AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Musallat olduğunu düşündürten ne
Hicbisey ya öyle rüyama giriyor da ondan ama dün onla ilgili bir video izledim ondandır
Kafanı başka şeylere yor cidden
Ya ne bilim can sıkıntısından
Ben eskiden çok uğraştım bunlar ile
Uğraşma işte boş iş
Rukye ayetleriyle
Hangi ayet
Youtubeden bak saffat suresinin belli sayılarda okunuşu
Bişey Dicem kulaklık ile annemin yanında dinlensem
Dinlesem olur mu
Televziyon açık ama kulaklık takıcamda tepkimi ölçücem
Sürmeli hocanın ki var kulaklıkla uzanarak dinlersin yalnız uzanarak dinle
Yanlız dinlemeye korkuyorummmmm
Evde yanlız kalmaya bile korkan birisiyim
Elim ayağım titriyor
Panik atak var bende ya
Tv nin sesini duymassan dinle
Hee o zaman odamda Dinlicem ama korkuyom ya of
Balkonda dinlim en iyisi
Korkma sakin sakin dinle için sıkılırsa elin ayağın titrerse bırak
O zmaan zaten kesin şeytan vardır ama balkonda dinlicem az önce bakara suresi dinledim güzeldi hiçbir şey olmadı
Bu arada niye içim sıkılırsa titrersem bırakıyorumki bişey mi yapar daha iyi gitmesi için dinlemem gerekir bence
Saffat suresi rukye ile özellikle okunuyo
Saffat suresini dinlicektim
Saffat suresi sürmeli hoca rukye ile
Musallat olduğunu bu şekil anlarsın musallatı üzerinden almak kolay bişey değil hocaya gitmen gerekiyo
Tamam balkonda dinleyip gelişmeleri söylicem snaaa
Balkonda dinlesem sorun olmaz dimiii açık hava ya
Dışarının sesini duyma gözlerini kapat
Oha gözlerimi kapatamm korkarım yahu
Musallat ile çok uğraştım
Bende uğraştım eskiden hocalara gittim
Ama beni boğuyordu seregsiz
Evde duramıyordum dışarı atıyordum kendimi kuran okurken ağlıyordum
Çok kötüydü ua
Bir kere musallat olursa devamlı gitmen gerekiyo vazgeçirene kadar
Sıkıntılı durumlar
Okudum şu an balkonda başlarda heyecan yaptım ama hiçbir şey olmadı acaba ben mi yanlış dinledim dışarıdan sesler geliyor ama aldırış etmedim yani insanların sesleri falan geliyor bide dinlerken yorumlara falan baktım ama sonuçta dinledim yani hiçbir şey olmadı esneme bile olmadı ama salonda dinlemekte isterdim ama korkarım yani bilemedim
Şimdi varmıdır yokmudur anlamadım bence yok yani öyle olsa bir cümle bile duysam bişey olurdu balkonda bile olsa titrerdim yani
Yer ve mekanın ne önemi var sonuçta
Gözlerimi ara sıra kapattım ama açtım hemen çünkü öyle güzel olmuyor sıkılıyorum gözlerimi kapatınca
Yok demekki
Dinlemicem. bidaha ya bu insanlar dinledim diye korunma duası dinledim diye beni şizofren yaptılar yok doktora git yok sizofrensin falan
Gerçekten bunlar yüzünden bu şeytan işlerini şizofren olarak düşünmeye başlicam. ya
İnanamayanlar başlarına gelince kapı kapı dolaşırlar takma kafana her ağızdan çıkanı dinleseydik 😄
Evet ya yaşadık ki biliyoruz ama. yok. anlamiyorlar sen ALLAHA inaniyorsun böyle şeyler düşünmezsin diyorlar e ALLAHA inandığım için açtım dinledim. zaten ya
Çok farklı kafada insanlar var herkes aynı görüşte olamıyo maalesef
Şimdi bende yok diyorsun öyle mi? Yani evde bidaha dinlemem gerek var mı tek başıma ya tek başıma. olursam illaki korkutmaya çalışırlar ama sonicya kulaklık ile net bir şekilde duydum ama tek kulaklık takabildim diğer tarafı bozuk maalesef bir tanesi ile dinledim ama duydum. net bir sekilde ve balkonda dinledim gökyüzüne baktım dışarıdan sesler geliyordu ama onların ne zarai olabilir evde tek başıma dinlememe gerek var mı yani
Bende panik atak var. mesrla dinlerken bende olmada bile panik yapıyorum çünkü her an bir yerden gelecek diye korkuyorum ya da her an bişey olacak korkusu ile dinlediğim için panik atağım tutuyor bu yüzden tek dinleyemem ya da odada gözlerim kapalı falan zor olur benim için
Yalnız dinle sadece 5 dakika kulaklık takmasanda dışardan sesler gelip odağını bozmasın
Ama eskiye göre iyi olduğumu düşünüyorum ben musallat oldukları zaman hoca yüksek sesle kuran okurken beynim kaynar sular akıyordu hatta dur diye bağırıyordum. hocaya o derece yani.. Yani şimdi olsa heralde yine kafamdan kaynar sular akar gibi sıcaklık başardı bence, ama esneme bile olmadı yani bunun yeri mekanı önemli mi anlamadım ezan sesini duyunca bile deliren insanlar var ben kulaklık ile dinledim sonuçta
Zaten dinlerken yorumları okuyprdum ama. bunun odakla ne alakasi var ders değil sonuçta bu
Demekki sende yok çok kurcalamamak lazım
Ses odağından bahsediyorum sesler karışmasın ki kulağın ne duyduğunu anlasın 🙂
Musallat etrafında dolaşmıyo ki sensin zaten o
Yani orası öyle o zaman yok bende olsaydı içimde. olurdu rahat olurdum
Aynen ya çok kurcalamaya gerek yok sinirlenmesinler
Bide şey evde dinleyen herkes rahatsız olur zaten ya da dinlryen herkesin rahatsız olması çok normal neden diye sorarsan herkesin bir şeytani ve meleği vardır dinlerken o şeytan sinirlenebilir yani normal bişey bu bence herkesin yanında şeytan var onun aklını başından almaya çalışır normal bence musallat böyle anlaşılmaz diye düşünüyorum
Musallatda genelde görünürler rahatsız ederler bence
Musallatta evet rahatsız oluyosun ama vücudunun bazı yerlerinde uyuşma karıncalan ma sanki haraket ediyomuş hissi oluyo ve dinlemeye tahammül bile edemiyosun ben hocaya gittiğimde bana dinleme demişti nedenini sormadım
Dinleme demesinin sebebi onları daha çok kızdırmndır bence, ama sana bişey yapabileceklerini düşünmüyorum sadece akli dengen bozulur, ya keşke bende dinlemeseydim şimdi sinirlenip beni korkutmaya çalışacaklar, bunlara hiç bulaşmamak gerekiyor isimlerini bile anmamak gerekiyor yoklarmış gibi davranmak gerekiyor onlardan korunmak için dua dinlememek gerekiyor ama tabikide yatmadan önce dua okumak iyidir bende okuyorum ama dün bişey izlediğim için rüyama girdiler işte konusunu bile açmak istemiyorum ve bidaha da dinlemeyi düşünmüyorum evde dinlicektim sonra vazgeçtim daha fazla üstüme üstüme gelirler... Bana musallat oldukları zaman boğazıma oturmuşlardı, yani nasıl tarif etsem yemek yiyemez oldum, hatta su içerken bile çiğnemek zorunda kalıyordum evde duramiyordum ağlıyordum dışarı kaçmaya çalışıyordum. balkona çıkıp ağlıyordum intihar edicektim. her gün doktora gittim yutkunamadigim için, sonra hocaya gittim işte okudu beni, sonra benle bir deney yaptı, dediki yuksek sesle okicam. tepkini merak ediyorum dedi, o yüksek sesle okumaya başlayınca sanki beynim yanmaya başladı artık dur dedim dayanamadım vücudum ateş alıyordu, ama. dedigim gibi bugün dinledim bişey olmadı ÇOK ŞÜKÜR zaten olsaydı heralde yine olurdu dinlemek istemezdim titrerdim falan bunun yer mekan ilr alakası yoktur ezan sesini duyunca çığlık atan camları kıran insanlar tanıyorum hoca anlatmıştı yani ezan sesine bile deli oluyor bazı insanlar, herneyse dediğim gibi isimlerini anmayalım inşallah gece korkutmazlar ya
Birşeye ne kadar inanırsan o olurmuş, şimdi. biz bunları konuştuk falan bilinç altımıza işledi, inşallah gelmezler unutmaya çalışıcam. baska şeyler ile ilgilenicem unutucam onları
👍🏻
Bnada yardımcı olur musunuz bndede var