İki haftalığına Bodrum’a gittik ve esimin tarafi cok asiri dindar bi aile cok tartismalar oldu yargiladi manipüle eti herseferinde beni kaynanam ne kavgalar oldu esimin Hatridir dedim baristim ama benim icin biti bu son göz yasimdi esimde bikmis bi vaziyete annesinden
ASIL OLAY tatile annemgil de geldi benim annem yani görümcem bunu yetistirdi boyle seylerde cok kiskanc paylasamaz oglunu ve esim güneste omzu ve ayaklari yandigi icin kaynanam bunu gördü ve duydu iste allah cezani vermis oglum ne isin vardi oralarda iste öteki dünyaya gitmeden allah cehenem atesi gibi yakmis seni öteki dünyadada el ele gidersiniz karinla deyip morelimizi Bozdu siz ne düsünüyorsunuz ben esim icin uzaklara tasindim uzak mesafeli iliskimiz vardi artik biktim bu kadindan yoldan gelmisim ve bunun üstüne dün bana hadi temizlik yapcaz dior bende siirf süpürdüm ve oturdum kalkmadim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence onlardan uzak durun
Görümcem bide gelmis esinin ailesini sayman lazim
Kimsenin hayatına kimse karışamaz de geç
Vallah kadin beyinde eksiklik var kac kere karisma dedigimiz halde anlamior benim icin bitiler
Onlardan hayır gelmez, o kadar dindar insanı bende sevmem
Ya vallaha abartiolar kendi kizi ne boklar yediginden haberi yok
Ahsjahd
Haberi olsa kellesi uçar
Görümcesinin kocasiyla yazisio bana görümcem dio biliomusun kocam istemio onla yazismami e yaniiii
İyi sabrediyosun ben olsam elimde kalmıştı.
Canim 3-4 kez kavgalar etik hakaretler ama kadin anlamior annem araya girdi dedim gelinini oglunu yaninda istiorsan sus ama yok
Eviniz yakın mı
20dk arabayla
Ya bide diorum gel gidelim annengile gidiorum bunrumdan gelio
Sizin acil şehir değiştirmeniz lazım rahat vermez bu kadın sana
Kendi ailem 5 saat ötede bir yerde ablam dior ztn siz buraya gelseniz o kalp krizi gecirir 😂
Geçirsin işine gelir😂😂
Ben cok canım vallaha hake diyom ki ya boş ver simdi yuvandan olcan yeni tasindin düsündügüm seye var cocuk istiorum bide onun stressi var pco olmusum allahim bide adetim geldi snr bu K.. kari üstüme gelio
Bu kadın varken çocuk olmaması daha iyi birde torun aşkı başlar sizden çıkmaz ahahha
😂😂😂 ben bu 3 sene de bu stresslerden nasil hamile kalim ki ama sorsam bennnn naptim size allahin mali
ne derdi biter ne tasası