Selam arkadaşlar kaynana problem loading bu kafinin benle esimle derdi ne Her seferinde onun yuzunden tartismalar?

İki haftalığına Bodrum’a gittik ve esimin tarafi cok asiri dindar bi aile cok tartismalar oldu yargiladi manipüle eti herseferinde beni kaynanam ne kavgalar oldu esimin Hatridir dedim baristim ama benim icin biti bu son göz yasimdi esimde bikmis bi vaziyete annesinden

ASIL OLAY tatile annemgil de geldi benim annem yani görümcem bunu yetistirdi boyle seylerde cok kiskanc paylasamaz oglunu ve esim güneste omzu ve ayaklari yandigi icin kaynanam bunu gördü ve duydu iste allah cezani vermis oglum ne isin vardi oralarda iste öteki dünyaya gitmeden allah cehenem atesi gibi yakmis seni öteki dünyadada el ele gidersiniz karinla deyip morelimizi Bozdu siz ne düsünüyorsunuz ben esim icin uzaklara tasindim uzak mesafeli iliskimiz vardi artik biktim bu kadindan yoldan gelmisim ve bunun üstüne dün bana hadi temizlik yapcaz dior bende siirf süpürdüm ve oturdum kalkmadim

Selam arkadaşlar kaynana problem loading bu kafinin benle esimle derdi ne Her seferinde onun yuzunden tartismalar?