Annem hayatımı mahvetti?

Daha liseden yeni mezun oldum. Bu sene onun zoruyla ortaöğretim kpssye hazirlaniyorum. Bana üniversite okumanı bekleyemem bu evde kalmayacaksın hemen işini eline alıp gideceksin diyor. Bugün balkonda oturuyordu. Bende balkona hava almak için çıktım oturdum oraya. Ortada hiçbir sebep yoktu. Ders çalisacaksin senin bu evde kalmanı istemiyorum hemen gitmen için gün sayıyorum dedi. Sonra ablama bakıp Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor işte dedi. Ablamı çok seviyor. Çünkü o üniversite mezunu. Ufacık bı tartisma etseler ablam haksız olsa bile ona gidip özür dilerim kızım öyle demek istememiştim diyor. Beni sevmiyor onun gibi üniversite mezunu olmadığım içindir belkide. Sen bu evde fazlasın diyor bana hep. Bu evde yemek yemeni bu evden beslenmeni istemiyorum diyor. Sürekli yüzünü görmek istemiyorum diyor. Kene gibi yapıştın bize git bu evden diyor. Neden benden bu kadar nefret ettiğini hiç bir zaman anlamadım ama. Ben ona karşı nefret bile beslemiyorum içimde. Ona karşı hiçbir şey hissedemiyorum. Hayatımda hiç benim annem var diyemedim. bana annelik yapmadı. Benden kurtulmak için ders çalişmam için uğraşıyor sadece. Bana kızım kendi hayatını kur senin için daha iyi olur değil. Bu evden gitmen için gün sayıyorum diyip derse ottutturuyor:) öyle kimseye anlatamadığım için buraya yazmak istedim okuyup okumamak size kalmış:) teşekkürler...

Annem hayatımı mahvetti?