Hiç arkadaşım kalmadı ne yapacağım?

Hiç arkadaşım kalmadı, hepsiyle aram bozuldu. Zaten arkadaş gruplarında hep “olmasa da olur” denilen kişiydim. Hayatım boyunca bensiz başkalarıyla buluşmayan, beni sürekli arayıp soran, en yakını olarak beni gören bir arkadaşım olmadı. Ben de sürekli geri planda kalan kişi olmaktan bıktığım için arkadaşlarımla iletişimimi kestim zaten kesmesemde onlar benimle keserlerdi çünkü önemli biri değilim onların gözünde. En azından artık dışlanmaya ve benden habersiz yapılan buluşmalara katlanmak zorunda kalmayacağım. Fakat çok yalnız hissediyorum buluşacak, konuşacak kimsem yok evdeyim zaten sürekli. Okula falan da gitmiyorum yani yeni bir arkadaş edinme imkanımda yok. Sanaldan denedim ama çoğu cılk çıktı zaten genelde erkekler arkadaş (?) olmak istiyor ama arkadaşlık bir bahane sadece özünde çoğunun amacı farklı. İyi olanlarda başka şehirlerde yaşıyor bu yüzden onlarla buluşma ihtimalim 0 ve açıkçası sadece mesajlaşabileceğim ya da telefon konuşabileceğim bir sanal arkadaşım olsun istemiyorum sonuçta o kişiyle iletişimimin tamamen kesilmesi telefonu kapatmama bakar o yüzden bu tarz şeyler çok arkadaşlıkmış gibi hissetmiyor açıkçası. Bilmiyorum çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl arkadaş edinebilirim? Bir yol gösterin lütfen…
Hiç arkadaşım kalmadı ne yapacağım?