Bu biraz ağır bir hareket olur gibime geliyor. Gerçekten de bu kadarına gerek var mıdır?

Bu biraz ağır bir hareket olur gibime geliyor. Gerçekten de bu kadarına gerek var mıdır?
Duruma bağlı ne biliyim dünya faili meçhul güvenilmez algı lanse düzenci dolapcı üçkâğıtçı oldukça insanlık erdemimizden utandık skandalı gibi durumda bu devirde bile öyle. Eski yüzyıllarda ve binlerce yıldır yaşandığı gibisine berbat ve barbar rezalet zalimlik ve oldukça toplumun ayıplayacağı unsurlar yaşanmıştı. Günümüzde bile organize suç oranlarındaki toplulukların sayısı az değil...
Nefret ettiğim bir insanın ailesini dahi görmek istemem. Ayrıca insanların açıklarını aramak ya da bildiğimi ortaya dökmek benim haddime düşmez.
Karaktersizlik olur, elinden gelecek birsey olmayınca basit bir insana dönüşen insan tipidir bu
Ay teşekkürler
Ricalar 😅
Cevap
5Cevap
Evet ederim tabi ki de :D beni alakadar etmez o zaman kendini bana karşı nefret ettirmeseydi..
Hayırrr ailesinden saklıyosa ben bişey diyemem eskiden dostsak ve bu onun sırlarıysa ne kadar kavga edersek edelim o sırlar benle beraber ölür
Bana ve sevdiklerime bulaşmadığı sürece böyle bir şey yapmam. Ama bulaşırsa sadece ailesiyle de kalmam.
Hayır hiç bir zamanda da yapmadım yapmam o kadarını.
Hayır ifşa etmem sadece nefret ettiğim insanlardan uzak dururum.
Pisliğinde boğulsun uğraşamam. Uğraşırsa belki uğraşırım
Bu kaba tabirle * girer. Ya yumruklayacaksin ya da susacaksin. Bu güzel kardeşim
Karakterime aykırı bir durum. Kendi kendine ipini çekiyor zaten herkes. Elimi kirletmeme gerek yok.
Benimle uğraşmadığı sürece etmem çünküm karmamı temiz tutmak istiyorum.
Etmemek için kendimi zor tuttuğum oldu. Yine de etmedim
Hayır sanmıyorum. Birini o derece takıntı haline getirmek de sıkıntı
Hayır. Karakterim gereği öyle bir insan değilim yapmam bu yüzden..
Ay aman banane ne poh yerse yesin
Hayır kimseden nefret etmiyorum kimse umrumda olmuyor
Takmam umursamam banane.
Allah’ından bulsun, sanki ailesi bilmiyor
Ettm sonra aramz iyice bozuldu haha
Yok be, ne uğraşacan.
Hayır bana zararı dokunmadığı sürece sıkıntı yok
Kimsənin ayıbını ortaya çıkarmam. Yargıç değilim.
Çok canımı sıkarsa neden olmasın 😊
Hayır beni ilgilendirmez
Bu çok aşağılıkça geliyor
Hayır
Etmem
Evet ederim
Banane
Etmem karismam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?