Aile & Toplum 1 ay Abimden rahatsız oluyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Gece abimden rahatsiz oluyorum üstüme ne giysem cikarilmasi zor veya dokunulca anlasilir Abimden rahatsız oluyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
s KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 38 , eic 90% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bunun fiyatı 50 tlBulup almak babana vs taktırmak hic mi aklından gecmiyor? 0 1 Yorumla Soran 1 ay Hahaha dostum sen bir dahisin Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% 1 ay Öz abin mi o şrfsiz. Dünya kardeşim, namusssuzlarla dolmuş anasını satim. Yağlı kazığı hakediyor o k. öpek. Ailen bir şey yapmıyorsa polise ihbar et sende 0 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı. Sorununu tam anlamadım birseymi yaptı neden rahatsız oluyorsun 0 4 Yorumla Soran 1 ay Oda bana kalsın Kayserili3884 1 ay Ozaman neden soruyorsun Soran 1 ay Anlayan anladi kardeşim Kayserili3884 1 ay İyi ozaman 😏
Gizli Üye (36-45) 1 ay Uykun o kadar ağır değildir heralde dokunan olursa uyanırsın yani ne saçmalık bu? 0 3 Yorumla Soran 1 ay O kadar üzülüp ağlıyorum ki anlatamam Yorumla Cevap sahibi 1 ay Üzülüp ağlayana kadar harekete geç böyle hayat mı geçer Yorumla Soran 1 ay Olmuyor işte öyle Yorumla
Aaassssss Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Biseymi yapıyor sana? 0 15 Yorumla Soran 1 ay Hayırda bant falan yapistirsam ciktigini anlarmiyim Yorumla Aaassssss 1 ay 🥺 aynı odadani kalıyorsun Yorumla Soran 1 ay Hayır hayır ama evde değersiz hissediyroum vücudumu Yorumla Aaassssss 1 ay 😳 tam anlamadım konuyu , sana bisey yaptığınızı farjettin? Yorumla Soran 1 ay Yapmaya çalıştı Yorumla Aaassssss 1 ay Ah canım ya , Kilitte yok demişsin 😏 … kaç yaşında abin Yorumla Soran 1 ay Benden baya büyük Yorumla Aaassssss 1 ay En iyisi kilit al odaya sanırım en mantıklısı istediği zaman giremez hem.. bana olsa ben uyumazdim sanırım geceleri artık Yorumla Soran 1 ay 2-3 e kdr uyanik kalmaya çalışıyorum birden bayılıyorum basim dönüyor Yorumla Aaassssss 1 ay Herzaman mi böyle oluyor Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla Aaassssss 1 ay Yanlış anlama abin rahatsız mı biraz hani engelli vs Yorumla Soran 1 ay Hayır Yorumla Aaassssss 1 ay En iyisi kilit kardeşim , ailende biliyorsa taktir için rahat eder dersin Yorumla Aaassssss 1 ay umarım en kısa zamanda abin evden gider 🤷🏻♀️ Yorumla
angarali_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Bu ne biçim soru bi bk anlamadım 0 0 Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 30 1 ay Aile & Toplum konusunda 767 cevap paylaştı. Baskı mi var giyme diye 0 1 Yorumla Soran 1 ay Ne yooo Yorumla
Drdrdrdrdrdr Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 ay Anlamadım neye dokunulunca 0 3 Yorumla Soran 1 ay Vucuduma Yorumla Drdrdrdrdrdr 1 ay Senin vücuduna o mu dokunuyor ya da burada yorumda yazmak zor ise başka yerden anlat Yorumla Soran 1 ay Yazxzzs Yorumla
AZGINBOGAA34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 ay Anne babana soyle odanı ayır 0 6 Yorumla Soran 1 ay Ayni odada değiliz zaten sabah yorulmus bitmis biyerlerim sismis hissediykm birkac kezde odamda gördüm üstümü orterken Yorumla AZGINBOGAA34 1 ay Kapıyı kitle yani bu kadar zormu Yorumla Soran 1 ay Kilit yok ya zormu derken evde ne yasadigimi bi ben bilirim Allah için ya Yorumla AZGINBOGAA34 1 ay Ebeveynlerine söyle konuyu Yorumla Soran 1 ay Onlar yapmaz diyorlar yapsada o anlamda değildir diyorlar Yorumla AZGINBOGAA34 1 ay Bilemiyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay oha ne? 1 4 Yorumla Soran 1 ay Sen cevabı söyle Yorumla Cevap sahibi 1 ay anlamadım ki neden süpheleniyorsun sana bisey yaptı da ondan sonra mı böyle düşünmeye basladın Yorumla Soran 1 ay Öyle işte ya Yorumla Cevap sahibi 1 ay kapıya kilit al annenlere anlat saklama bunu kimseden pisman olursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bunun fiyatı 50 tl
Bulup almak babana vs taktırmak hic mi aklından gecmiyor?
Hahaha dostum sen bir dahisin
Öz abin mi o şrfsiz. Dünya kardeşim, namusssuzlarla dolmuş anasını satim. Yağlı kazığı hakediyor o k. öpek. Ailen bir şey yapmıyorsa polise ihbar et sende
Sorununu tam anlamadım birseymi yaptı neden rahatsız oluyorsun
Oda bana kalsın
Ozaman neden soruyorsun
Anlayan anladi kardeşim
İyi ozaman 😏
Uykun o kadar ağır değildir heralde dokunan olursa uyanırsın yani ne saçmalık bu?
O kadar üzülüp ağlıyorum ki anlatamam
Üzülüp ağlayana kadar harekete geç böyle hayat mı geçer
Olmuyor işte öyle
Biseymi yapıyor sana?
Hayırda bant falan yapistirsam ciktigini anlarmiyim
🥺 aynı odadani kalıyorsun
Hayır hayır ama evde değersiz hissediyroum vücudumu
😳 tam anlamadım konuyu , sana bisey yaptığınızı farjettin?
Yapmaya çalıştı
Ah canım ya , Kilitte yok demişsin 😏 … kaç yaşında abin
Benden baya büyük
En iyisi kilit al odaya sanırım en mantıklısı istediği zaman giremez hem.. bana olsa ben uyumazdim sanırım geceleri artık
2-3 e kdr uyanik kalmaya çalışıyorum birden bayılıyorum basim dönüyor
Herzaman mi böyle oluyor
Evet
Yanlış anlama abin rahatsız mı biraz hani engelli vs
Hayır
En iyisi kilit kardeşim , ailende biliyorsa taktir için rahat eder dersin
umarım en kısa zamanda abin evden gider 🤷🏻♀️
Kapını kilitle
Bu ne biçim soru bi bk anlamadım
Soruyu tam anlayamadım 🙄
Baskı mi var giyme diye
Ne yooo
bu kızın psikolojisi bozuk ciddiye almayın
Anlamadım neye dokunulunca
Vucuduma
Senin vücuduna o mu dokunuyor ya da burada yorumda yazmak zor ise başka yerden anlat
Yazxzzs
Anne babana soyle odanı ayır
Ayni odada değiliz zaten sabah yorulmus bitmis biyerlerim sismis hissediykm birkac kezde odamda gördüm üstümü orterken
Kapıyı kitle yani bu kadar zormu
Kilit yok ya zormu derken evde ne yasadigimi bi ben bilirim Allah için ya
Ebeveynlerine söyle konuyu
Onlar yapmaz diyorlar yapsada o anlamda değildir diyorlar
Bilemiyorum
Nasil
Ne yapıyor anlamadım
Wtf
.
oha ne?
Sen cevabı söyle
anlamadım ki neden süpheleniyorsun sana bisey yaptı da ondan sonra mı böyle düşünmeye basladın
Öyle işte ya
kapıya kilit al annenlere anlat saklama bunu kimseden pisman olursun
Nasıl yani anlamadım
Nasıl
neden
Nasıl yani