7 yıllık bir ilişkim var ve 2 yıldır nişanlıyız çok bağlıyız seviyoruz birbirimizi ve bir şeyler de yaşiyoruz. Birbirimizden başka vakit ayırdıpımız kimse olmadı fakat 2 ay önce iş yaptığı insan ve bir arkadaşı ile akşam dışarı çıktı gayet araşıyorduk saat 12 ye kadar mesaj da atıyordu sonra birden kesti mesajı bakmadı aradım defalarca açmadı ve telefon bir açıldı mezdeke sesi geliyordu. Kafamdan kaynar sular döküldü sabaha kadar yatamadım. Öğleden sonra yanıma geldi ve boynunda bir morluk vardı üstü de kırmızı kırmızı noktacıklar vardı. Ama duş almış gibi durmuyordu berbat haldeydi gözleri kan çanağıydı ve kafasının arkadarkası da şişmişti. Alacak verecek meselesinden dolayı kavga ettim dedi o meseleyi de biliyorum tabii o adamı mekanda görünce parasını almak istemiş ve olanlar olmuş karakolluk olmuşlar sabaha kadar. Her neyse ben şüphelendim işte hâlâ da içim kötü oluyor acaba yaptı mı yapmadı mı beni aldattı mı ne yaşadı diye
Çünkü çok ağladı yeminler etti ki bana olan bağlılığını da biliyorum gözümün içine bakıyor sabah akşam gece gündüz yan yana olan insanız.
Kanıtlarım sana nerde olduğumu da demişti ama istemedim siz ne düşünüyorsunuz
Çünkü çok ağladı yeminler etti ki bana olan bağlılığını da biliyorum gözümün içine bakıyor sabah akşam gece gündüz yan yana olan insanız.
Kanıtlarım sana nerde olduğumu da demişti ama istemedim siz ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer