AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence takılma yol ver gitsin
Fark 6 yaş. Tam normal aralık. 50 ye 56 oluyor da 20 ye 26 niye olmasın?
Oda bu durumda 26 olmuş oluyor yine küçük sayılırsın onun gözünde
20 yıl boyunca 2. Kez birini sevdim ne bahtsız insanım ikiside. İmkansız çıktı
Bu yazılı kural , kazanmakta var kaybetmekte
Bu yaş farkı sorun olmaz cinsel açıdan da daha anlamlı. İlerde bu fark erkeğin lehine olacaktır.
Baya buyumussun helal olsun ama abartmış 6 yaşta fark mı yaaa
Normal değilmi
Büyüdüm demiyprum. 18 19 kulağa çocuksu geliyor 20 li yaşlara girdim sonuçta onu diyorum. 6 yaş fark değil ama. Benim yaşım ufaktı
Süreyya hanımın muheteşem değişimi
Yav anndbfjf
Hahahahaha 😂😂
😂😂😂
ödaDVkjhkjDGSahgdJv haykırdım dayı aqwoKJLSFHLkhfha
O kadar komik değildi. Espri anlayışınız zeka seviyenizi belli ediyor
Ben çok büyüdüm diye bir şey demedim. 20 li yaşlare 18 19 a aynı gözle bakılmaz onu kast ettim
https://www.youtube.com/shorts/8Giazm2M2xQ
Önemli olan göğüslerin büyük olması erkek için
😂😂 17 lerin de büyük? Yaşa dikkat eder erkekler akıllı olan
Demk kendi yasitlarinla takılmak istiyor
Öyle de ikimizin aradığı insan tipi aynı. Çocuk bulamadığından şikayetçiymiş
Takılmak olsa neyse ben ciddi soruyorum. Akrabam tanıştırdı zaten
Kucuk dediğine göre vardır bir bildiği
İlk o küçük bende. Büyük dedim fikrim de sabitti. Sonradan yaşı 19 20 deyince olabilir demeye başlamış amaa yine adım atmado. Aradan 1 yıl geçti olmaaz mı yine? Bana geçen yıl sorsan 25 yaşa büyük derdim ama şu an 26 normal
Şunu da okuyabilir misin?
1 ay sonra göreceğim çünkü
O zaman bilemem ben çocuk değilim buradan akıl veremem
şimdi o mu yazıyor sana
Hayır. Birbirimizi göreceğiz 1 ay sonra falan bayağıdır görmüyorduk birbirimizi. Fiikri değişir mi sence? Bende büyük demiştim de olgunlaştım diyeyim yine küçüğüm ama 5 6 yaş normal geliyor şu an 19 iken çok büyük geliyordu
5.06 yaş ideal
Ama dediğim gibi ilk başta. Küçük dedi 20 olunca fikri değişir mi
İdeali o evet ama ben küçüğüm
belki de o sırada beklentileri farklıydı
Nasıl yani
Ne yapayım sence? Bu kişi ile aramızı yapmaya çalıştılar ilk küçük olmaz demiş 19 20 yaşınds deyince olabilir demeye başlamış
etkilenmiştir hoşlanmıştır
1 yılda kocaman kız oldun afeyin sana bıcı bıcı
Kocaman oldum demedim. 19 ve 20 yaş arasıında fark varr. Değişir mi fikri sence? Bende 19 iken onu büyük buldum isstemedim normal şu an 5 6 yaş olurum sevgili 19 olsam olmazdım
Yok ilimizdir bence
Anlamadım
Yanlış soruya cvb pardon 🤦🏼♀️
Seni istememe fikrini düşündün mü hiç
Evet o yüzden soruyorum okuman mı yok
Seni tersleyen ben değilim cici kız
Benim zaten seni tersleyen
Yok o imkan söz konusu olamaz ;)
Çok ideal yaş aralığı
cok degisir tabi
Ne farkı var
Değişmez
sanki 20 küçük degil
22-23 falan desen tamam Derdim'de 20 hepten küçük
Sen 22 23 sün büyük ihtimalle. Sen çok mu büyük sanıyorsun kendini?
25 yaşındayım da bı insanın beyinen gelişimi 25 yaşında başlar zaten tıpta bu var bedensel gelişimse 21 evet büyüğüm 20 yaşındaki cahil kız nerde ben nerdeyim 5 senede neler değişir
aradan 1 sene geçmiş cidden küçüktü diyor sanki olgunlaşmis sjsjsj
Cahil mi sen benim kim ve kimlerin arasında olduğumu biliyor musun neyse konuşmayayım
20 yaş küçük ben sana o kadar diyim reşit olalı 2 sene olmuş 25 nerde 20 nerde kim ne derse desin şu an ciddi bir ilişkin olsa bile boşanirsin cunku cahillik tahamülsüzlük bilinçsizlik getirir tavsiye benden sana
insan yaş ala ala ağırlaşır ve geçen sene konuştuğun adamla olmaz ikinci şans kimseye verilmez...
Flört etmedik
Arkadaş grubunda konuştuk baş başa değil
Yaş almak ile alakası yok. Ben olgun bir kızdım hep. İnanmayacaksın büyük ihtimalle herkes aynı şeyi diyor çünkü. Bana da 18 yaşında ki kızın yaşımdan olgunum demesi komik geliyor ama dediğim kişiler profesör ve doktorlar şimdi ki kızlar affedersin onlar kendi diyor ap. Tal ve düzgün olmadığı için biz okuturuz evlenelim diyorlar ben kabul etmedim bu çocuğu beğendim. Hayallerimiz aynı. Daha 6. sınıfken Türkçe öğretmenim çok akıllı kız yaşıtları gibi değil demişti. Ben yine kenndiimi çocuk görüyorum ama yaş grubum 20 ler ile asla aynı değilim
Ve ailelerimizi de biliyoruz herhangi bir yerden değil güvenilir insanlar. Ben bu soruyu da takılmak için demedim. Ciddi düşünmediğim insan için tenezzül etmem soru atmaya. Çocuklar düzgün ben düzgünüm dediğim gibi de hep olgundum. Hayata dair tecrübem az olabilir amaa bu dediğim insanlar ile arkaadaşım ben hepsi de 26-60 yaş arası insanlar
bende öyleydim ama 20 25 ilişkisi olmaz o erkek seni kullanabilir hepsi eğlence derdinde 24 yaşından küçük erkekle ilişki yaşarsan sana bağlanır evlenir 24 üstü olanlar asla olmaz yani hepsi eğlenir evlenmeye niyeti olmaz bu akdar net üzülme yinede
Aileler tanışıyor dediğim gibi ama bende senin gibi düşünüyorum
Dediğim gibi kullanmaz güvenilir kişiler ama işte belki küçük görüp sevmez haklısın sağ ol
iyiliğin için diyorum erkek küçük olursa bağlanır ama 25 üstü ise eğlenir hepsi öyle ben çok gordum
Bu çocukta çok efendi duruyor dışarıdan o yüzden beğendim hatta ciddi ilişki kuracağı kız tipini kişisel fiziksel anlaatmoş benim gibi ama genç işte kızlarla sanaldan flörtleşiyor bende o yüzdden emin değildim zaten.
Yaşım şu an 20. 24 te büyük değil mi benim için? Maks 24 mü olsun
evet bebiş bence en fazla 23-24 olsun ama idealin 21-22 falan senin
Teşekkür ederim :)
Peki merak ediyorum da 20 ve 25 arasında ki fark ne? Neden 20 çocuk 25 değil. Bakış açında neler değişiyor
Haklı
Yalnız ben de büyük dedim
Hayranı değilim