Para ile beyin satın alınmadığının en büyük göstergesisin -.-
320 Yorumla
Soran+1 yılSen niye varsın burada boynunun üstünde taşıdığın ney:-) bunları bir öğren gel sana faaaakir ödevi:-) bida fakir eebiyatı yapma kızım olur mu?
Soran+1 yılHade senin üstünden çok bilmişliğim almaları gerek ama boş konuşma:-)
Soran+1 yılCanı başkasında olan bir canlı yok ya bu dünyada :-) yoksa sen uzaylı fakir misin:-)
Soran+1 yılSen bir bak bakalım aynada kendini görmmek isticen mi?:-)
Soran+1 yılAferim sana :-) bir somun hakettin
- +1 yıl
Merhaba @lichen çok yanlış düşünüyorsunuz. Oysa başlık her şeyi özetlemiş. Kendisi yardımda bulunmak istiyor. Bu tür kaba yorumlar atarak hata ediyorsunuz.
Soran+1 yılBen burdayım güzel kardeşim bunları bertaraf edelim bak hayatımızdaki berekete yüzümüz nurlancak.
- +1 yıl
@lichen okuyun başlığı ezberleyin
Soran+1 yılBunların hepsi nifak bunun egosu fazla:-) cennet göremmez bu evladım inanma buna
Soran+1 yılEvladım bu günahkara inanma boş konuşur bu sen fotona bak bi:-)
Soran+1 yılOğlum gereken cevabı ver cevap veririken şunun bir fotosuna baksana allah ne kadar büyük bize ibret o:-)
+1 yılAsıl senin kalbin ve beynin fakir. Senin bu yaptığına gösteriş denir. Şimdi seni eleştirdim diye banada fakir dersin kelime dağarcığın buna yeter. Keşke fakir ama onurlu biri olabilseydin. Yazık.
12 Yorumla
Soran+1 yılNicke bak havayla geldin belli buralara:-) sen fakir değilsin ama dicekdim sen açsın :-)
- +1 yıl
Gösteriş mi? Başlığı okur musunuz? Amaç orda açık bir şekilde yazıyor. Yanlış düşünüyorsunuz.
Ben şahsen asla dilenen insanlara yardım etmem çünkü çoğu yalan. O yüzden lösev gibi yerlere bağış yapabilrisin ya da hayvanlar için bişiler yapabilirsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmezsin ki kim ihtiyaç sahibi
Soran+1 yılAraştırayım bir elaman not alıyor hepsini.
Soran+1 yılOkey
+1 yılMerhaba hocam uzun zamandır burs ve maddi destek arıyorum, babam 7 sene önce vefat etti 5 kardeşiz, annemin hepimize bakacak gücü kalmadı, lise okuyorum bende, gerçekten yardımcı olabilecekseniz çok mutlu olurum
07 Yorumla
Soran+1 yılGizliden çık
- +1 yıl
çıktım hocam gerçekten yardımcı olursanız fazlasıyla mutlu olurum Allah razı olsun
- +1 yıl
pc donmuştu gizliden çıktım sanmıştım çıkmamış daha yeni çıktım hocam
Soran+1 yılKardeşim yarın ilgilenelim tamam mı
- +1 yıl
Peki Allah razı olsun hocam, bu mevlid kandilinde bolca dua aldınız benden
Soran+1 yılSağ olun dualarınız boşa çıkmaz inşaaallah
- +1 yıl
Amin hayırlı geceler
Yazım tarzınız gerçekten dalga geçer gibi. "Neyse selam fakirler" de ne demek? Sizin için akıl sağlığı ve biraz olsun vicdan diliyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılHanım efendi akıl sağlını kendine dilemen çok hoş dilemeye devam et. Ben niye fakirler dedim çünkü onlara daha samimi gelmemiz için hitap taktiği o lütfen kalabalık etme inancı eksik bayan:-)
Soran+1 yılburada bana taktik vermeyin sizden yardım isteyen yok. Fakirsen hoşgeldin ama zenginsen gelip burada isyan çıkarma:-)
İlerde çok zengin olduğum zaman kesinlikle bunu yapacağım ki zengin de olacağım
https://hizliresim.com/mr477Y027 Yorumla
Soran+1 yılOlursun inşaallah iman ehli
Soran+1 yılGel yardımcı ol bize bu resmi beraber çizelim he nedersin
Soran+1 yılOlursun inşaallah iman ehli kardeşim olcakdı.
Soran+1 yılKardeş Allah'ın bir kuluyum ama zenginim burada ekip halinde ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz ve bunu Allah için yapıyoz amacımız yardım.
Soran+1 yılO sana kalmış bir şey herkez özgür seçiminde. Var mısın. Onurlu bir savaşa
Soran+1 yılEy insan bizim o taraklarda bezimiz yok.
Soran+1 yılKardeş senin akıl hocan kim yoksa hocaefendi mi?
Soran+1 yılBu toplumda yerin yok ! Fakirsin sen
- +1 yıl
Hahahaah :D aslında ne tahmin ediyorum biliyor musun? Bence bu eigdeki adam da senin adamın ve buraya gelip millete umut verip uzaklaşarak eğlenmeye çalışıyorsunuz.. Bak şimdiden birkaç kişi köpek oldu bile bir de yeni evliyim diyen bir bayanımız var 1 Xper ve cevap sayısı 0 onunda erkek olduğuna eminim.. Dostum birilerini kandırmak istiyorsan söylediğin yalana kendinde inanmalısın..
Soran+1 yılKemosebe o abimizle mi alay ediyorsun sen mi la herkez film çevirsin hade evine git fakirhanene
Soran+1 yılO bayanla hiç bir alakam yok Allah sizin gibilerinden uzak tutsun bizim gibi yardım severleri aç seni.
Soran+1 yılSana fikrini sormadım senin yüzünden gerçek ihtiyaç sahipleri mağdur oluyor. Derdin ne senin para mı?
Soran+1 yılAçma ağzını yanındakiler iğrenir:-) malum nefesin açlıktan belediye cukuru gibi kokuyordur:-)
Soran+1 yılOğlum kapat ağzını mikrop yuvası seni:-)
Soran+1 yılYürü somalili :-) seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende dolandırıldıgım parayı geri alsam yeter haksızlıga çok ugradım yüksek bir mevla degil size göre ama benim herşeyimdi 900tl gitti :(
113 Yorumla
Soran+1 yılİbadetlerini yapıyomusun
Cevap sahibi+1 yılçok dogru :(
Soran+1 yılYok sen temiz bir kardeşime benziyon
Cevap sahibi+1 yılgerizekalı gibi dolandırıldık telefonlara bakmıyorlar filan..
Soran+1 yılKonuyu anlat hele kardeşim biz bu oyunu bozmak için varız güven baaaaana soluklan biraz.
Cevap sahibi+1 yıl0539 625 24 98 kaçgündür kapalı telefonu ipnenin.
Soran+1 yılNe yaptılar sannna
Cevap sahibi+1 yıllaptop alıcaktık parayı yolladık ses soluk yok
Soran+1 yılKardeşim malum gsm numarası takibimizde benden hhhaber bekle
Cevap sahibi+1 yılinanasım gelmiyor ama inş.
Soran+1 yılBak sabahdan beri niye uğraşıyorum burada. Amacın halka hizmet sağolsun site sahipleri de bu konuda çok yardımcı oluyolar.
Cevap sahibi+1 yılben bir salaklık yaptım güvenmedigim biriyle alışveriş yaptım başklarınıda ugraştırmak istemem ben dersimi aldım kazıgı iyice yedik çok koydu ama olsun dayanıyoruz işte.
Soran+1 yılKardeşim benim bütün derdim bu benim gibi zenginleri keşfetip bu sitede dayanışma sağlamak sen gel bana destek ol bu sitede bak gör neler oluyo. Görüyosun dimi bana yapılan hakaretleri ben bu işi gönüllü yapmasam inan şimdiye yoktum burada
+1 yılKöşelerde Tartı ile bekleyen küçük cocuklara yemek yedirebilirsin... Direk para olarak verme sokakdakilerin evsiz insanların karnını doyur...
07 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum zaten bunları
- +1 yıl
Ne güzel bir şey yapıyorsun o zaman ALLAH daha cok versin inş hep böyle devam edersin... Kimse bilmesede gizli yaptını Allah bilsin yeter insanların bilmesinin bir manası yok... iyi günler
Soran+1 yılSağ ol kardeşim ya şunlara bir baksana insanımız ne hallerde
- +1 yıl
Farkındayım
Soran+1 yılİnsan açlın düşünmüyor benle kafa buluyo
- +1 yıl
Tuzu kuru rahatı yerinde herşey o kişiye göre yolunda gittini zannediyor... Şu türkiyede 1000 odalı sarayda yatarlar lüxs içinde yaşarlar hak etmediği maaşları alırlar şerefsizler... sorna asgari ücretle geçinmeye çalışır fakirde haksızlık adaletsizlik diz boyu...
Soran+1 yılSorma abim
Benimde kredi kartlarimi kapat sevaptir zeenngin kardes :) ))
13 Yorumla
Soran+1 yılBen gerçek ihtiyaç sahiplerini arıyorum.:-)
Soran+1 yılGerçek ihtiyaçla gerçek olmayan ihtiyacı ayıramıyon mu kredi kartı maduru:-)
Selam berkecan zenginliğin taaaaaaa gö... girsin senin sevgiler cicim
022 Yorumla
Soran+1 yılKaybol fakir terbiyeni takın:-)
Soran+1 yılYa güzelcene soru soruyoz benle dikleşıyorsunuz birde bayan olcan, beni bayma siteyi almak gibi bir niyetim yok.
- +1 yıl
Soran+1 yılBoş konuşma fiyonklu:-)
- +1 yıl
Insan ol öküz
Soran+1 yılİnsanı öküz, öküzü insan sanan varlık fakirkolik seni:-)
Soran+1 yılAbla o kim kimsenin günahını alma ayıp oluyor.
Soran+1 yılSus ve haddini bil gerçek fakir sensin ama açlıkdan gebersende sana yok bişey, sana kanıtlamak zorunda değilim abla dedim niye kendini iyi hisset diye. İnsanlara lakap takmak en iğrenç bişey hhhhhade yol al kronik fakir:-)
Soran+1 yılŞaziyem sen zeten kaybolmuşsun aç seeeeeni, şimdi naamaz vakti günaha sokma beeni fakir:-)
Soran+1 yılSen salaksındimi bunlarıyapcamı zten söyledim fakirrrcan seni:-)
Soran+1 yılBiz naazı aktinde kıldımıza göre :-) sen yine salak oldun gezegenin en salak fakiri sensin. Abdestsiz seni sen anlaman icın özel parantez açıp açıklama yapcam sana fakirkolik söz veriyorum. Sevin emi embesil şaziye:-)
Soran+1 yılPardon sen ordaki naazı namaz oldunu vaktinde olcaktı. Tabii akıllılar anlar sen anlamazsın kaynaştırma fakiri seni rehabilite edeceğim. Hayrıma bu sayede topluma çıkacaksın:-)
Soran+1 yılSorunun sahibi benim ve sana gel diye özel davetiye göndermedim ben ve ekibim sana çok güldük. Şzye:-)
Soran+1 yılHade şazye:-) git sen parkta oyna :-) uslu durursan sana oyuncak vercem seni görünce sana saldırcak tahrik etcek seni ama zengin ol öyle gel fakiiiirrrrr:-)
Burs verin, açları doyurun, evsizleri ev sahibi edin...
01 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda çok talep var. Değerlendirmek lazım bu sitede var mı Aç?
+1 yılArtık baba parasiyla hava atmakta marifet oldu demek
21 Yorumla
Soran+1 yılTabiii babamada zengindi ama benim kadar gönlü zengin değildi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2275678-zengin-koca-nasil-bulunur-yardim-edin-bana al hadi buldun gene iyisin :D zengin senii
03 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi derdmiz izdivaç değil yardım kaybol şuradan soruyu oku anlamadan yorum yapma
Cevap sahibi+1 yılhe derdiniz parayla hava atmaaak tamam öyle desene :D
Soran+1 yılKardeş kaybol derdimiz yardım. Ne kadar a zehirlemişler sizin beyninizi:-)
Fakir fantezin var herhalde ufaklık, cevap verirken adam gibi ver olur mu veya hiç verme böylelikle seni zengin ve kişilikli sanayım.
115 Yorumla
Soran+1 yılCeva vermeyenleri zengin sana fakir familyasından ilyas bey iyikide gizli değilsin:-)
Soran+1 yılYaşa sen oyuncak seni senle nasıl oynuyom bak gör faaaakir:-)
Soran+1 yılZengin görünce ufku açılcanı inanan garibbbbbban vatandaş:-) açlık işte sen bu sitede eğlllllence amaçlı
Bulunursun biz yardım için çırpınırız aradaki fark bu bunu niye anlamıyosun biliyomusun egoistsin ve beynin düşünen kısmı aneztesi nöbetinde :-) kendine gelince gel insanlık dersi vereyim.:-)
Soran+1 yılBizim inancımız gereği, hayır işlerini yapıpda böbürlenmek yok yalancı aç seniiiii :-)
- +1 yıl
İnanmak veya inanmamak senin elinde küçük kardeş. bu sana bir ders olsun. ayrıca kimseyi kendinle karıştırma. bundan daha fazlasını yaptım ve yapacağım, böbürlenmek konusu gelmeden söylenenlere denir. böyle bir niyetim olsaydı ilk baştan söylerdim. ama yinede sevdim seni ufaklık :))
Soran+1 yılDers verdim fakirden ders almam hayalkolik seni bonzaiii:-) uç sen
Soran+1 yılOldu bile az önce birine yardımcı oldum siteden çok mutluyum dokunma keyfime
Soran+1 yılEdebiyat yapma fakir bu bizim görevimizdi. Yaptık amaç bu zaten reklamsız yapmak. Sus hade:-)
Soran+1 yılSustum demene gerek yok.
+1 yılSen bana para yardımı yap ben sana akıl bonus olarak fikir? :)
05 Yorumla
Soran+1 yılKardeş sen aklını ve fikrini parayla aldığı itiraf ettin :-) sen iyi değilsin ya kaybol hem faaaakir hem aç hemde zihinsel engelli:-)
- +1 yıl
:) kim neye ihtiyacı varsa onu söyler. Sen soru sorduğuna göre akıl istiyorsun :) akıl alamayacak kadar fakirim çiço...
Soran+1 yılBen akıl istiyorum demedim şizofcum :-) bida oku ben fakir istiyorum dedim ama sen hepden zihinsel engellisin olmadı bu:-) ruh bilimciler senin hakkında hiçbiyi konuşmuyor:-) tıp a güvenmen lazım yoksa tıpa geeeeelir imamdan:-) hade kaybol evladım:-) senin ihtiyacın olan aklı fikri parayla almışsın ama oda bitmiş ne yazık itiraf etmeseydin iyiydi be koçum:-)
- +1 yıl
:) nasıl yardımcı olabilirim sorusunun cevabı mantıken fikir almaktır ki o da akıldan gelir..
Soran+1 yılSen gereken aklı al gel oğlum tamam sen Adem babamızdan gelemezsin hangi gezenden geliyosun bir öğren gel :-)
Hesap numarami yollim bana. at paralari ben dagitirim senin yerine merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeş biz bu parayı yoldan bulmadık:-)
+1 yılBende senin gibiyim fakirlere yardım etmek isterim.
19 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel müslüman kardeşim sevindim senin adına ne işle uğraşıyosunuz bizim camianın adamı çok cömerttir, bensana diyim eğer sabrın yoksa bu sitede arama her türlü hakarete maruz kaldım din kardeşim.
- +1 yıl
Bizde ticaretle uğraşıyoruz.
Soran+1 yılAvrupa mı ortadoğu mu?
- +1 yıl
Avrupa.
Soran+1 yılNe güzel bu sitede böyle zenginlere var mış.
- +1 yıl
Var ama bazilari inanmiyor.
Soran+1 yılBana edilen hakaretleri bir oku da gör fakirler ne kadar terbiyesiz.
- +1 yıl
Paralari olmadigi gibi terbiyeleride yok
Soran+1 yılPeki sağolun demekki bişeyleri doğru yaptığımızın farkına vardık sayenizde.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen gerçekten varlıklı bir insansan, ben bileklerimi keserim...
115 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşda bu zeka:-)
Cevap sahibi+1 yıl:))
Soran+1 yılÖlcen sen ölcen:-)
Cevap sahibi+1 yıl;))
Soran+1 yılTeyze niye gülüyosun ya
Cevap sahibi+1 yılÇünkü gerçekten varoşsun yeğen :)
Soran+1 yılEvet varoşlardan geldim ama hamdolsun geldim yeri inkar etmedim etmemde. şu an zenginim ben ama sen hala varoşsun ihtiyar. Git sen çoluna çoçuna bak hade varoş seeeeeniii :-):-):-):-)
Cevap sahibi+1 yılVaroşlardan geldiğin çok belli ave özünde sen hep öyle kalacaksın. İnsan kendini saadece parayla aşamıyor canım :)
Soran+1 yılBen gelmedim demedim ki gurur duyorum böyle olmakdan:-)
Cevap sahibi+1 yılAyy ne güzel :)
Soran+1 yılHade kaybol vakit yatsı namaza hazırlanmalıyım sana beddua yolda fakir:-)
Cevap sahibi+1 yılİtin duası kabul olsa, gökten kemik yağar :)
Soran+1 yılSen kemik istiyosun yani gökten dua edeyim rabbim yağdırsın size kemik:-)
Cevap sahibi+1 yılSenin bu şekilde algılamış olmanı yadırgamıyorum :)
Soran+1 yılSana yadırgıyomusun diye sormadım:-) sen kemik istiyosun bende önüne atmadıkca çıldıryosun fakir:-)
Anneni fakirmi faktı ne alip veremedigin var insanlarla
00 Yorumla
+1 yılcüzdanındaki cash paranın resmini koy kiminki fazla görelim.
021 Yorumla
Soran+1 yılYorumsuz
- +1 yıl
Beleş reklamın havada kaldı;)))))
Soran+1 yılİhtiyar beynini yorma bu soruya cevap verme nedenini ben biliyorum sen bilmiyosun hade git biraz karnını doyur. Kalabalık yapma hadi fakirciğim:-)
- +1 yıl
Komik çocuk. Dansöz gibi kıvırma. Gerçekleri anlamayacak kadar saf mı sandın milleti?
Soran+1 yılKimseyi inandırmak zorunda değilim hem sana fikrini sormadım ki çünkü fakir fikirsiz hem kel hem bodur:-)
- +1 yıl
Komik çocuk. Hem fakir hem görgüsüz.
Soran+1 yılBakın lütfen burada kimseyi kırmak değil niyetim. İki günden bu yana çok olumlu eleştirilerde aldım lütfen bu köprüyü yıkmayın mutlu olcaksanız evet ben çocuk olmaya razıyım
- +1 yıl
Sonradan görme arkadaşım hoşçakal.
Soran+1 yılPeki fakir kardeşim yardım etmek için çırpınmak görgüsüzlükse evet razıyım böyle bir sevap için ne dersen de birda bu soruya cevap verme boş ihtiyar seni git ibadetlerini yap fakir görgüsüz.
- +1 yıl
Bak cehalet; zenginlik takiyesi sana bir şey katmaz.
Soran+1 yılTakiye siz fakirlerin işi :-) asıl cehalet başkasına hakarette bulunmaktır yani bu durumda sensin:-) fakirrr seni zeka takiyesi yapma gerizekalı bunak ihtiyarv. Senin yüzünden namazım yarım kaldı. Ahlak fakiri :-)
- +1 yıl
Çok komiksin çok. Maddi konulara cevaplarımdan bilirler beni. Bizde para da iman da açığa vurulmaz. Dini konulara verdiğim cevapları da bilirler. Bu kadar sonradan görme ve takiyeci bir karakter bu sitede ilkkez görüyorum.
Soran+1 yılYeryüzünde böbürlenerek yürüme! Hade cahil
- +1 yıl
Bak cehalet; vaktimi ziyan etme
Soran+1 yılFakir kaybol vakti değerliymiş biz burada hayır işi yapıyoruz bunak ya sen boş zaman gecirme burada yoksa gecirirler:-) tıpkı benim yaptım gibeeee:-) fakirsavar ben fakir sen:-)
- +1 yıl
Ohoooo ağır cahil. Hem de ergenus:)))) hadi en son sen yaz.
- +1 yıl
Sonradan görme sen bu soruyu incelewww.kizlarsoruyor.com/.../q2268380-cuzdaninizda-kac-paraniz-var
Soran+1 yılFakir fuat sitede gösteriş yapma eğer paran varsa gel bu işe ortak ol sevap kazanalım. Ama yok yapmam diyosan uzatma kaybol:-)
- +1 yıl
Bu kadar cehalet ancak eğitimle olur. Hadi kaybol ergenus. Ben yazmayacağım. Sen ergensin. Yazabilirsin:))))) ama sonradan görmelik başa bela...
Soran+1 yılKaybol cehalet heykeli seni sana yaz demedik ki kendin geldin burada gösteriş yaptın ihtiyar bunak:-)
Soran+1 yılKendini bana anlatma belli oluyor ne kadar ergen olduğun sitede gösteriş yapar reelde ayağına bir ayakkakbı alaaaaaaamaz görgüz hayretin paşa:-) birde bunamış:-)
+1 yılOğlum geç oldu yat artık. Resmi tatil olunca buraya koşuyorsunuz
013 Yorumla
Soran+1 yılDemek senin gibi fakirlller resmi tatilde burda:-)
- +1 yıl
Açlıktan nefesin kokuyor :-D
Soran+1 yılBen hergün burdayım çünkü param çalışıyor. Bu doğal bişey bak farkına vardın açlıkdan nefesin kokduna git bir ağzını yıka, soğan ekmek yimekden oldu heralde bu:-)
- +1 yıl
Hahaha afacan seni:-D
Soran+1 yılHade git artık doyur şu karnını
- +1 yıl
Senin gibiler bir ekmek için arabamın altına atlıyor:-D
Soran+1 yılİşi kendinden bilenlerdensin belli oğlum arabanın altında ezilcen aç ölcen sonra:-) fakirr
- +1 yıl
Hahaha heyt yavrum benim. Senin gibileri sirkte bile oynatmam
Soran+1 yılSen kendi işini başkasına vermezsin tabi:-) sirk oyuncusu seni:-)
- +1 yıl
Olum git eve ekmek getir. İnternet faturası gelecek onu da kesecekler :-)
Soran+1 yılDemek faturanı bile ödeyemiyosun fakir :-)
- +1 yıl
Ulan güldürüyorsun sağol :-D
Soran+1 yılLütfen meşgul etme gülüncek bir durum yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeyfine bak sorun gibi alacagin cevaplarda geyik tadinda olacak :)
096 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım benim niyetim o değil lütfen :-)
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım hoş geldin :))
Soran+1 yılHoş bulamam sende fakir gevezelere benziyon:-)
Cevap sahibi+1 yılO gizliligin arkadasinda cok eglendigine eminim:)
Cunku konusma yoksunusun Ahaha :)
Soran+1 yılOyüzden dimi seende gizlisin fakir :-)
Cevap sahibi+1 yılKizamiyorum sana ciddi degilsin cunku:)
Fakirin bu sitede ne isi var?:)
Soran+1 yılGenelleme yapma:-)
Cevap sahibi+1 yılBir insanin buraya girmesi internet araciligiyla oluyor
Internet olan ev fakir degildir
Xper mi artirmak icindi Ahaha :)
Soran+1 yılYorum yok zenginle fakir muhattap oluyosa bu bir nimettir
Cevap sahibi+1 yılSadece agzın laf yapiyor :)
Soran+1 yılKonuşma:-)
Cevap sahibi+1 yılŞapşal :) cozdum seni :))
Soran+1 yılHade daha çalış çözemezsin beni
Cevap sahibi+1 yılYalancı :) konusma
Soran+1 yılLütfen sorumu terk edermisin eğerfakirsen nlat güzelcen yardımcı olcam
Cevap sahibi+1 yılAhaha :)
Okay cewap yazma bozuk para gibi harcanirsin...
Soran+1 yılHade fakir:-)
Cevap sahibi+1 yılFakir - eskiden olsa bu lafi kabul ederdim
simdi cok iyi bir isim ve hayallerimi gerceklestirmek icin gucum ve sabrim var
Peki sen soylediklerinde ne kadar gerceklik payi var?
Soran+1 yılBana göre hala fakirsin:-)
Cevap sahibi+1 yılSoyledigime cevap degil bu :) yalancı
Cumleleri fakir insan :)
Soran+1 yılSen git ya senin evin yok mu? :-) gerçi fakirde ev ne gezer:-)
Cevap sahibi+1 yılAhaha :) guldurdun cidden :)
iyi eglendin bu gun yemek molası verde fakir dusuncelerine kan gitsin :)
Soran+1 yılBenim hiç bişeyimde kansızlık yok:-) bazı fakirler gibi evet çok fakir gördüm senin gibi kansızını görmedim haha ha:-) hade ne yiyosan ye şimdi fakirkolik:-)
Soran+1 yılSenin gibe oyuncaklar olmasa oynamazdım faakir:-) dayanıklı eve aleti seni:-) alet işler el övünürmüş , alet işliyo ben övünüyom iyi fakir:-)
Cevap sahibi+1 yılIki kurus gorunce insan dusunceleri fakirlesirmis
Gercekten durumun iyi olsaydi burada degil dısarda gizlice yapardin bunu
Ustelik fakirlere yardimda bulunmak istiyorumderken bile komiksin
Para konusunda gucum var diyosun
Gizlilikten cikta cesaretinide gorelim gerci ikisi bir arada senin bunyeye fazla gelir :)
Soran+1 yılOyuncaklarla oynamayı severim ben iyikide varsın fakir:-) dayanıklı ev aleti seni, alet işliyo ben övünüyom oyuncak fakiir:-)
Soran+1 yılDoktoruma söylicem senle ilgilencek
Cevap sahibi+1 yılKarsimizda bir akil hastasi var ve doktorundan bahsediyor anlamistim zaten :)
Soran+1 yılOyuncak fakir fakirler doktoru hastanedeanca bulur ama biz zenginler doktoru emrinde bulur:-) Yarım seni :-) oyuncak seni
Cevap sahibi+1 yılBence yilin geyigi olur senden :)
Sen beni degil yemegini ye :)
Soran+1 yılSenin gibi manisa tarzanını yimek isteyende yok zaten, orman seni:-)
Cevap sahibi+1 yılManisa danmi katiliyosun geyik cim :)
Ben saglik alaninda yim en iyi hekimi yonlendircem sana muayene icin :))
Soran+1 yılSenin tek sorunun bu tersdende olsa anlayamamak:-) git uyu ben manisalıyım demedim:-) nerden uyduryon tabi geniş olunca biyerler uydur uydur bakalım oyuncak yumurcak seni:-)
Cevap sahibi+1 yılInsan gercek cevap veremeyince çirkinlesirmis:)
burada senn iddan uzerine konusuyoruz sen beni genis olmakla ithamda bulunuyorsun
Para senin cebini doldurmus ama aklini sıfırlamis :)
"Fakir" kelimenden sonra "cirkin " sozleremi geldi?:)
Cevap sahibi+1 yılAklin ile yaris benimle 2 kr la degil
Konusmama cahili seni :)
Soran+1 yılHer alanda şmpiyon belli senin sadece saçın uzun ama herşeyin kısa ve dar:-) Arifsin ya anlarsın arife tarif gerekmez.:-)
Cevap sahibi+1 yılGec bu atasozleri- deyimleri
Saç ile aklin ne alakasi var :)
Saclarim uzun degil
Şampiyon senmisin?:) Ahahaa :)
Benim acimdan kaybeden bir hayali şampiyonsun :)
Ya bak izin veriyorum sana
bana laf yetistirmekle kendini zorlama git bi`su ic hava al yemek ye
Arif ismi --erkek oldugun icn sana yakisir :)
Soran+1 yılSenordaki arifi ne anlama kullandığımı anlayamazsın çünkü anlaman senin için milat olur:-) şizofluk işte düzelmezsin, lafalara gelince benim amacım laf yetiştirmek değil, fakirlere ulaşmak. Provakasyona gelcek göz yok bende önemli olan gönüllerin şampiyonu olmak. Senin gerçek yüzün belli oldu. Küfür ettin erkekleri özenen tipleri herzaman itici bulmuşumdur. Fakirkende böyleydi zenginkende böyle. Hade bayyy:-) kamyoncu kadın seni:-)
Cevap sahibi+1 yılSacmaladin
Zaten kaliten zenginim deyisinden belli :)
Kufur ettigimi idda etmen komik kufurlu konusmam
Erkek tiplemen saclarimla alakali ise buda komik ve sacma
Cesaretin varsa cik gizliden :)
Erkek gorelim
Cevap sahibi+1 yılSenn gibisi de piyasada cok var yani farkli degilsin
Soran+1 yılSana göre saçma olan burdakilere göre saçma değil o halde sen saçmasın:-) düşünemiyosn düşünmüyosun, o halde yoksun fakirsavar ben fakirkolik sen :-) hade yoksun sen niye gizliden çıkmıyon:-)
Soran+1 yılPiyasa alıcılarla satıcalın bir araya geldiği örgütlü pazardır, sen bunuda bilmiyosun ki insanlara mal gözüyle bakan zihniyet yoksun benim için:-)
Cevap sahibi+1 yılSen bu gunun piyangosu falanmisin :)
Paslasmayalim cik gizliden :)
Soran+1 yılKocamqn kadın bu saate ne işin var nette senin yüzünden yeterli fakirlere ulaşamadım.
Cevap sahibi+1 yılInsan kendine yalanci dedirtmez
Lakin sen onuda kabul ediyosun
Diger yorumlari okudum inanmiyorum durumunun iyi olduguna
Geyik muhabbeti sennki
" burada ne isin var diyosun" uzun ara vermistim buraya bu gun bu kadar takildim burada
Peki sen ne kadar gercekcisin? Hic koca bir yalancisin
Ustelik beni tanimmadigindan bazi yorumlarinda hakaret etmissin cahilligine yasina veriyorum bu davranisini
Zenginim diyosun ya git bir egitim al konusma ile ilgili hitap la alakali paran işe yarar en azindan
Soran+1 yılHade git sen geyik besle burada boş muhabete karnım tok beeenim. şu an bütün faaaakirler sana beddua okuyor :-) sen kendini mahf ettin:-) hocaefendi bile kurtaramaz seni fakir oldunu kabul etmeyen fakir:-)
Soran+1 yılUmreye gidince ilk işimsana kutsal topraklarda beddua etmek olcak. Bak gör hem gizlisin ama senin kim olduğun istihbaratı elimde şu an sen ibretlik olcaksın bedduamız tutar niye mi gönül adamıyız işim hizmet gücümvmillet. Senvbu milletten değilsin:-)
Cevap sahibi+1 yılSayin hoca efendi
Senin bu saatte camide vaaz vermen gerekmezmi :)
Kuzum sen uçmussun zenlik- fakirlik die
Sana soruyorum hocam bu caizmidir degilmidir?:))
Şu na bak ya simdide beddua ya donduk
Soran+1 yılO benim Allah ile aramda sen yargılayamazsın ibadetsiz ruh seni :-)
Cevap sahibi+1 yılSus :)
Yargilayan kim
Bana tesekkur etmelisin sana cevap verdikce sorun canlı yayinda gorunuyor bu durumda fakirlerin buraya toplanmasi gerekmezmi? :)
Soran+1 yılNe yaptını bilmiyosun zenginlerle fakirler arasında bağı güçlendirmeye çalışan bu manevi köprüyü yıkıyosun Bu arada Hayırlı kandiller din kardeşim. Evde kalmış turşu senii:-)
Cevap sahibi+1 yıl...
Soran+1 yılNe oldu
Cevap sahibi+1 yılNe yaptigimi bilmiyormusum ya
Aradan cekildim zengin - fakir bagini koparma yayim die
Istedigin bu degil mi?
Soran+1 yılTeşekkürler senden ümitliydim ve bekledimi yaptın iyi geceler. Var mı bir ihtiyacın
Cevap sahibi+1 yılIhtiyac degil
rica
kes şu oyunu inanmiyorum sana
Soran+1 yılGit nereye gidersen git seni inandırmak zorunda değilim nefsinin kölesi olmuşsun sen.
Cevap sahibi+1 yılBu gun iyi hakaret ettin oca efendi
Ruhsuz - dinsiz olduk sayende
Soran+1 yılGizli lütfen günaha sokma beni:-) özür dilerim ama siz önyargılı yorumlarda bulunuyossunuz. Buda beni asabi yapıyor. Ya ufuk açıcı fikirler bekliyorum sizden.
Cevap sahibi+1 yılbana gunahtan bahsetme
sinirlenen benim şu yukarda konuştuğun adama manevi değil maddi destek ver de inanalım ki
zannetmiyorum maddiyattan maneviyata döndün bu da ilginç üstelik dini bu işin içine karıştırma
Soran+1 yılOna sorun bana değil onun için manevi destek bile yeterli siz anlamazsınız size hep saçma sorular olcak işte sevgilim bilmem ne bakın bu adamın derdini hanginiz dinledi. Boş konuşmak sizin işiniz. Ben gösteriş yapmıyorum. Dini katmak gibi bir derdim yok günamı almayın
Soran+1 yılNiye maneviyata döndüm bilyomusun abimim gönlü kırılmış dahada yıpranmssın diye, maneviyat bütün gönül kırgınlıklarını onarır şimdi siz kaybolun hade:-)
Cevap sahibi+1 yılUslubunuz konuşmanız tam bir mahalle ağzı
samimi gelmiyorsun
kandırmayın insanları
yazmayın dahaa...
Soran+1 yılSizin mahalleden değilim sevin me:-) mahalle ağzı diye bir kavram. Samimi gelmesem bu gönlü kırık abimle böyle bir bağ kuramazdık mahalle kızı seni umreye gidince bedduamdan nasibini alcan sen gitsen artık burdan senin oldun belirsiz :-
Cevap sahibi+1 yılDin işleri karıştırma senn özelin bana umrenden bahsetme
konuşmaların çok basit
kaba -hakaret içerikli
sen beenim kıldığım 5 vakit namazı bile yorumlayamazsın
dinden bahsediyosun bana karşı yapmadığın hakaret kallmadı
sorun kalkar umarım
Soran+1 yılŞikayet ettin dimi miiletin ahını al ne diyim sana hakaret ettim evet özür dilerim ama dönüp bir kendinize bakın. Birda cevap verme herkesin namazı kendine sen nasıl bir bayansın ya bu sate git evinle ilgilen.
Cevap sahibi+1 yılSeni şikayet ettim demiyorum
seni ilgilendirmez bu saatte ne yapacağım yazma birdaha...
Soran+1 yılSoru kimin hanımefendi iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılsoru senn biliyorumda yorum fikir düşünce bunları söylemezsem sorunun cevap alma ihtimalı %kaç olur sence?
sayende bu gün hem güldüm bir yandan da kızdım sana
bu arada paralarını saymadan uyuma :)
Soran+1 yılSağ ol siz alay edin hanfendi
- +1 yıl
Hanım efendi sizde ne yazık ki yanlış düşünüyorsunuz. Başlık tüm konuyu özetlemiş. Bir okuyun derim.
Cevap sahibi+1 yılOkudum ve inandırıcı değil
@yazarkolik2 :)
Soran+1 yılBunlar bizi anlamaz evladım sen mücahitsin yılmak yok.
Cevap sahibi+1 yılevladım? sennyasın kaç?:)
yılma... maddi değil manevi desteğe dewam :))
Soran+1 yılOğlum bunlar hepden sanal ya ordaki yazan yaş aralını aynı sanıyolar reelde :-) mavnevi ve maddi desteğim seninle yalan kolik bunlar. Çok laf yalansız olmaz evlat , baksana sadce konuşuyolar. :-) mücahidim zafer biz inanaların olcak.
Cevap sahibi+1 yılewet şimdide savaşa gidiyoruz
sen savaşmaya dewam et manevi olarak zafer senin
Ahahaa :))
Soran+1 yılİnançlı oğlum beeeeenim gel cevabı ver şu densize. Ordumuza inançsız fakirleri almıyoruz.:-)
Cevap sahibi+1 yılÇok hoşsun :)
Soran+1 yılLütfen git beni de günahkar yapma cehennem ehli:-)
Cevap sahibi+1 yılAhahaha cehennem ehlimi?:)
seni yalancı :)
bana şu dini tarzı konuşma yapmacık geliyosun :)
Soran+1 yılİnançsızlarla işim yok inannnnnalar yetiyor bana kaybol:-)
Cevap sahibi+1 yılİnançtan bahseden adama bak kaba ve terbiyesizce konuşuyor
kes bence bu saçmalığı
Soran+1 yılKızım lütfen günaha sokma beni
Cevap sahibi+1 yılBenimle duzgun konus
Kaldirtirim sorunu :)
şu oyunada bir son vver
Soran+1 yılHade git :-)
Soran+1 yılBu oyun değil sosyal sorumluluk projesi gölge etme ne olur, bak cehennem ehlinden bile yardım ister oldum niye kardeşlerime ulaşmak için, hade fakir git artık, gel sendebizle oltevbe et
Cevap sahibi+1 yılNe yapacagimi biliyorum.
Soran+1 yılGit şurdan birde gizli ya mücahitler alın şu batılı şurdan:-)
Cevap sahibi+1 yılKomedi show gibisin
guluyorum sana
eglen,
seni koca yalanci
Soran+1 yılİhtiyar karı git şurdan hem fakir hem inatçı ya:-) cehenem odunu :-)
Cevap sahibi+1 yılSenin gerceklerin,
Oku
Aslinda işsizsin
Tipinde yok paranda :)
Bir soru actin eglence amacli işin icinden cikamiyorsun zaten yalandan bol ne var sende :)
Ustelik paran degil yalanın cok senn
Soran+1 yılCehennem ehli kendini yaktın beni bari yakma aynen işsizim çünkü param çalışıyor. burada zekat vermeye çalışıyoruz hadi benim gizliyim ama sen niye gizlisin tipsiiiiizin dimi olsun ya takma istersen sana estetik yaptırabiliriz çık bakambi gizliden.:-)
Cevap sahibi+1 yılEglenceli bir tipe benziyorsun yakisiyormu yalan erkek adam bu gbi bos islerle ugrasmaz
Soran+1 yılKaç kere söyledim niyetimin halis oldunu, cehennemkolik bozma benim asabımı
Cevap sahibi+1 yılBekle
Soran+1 yılGit şurdan ya ay cehenneme odun olur senin gibilerden kaybol:-)
zekatını ver gosteris ve riyadan uzak olarak
insanlari küçümseme mulk Allahindir11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim inşaalah elimden geldikce yapıyom.
67110980 yapikredi 595 duacinari subesi bursa yildrim yardiimini bkliyom :)
013 Yorumla
Soran+1 yılBana karşı ön yargıyı yıkana kadar benle savaşmaya varmısın inançlı kardeşim benim, sonrada arkadaşlar ilgilencek senle reji halinde bu sitedeyiz. Biz gel hakkın savaşını yapalım hak için
Soran+1 yılAllah şifa versin kardeşim gel demiyom sadece bu sorunun altındaki hakaretlere gereken cevabı vermeniz bunlara yüzünden sizlere gerekli hizmet götüremiyoruz.
Soran+1 yılYukardaki yorumlara benim niyetimin iyi oldunu hepsine söyle kardeşim bana hakaret ettirme bu bir mücahitlik örneği sonra gel bana ne istersen yapalım para mı para doktor mu doktor hade din kardeşim beeeeeeeeenim bekliyom
Soran+1 yılAç geber ozaman hade yürü vefasız insan oysa hesabına para yatırmışdım haram olsun. Bundan sonra 5 kuruş yok sana:-)
Soran+1 yılSıkıntın yok tabi attık parayı hesaba seni cani seni:-) bundan sonra gram yok sana gramsız seni
Soran+1 yılHaram olsun geri yollucakmiş bundan sonra gülme emi geber, haftaya umreye gidince sana beddua okucam mücahidlerimle sen in ihtiyaçın niye epara istiyon beeeenim fakir kardeşimin hakkını gasp edemezsin oğlum alın şu açı şurdan:-)
Soran+1 yılHade fakir yorma bizi yürü:-) eve sabun ye açlıktan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen cemaaatçiyim para yok bir ellilik ateşlesene hesap numaramı verrim
07 Yorumla
Soran+1 yılHak etmen lazım bak burada hak için mücadele ediyoruz. Bunların hepsine yorumlarında haddini bildir sonra gel beni bul, 50lira az sana yetmez seni iş sahibi yapcam evladım hade şimdi görev başına
Cevap sahibi+1 yılBide domalim istersen biptir git :D bende kipaş holdingin sahiplerinden halitin çocuğuyum bu kadar gotum kalkık değil :D
Soran+1 yıl%1 olunca ortaklık tabi gtün bukadar kalkmaz. Herkez bizmi ülkenin önde gelen zenginlerinden olsun, kaybol takiyeci cemaatci seni:-) inlerinize gireceğiz görgüsüz fakirlllllerin. Bak gör.:-) şimdi geldin yere git:-)
Cevap sahibi+1 yılLa olum milleti kandırma kul hakkına giriyon onları rezil ederek :D
Soran+1 yılKonuşma la senden mi öğrencez kul hakkını çakkallık yapma takiyekolik:-)
Cevap sahibi+1 yılDindarlıkla param oldu diye yorum yapmışın. Takkiyekolik diyerek namazda sünnet olan takkeyle dalga geçiyorsun araştır bakim takkeyi. Cemaatçi değilim dalgasına yazmıştım bunu da bir dipnot olarak bir yerine sokabilirsin ;D
Soran+1 yılDipnotlarını al ve git takiyekolik günah yazar seni, fakirkolik yalancı inançsız:-)
Çok klişe ama 'Bağış yaparak.' tabii ki...
17 Yorumla
Soran+1 yılSağ olun amacımda bu iştevar mı tiyacınız
Soran+1 yılPeki varsa çevrenizde falan irtibata geçelim
Soran+1 yılPeki siz bilirsiniz ya niye diğer yorumlarda hakaret ediyolar bir bakrmısın en azından hemcinslerin bu konuda uyarmanızı rica etsem. İnanın insanın canını sıkıyolar. Ama vazgeçmicem.
Soran+1 yılSeni ilgilendirmiyor madem niye cevap veriyon eksik:-) hemcinslerin küfür ediyo ve bunu onaylıyosun kaybol gurursuz:-)
+1 yılZenginler ölsün minibüsten selamlar..
23 Yorumla
Soran+1 yılGörgüsüzlük yapma :-) zengin olmak suç mu?
- +1 yıl
Güle güle harca :)
Soran+1 yılSağol fakircim
+1 yılÜniversiteye telefonsuz gitmek istemiyorum bana telefon alabilirsin ssssdn
00 YorumlaParan var ama adamlık sıfır be kardesim
320 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka aç insan :-)
Soran+1 yılBoş konuşuyosun duvar bile senden çok şey anlatır adama:-)
Soran+1 yılSen soruya geldin fakir, sen nasıl fakir bir bayansın pis konuşuyon kirlenmiş seni:-)
Soran+1 yılHakaret kolik burada kendini bilenler var onlarda olmasa sizin gibilere tepkim çok sert olurdu şuncazlara dua et. İçinden çıkar şu kurtları yerine yemek koy beynin çalışsın:-)
Soran+1 yılHande normalleşmeden gelme
Soran+1 yılHade git yat :-) normalim deme basit sin
Soran+1 yılİnsan insanla konuşur fakir ysasensüleyman peygamber oldunu mu idaa ediyon, benle konuştuna göre inlerinize gireceğiz bu fakirlik bu halkı hakaret sever yaptı. Bunuda önlicez.:-) fakirrrr
- +1 yıl
Soran+1 yılhande3 sus :-) mücahitlerin yoluna taş koyma
Soran+1 yılHade kızım oyuncaklarınla oyna:-)
Soran+1 yılSenin fikrini sormadım abdestsiz seni
Kaybollll:-) er ya da geç inananlar kazancak mücahit oğlum hade:-) gerekeni yap.
Krosun ama para sende hesabı :)))
17 Yorumla
Soran+1 yılZozo ekmaak yok sana :-) git ekmelettine:-):-)
Soran+1 yılÜ diye ağlayan kız :-) horozlardan çıkıyo oses genelde:-)
Soran+1 yılGel bili bilibil cilli horozum:-) fakirlikden ne yapdını bilmiyosun
Soran+1 yılEkmak yok sana size devlet bakcak :-)
+1 yılSenin param benim hayallerini bile satin alamaz
212 Yorumla
Soran+1 yılAma benim cebimdeki parayı haya ediyosun:-) fakir
- +1 yıl
Wow adamsın:-D
- +1 yıl
:) miktarı söyle
Soran+1 yılAdam mı hayallle adaaaam olunuyo mu fakir
- +1 yıl
Cebinde ki paranin miktarini soyle
Soran+1 yılMiktara göre hayal mi:-)
- +1 yıl
Sen sahip olduğun servetin toplam değerini söyle
Soran+1 yılKardeş çeneni yorma :-)
- +1 yıl
Bir merminin fiyati 1 liradir aklinda bulunsun
Soran+1 yılİyi merminin fiyatının senin gibi bir fakirden öğrenmekde varmış:-) açlıkdan ölcen sen ama :-)
- +1 yıl
1 liralik degerin var ulan çene yapiyorsunda ederin 1 lira
Soran+1 yılEdebiyatı bırak hade:-)
+1 yılparanın saltanatı kısa sürer baki olan mutluluktur
05 Yorumla
Soran+1 yılBayan lütfen boş konuşmayın bütün mutluluğunuzu paramla alırım. Sonra sana yazık olur.
- +1 yıl
asılsız iddialara karnım tok
Soran+1 yılBen senin açlığını bastırmak için bulunmuyorum. Senin karnın asla doymaz:-)
- +1 yıl
asılsız iddia 2
Soran+1 yılAslını aldın hade git şimdi fotokobi seni
Iban yazicam baa burs ver
03 Yorumla
Soran+1 yılLogos kardeşim bursa ne kadar ihtiyacın var.
Soran+1 yılArkadaşlar ilgilenecek sizden bir ricam olacak.
burs ver lan o zaman ibinen evladı
00 YorumlaBana özel mesaj atar mısın :) fakir değilim ama
00 Yorumla
+1 yılSelam fakelerin kralı fakir kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeş açlık bulaştırma bana kaybolll:-)
az önce biri para istiyodu ver ona
14 Yorumla
Soran+1 yılUlaşamıyom
Soran+1 yılTabii dolandırırkende şahidin:-)
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaynağı ne bu pararnın?
024 Yorumla
Soran+1 yılMiras
- +1 yıl
Nasıl bir hayır işlicen sen?
Soran+1 yılKardeş ne çok soru soruyon senin yüzünden gercek ihtiyaç sahipleri mağdur oluyor. Boş konuşma
- +1 yıl
Aferin hayır işlicekmiş. Aşağılayarak mı?
Soran+1 yılHerkez haddini bilecek ama:-)
- +1 yıl
biliyodum l*n miras olduğunu az onceki soru da yalan soyledin bana yalancı. kendin kazansan boyle gorgusuz olmazsın.
Soran+1 yılTabii mirasda ama öyle miras geldi gibi kalmadı paraya para kattım.
- +1 yıl
Mirasınıda al git kendin zıkkımlan. Paradan önce insanlık lazım maddi dırumu olmayanlara.. haddi aşan sensin onlar değil.
Soran+1 yılHaddini aşma
- +1 yıl
La bir sie vakit kaybısın mk😪
Soran+1 yılParan kaybolmasın yiğen:-)
- +1 yıl
senin şerefin kaybolmuş zaten seni gorgusuz daha da nasıl yardımcı olabilirim diyosun yiyosa gizliden çık. senin fakir dediklerin senden daha zengin l*n kac paran var be kac bizim daha cok belki napcan soyle l*n miktarı
Soran+1 yılArtislik yok fakirsen fakirlini bilcen gizliden çıkmam doğru olmaz:-)
- +1 yıl
Ha mal ha ben fakir Değilim ve zenginim ama senin gibi görgüsüz de Değilim defol
- +1 yıl
Yiyorsa özelden çık
Soran+1 yılHerkes sen mi her buldunu yesin:-) niye çıkmıyorum çünkü fakirler mahçup olur.
- +1 yıl
@KırmızıFiyonklu sonradan görme ile uğraşma kendi kendine kıçını okşuyor 😪
- +1 yıl
Haklısın ya :)
- +1 yıl
Türkçe'den de haberi yok zaten görgüsüz eziğin
Soran+1 yılFakirler grup yapıyor:-) izle:-)
- +1 yıl
Kendini bir halt sanan para salağı :)
Soran+1 yılDümenci haydar:-) bir hal sandımı söylemedim gayet mütavaziyim:-)
- +1 yıl
Mütevazilik böyleyse biz neyiz merak ediyorum. Kuru kalabalık yapma. Engelle seninle muhatap olmayayım..
Soran+1 yılHeydar :-)
Nasıl yardım ediceğine göre değişir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl cevap verdiğine bağlı
+1 yılÇocuk esirgeme kurumları var
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet artık insana yatırım yapmakdan yanayız yani olacak değil olmuş insanların kederlerine son vermeye çalışıyoz ama yorumlara baksana
- +1 yıl
Dediğim gibi yorumları bosver
Soran+1 yılPeki hanfendi sizde yanlış cümlemiz oluyo bazılarına inanın sinirden kış günü terliyorum ya amaçları alay etmek olmuş. Hepsi samimiyetsiz
- +1 yıl
Sıkıntı etmeyin Dediğim gibi yuvalar var onlara bağışta bulunup yardımcı olabilirsiniz
Soran+1 yılPeki hanfendi burada bu işe son vercem bayanlar bile küfür ediyo öyle güvensiz toplum olmuşuz ki şikayet edilyorum hep
- +1 yıl
Peki öyleyse siz bilirsiniz Silahlı yardımcı olsun
Soran+1 yılOlsun bir canımız var ama dualaryeter bizehanfendi. Sağ olun
- +1 yıl
T9hatası Allah diyecektim
Soran+1 yılSağ olun tekrar olsun banada diyolarda burada git türkçe dersi al diye ama bilmiyolar ki kaç kişiyle konuştumuzu. Türkçeleri iyi ama ya insanlıkları iyi geceler sizede
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖğrencilere burs verebilirsin.. Başta bana :)
111 Yorumla
Soran+1 yılDerslerine çalışıyomusun
Cevap sahibi+1 yılİlla ki :)
Soran+1 yılİbadet falan nasıl kulluk bilincin ben bu servetimi ibadetlerime borçluyum meslek ne?
Cevap sahibi+1 yılMeslek öğrencilik. :)
Soran+1 yılEvladım biliyorum öğrenci oldunu bölümün ne belki iş imkanı sağları mezun olunca ama öncelikle manevi yanın önemli
Cevap sahibi+1 yılİktisat öğrencisiyim :) Maneviyat da olduğu kadar. İmanlı büyüdük böyle de gidiyor.
Soran+1 yılYarın inşaalah bir cözüm buluruz. Tamam mı şimdi uyku vakti. İnanın milletin hakaretlerinden bıktım burada ama işte naparsın davamız bu kardeşim derslerine dikkat et. Yarın görüşmek üzere
Cevap sahibi+1 yılTesekkürler.. :)
Soran+1 yılBu söylenenlere gül geç olur mu?
- +1 yıl
Abi bende ogrenciyim ben de cok calisiyorum ders mubarek kandilini de kutlarim bana da burs ver
Soran+1 yılEvladım burdamısın. Varmısın hakla batılın mücadelesini yapmaya.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka bir geyik konusu bul
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım fakirsin ama gercekden hayata toz bembe bakma ne alaka geyikle sosyal sorumluluk projesi bu
Cevap sahibi+1 yıltoz pembe gösteren gözlüklerim olmasını çok isterdiim
Soran+1 yılBırak bu muhabetleri
+1 yılŞu devirde ne iyi insanlar var
00 Yorumla
+1 yılBanada yardımcı olur musun dardayım biraz...
03 Yorumla
Soran+1 yılKardeş peki bu siteye nerden giriyosun
- +1 yıl
Telden giriyorum işlerim biraz kötü içerdeyim anlayacağın
Soran+1 yılKader mahkumu musun kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana yardım etsene ya. laaaaa :)))))))))))
020 Yorumla
Soran+1 yılGizlilikten çık bakalım yoksa kalabalık yapma:-) hem bu ne böyle komyonculara hizmet veren zevk deposu gibi konuşma ha tırcılar paklar seni yardımsever insanları mesgul etme:-)
Cevap sahibi+1 yılolurr sekerimmm :)))))))))
Soran+1 yılKaybol namusu eksik insanlara yardım yok gusülsüz seni:-)
Cevap sahibi+1 yılhadi len kolpacı :D
Soran+1 yılGizliden çıkarmısın abdestsiz:-)
Cevap sahibi+1 yılelbetde canım cigerim dalagım böbregimm :D
Soran+1 yılHalkla ilişkilerden sorumlu gönüllü elamanın rumuz başharfi b senle ilgilncek ama şartımız var benle böyle konuşma ben nefsimi köreltmiş bir müslümanım
Cevap sahibi+1 yılmüslümann :D
Soran+1 yılNe yani müslümanlıkla mı alay ediyorsun.
Cevap sahibi+1 yılyok beyaaa ne dalga gececem...
Soran+1 yılYanlış anlamışız özür dileriz.
Cevap sahibi+1 yılyok bir sorunn
Soran+1 yılAferim kibar kızım benim
Cevap sahibi+1 yılyardım sever dostum benim :)))
Soran+1 yılKızım sabırsızlanma belki yardıma layık görmüyoz seni bana dostum falan hic olmuyo
Cevap sahibi+1 yılgerek yok dostum savcı kızıyız bizz :D
Soran+1 yılİyi ozaaman hayırsız evlat burada ne işin var. Babanı iyi sav :-)
Cevap sahibi+1 yılneden burada olmamım ne sakıncası var ki :)
Soran+1 yılBirdaha yazmayın ki bizi meşgul etmeyin burada olmanızın bir sakıncası bu sadece hizmetlerimizi izleyin sizden fikir isteyen yok.
Cevap sahibi+1 yılayyy tamamm byyy :)
mahalle muhtarına git o yardımcı olur
00 Yorumla
+1 yılGeri donerseniz sevinirim
014 Yorumla
Soran+1 yılAllah mutlu mesut etsin din kardeşim nasılsın
- +1 yıl
amin saolun sizler nasılsınız
- +1 yıl
ortada bir yardım olacaksa menfaatle değil insan kullanmakla değil bunu kendininz için allah rızası için yapmalısınız eğer dalga geçmek için konuşuyorsanız hiç konuşmayın herşeyin bir karşılığı vardır elbet ama çalış de çalışırım
Soran+1 yılSevgili kardeşim senin hakkında bir idaaa var site sakinlerinden senin erkek olduğunu söylediler. Bizde ister istemez sana teredütlüyüz. Arkadaşın birine yardımda bulunduk, sonra öğrendik yalan bilgiler vermiş bisde artık temkinliyiz bu konuda
- +1 yıl
ama ben bu siteyi yeni öğrenip yeni üye oldum ve kimseyle konuşmadım böyle yerli yersiz idaalar çok gereksiz ben yalan söyleyen bir insan değilim kanıtlamam için ne yapmama lazım siz söyleyin ben başkalarına benzemem
Soran+1 yılFotoğraf evladım
- +1 yıl
FOTOGRAF YÜKLEDİM
- +1 yıl
BANA YARDIM EDİCEKMİSİNİZ
- +1 yıl
10.000 BENİM RAHATLAMAMA YARDIMCI OLUR ELİME PARA KALIR KENARDA DURUR ve bir güvencem olur biraz ama 7000 tl ödüyor tüm borçlarımı bilemiyorum ben size nasıl güvenebilirim ki
beni ümitlendirip sonradan vazgeçerseniz. - +1 yıl
daha doğrusu sizden kesin bir cevap alamadım
Soran+1 yılAllah mesut etsin güzel kardeşim bu bir süreç şu an belçikadayım bizzat ilgilenilecek sizle dönünce ulaşalım size
- +1 yıl
Belcikadan donus ne zamn allahin izniyle sag salim gidip gelin
- +1 yıl
Umutlarim bosa cikmaz umarim
- +1 yıl
İYİ GÜNLER SİZDEN HABER GELMEDİ AMA
Çakma hilmi. seni hımmm :-)
05 Yorumla
Soran+1 yılHilmi kim lütfen argo konuşmayın
Soran+1 yılGit yat kalbini kırdırma
Soran+1 yılÜzülme hade özür dilerim genç
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana iş verebilirsin mesela :)
06 Yorumla
Soran+1 yılYarın bakalım artık tamam mı hayırlı geceler
Soran+1 yılKardeşim nerdesin
Cevap sahibi+1 yılBurdayım patron
Soran+1 yılBak şimdi bu sorunun altında bana olan ön yargıyı yıkalım hak için çık gizliden ver hepsine cevabı al sevabı sonrada gel bizim ofisde işin hazır oğlum
Cevap sahibi+1 yılSende çıkarcı çıktın patron olmadı
Soran+1 yılOğlum laf kalabalıklığı yapma bu bir çıkar değil herşeyin brir bedeli var yapman gereken Allah için bana hakaret edenleri hakaretleriyle boğcaksın hak için hade oğlum.
+1 yılTerbbiyesiz
18 Yorumla
Soran+1 yılSen mi? terbiye fakirde ne gezer tabii terbiyesizsin:-)
- +1 yıl
Fakirim ya da degilim demiyorum. Ama senden daha insan oldugum kesin. Allah islah etsin.
Soran+1 yılİnsan insandır. Daha fazlası veya azı olmaz. Günaha giryosun. Yeryüzünde böbürlenerek yürüme:-)
- +1 yıl
Gercekten konusarak zaman kaybetmiyecegim. Iyi gunler
Soran+1 yılAynen zten aran yok çeneni yorma
- +1 yıl
Merhaba @mantilumbaaa ; insanlara direk "Terbbiyesiz" gibi kaba bir şekilde hitab ederseniz cevabınızı böyle alırsınız. Biraz düşünceli davranın. Amaç yardım etmek. Konu dışına çıkmayın.
- +1 yıl
Yardim ediyor ise Allah kabul etsin. Uslup ve insanlara davranis bicimi bana terbiyesizce geldi dile getirdim. Selam fakirler ne demek? Hangi lugata sigiyo bu kelime? Bazi yorumlara goz attim ve dalga gecer gibi konusma gordum. Bir insani tanimadan amaci bilmeden konusmayalim lutfen.
Soran+1 yılEvladım ben halkın ağzıyla konuştum çünkü beni kndilerine yakın hissetsinler diye , bunlar önyargı şmpiyonu devam mücahit.
La bir sktr git
01 Yorumla
Soran+1 yılOğlum sana gel diyen mi oldu.:-) isme bak cehennem ehli seni:-)
+1 yılSömüriyim mi
010 Yorumla
Soran+1 yılAtnan diğer arkadaş ilgilenmedi mi senle boş gereksiz bir insan oldunu söylemişti.:-) kaybol
- +1 yıl
Bos gereksiz ha. Sagolsun gunahimi almis. Okuyom ben okuyom
Soran+1 yılOrdaki hakaretini bilmiyosun dimi. Okumak bumu be din kardeşim
- +1 yıl
Hangi hakaret? Kime? Ney?
Soran+1 yılAtnan okumaya devam et
- +1 yıl
At demen mi mevzuu?
Soran+1 yılBoşuna konuşma atnan oku oğlum eşek olma baban gibi babandaaaaa fakir sende :-)
- +1 yıl
Ne biliyon :) neyse allah islah etsin
Soran+1 yılOğlum git yat :-)
- +1 yıl
Tamam. Bu arada sen dunku atnan diyensin sanirim gizlicim. Cok cana yakin adamsin 2 soruda askr arkadasin bildin. Allah rahatlik versin
çocuk okut
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir yarın sizin fikirlerinizi değerlendirelim hayıırlı geceler.
- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat