Sosyal medyada yeni bir akım var. Arkadaşlıkları bitince dostken söylemediklerini söylüyorlar. Artık arkadaşım olmadığına göre diyerek onlarla ilgili şeyleri söylüyorlar. Çok şaşırtıcı ve üzücü.

Sosyal medyada yeni bir akım var. Arkadaşlıkları bitince dostken söylemediklerini söylüyorlar. Artık arkadaşım olmadığına göre diyerek onlarla ilgili şeyleri söylüyorlar. Çok şaşırtıcı ve üzücü.

Resim üzerinden yorum yapayım. boyle birisi arkadaş olmamıştır zaten. hic arkadaşım yok. konustugum insanlarla ne konustuysam hep aramızda kaldı.. yani onun bana anlattıkları , benim onun hakkında bildiklerim.. tabi karşı taraf için aynı şeyi söyleyemem ama. kim olursa olsun bir daha konusmicam diye böyle bişey yapmam.
kesinlikle çok saçma ve kötü bir davranış
Evet nefret etmek için nedenler arıyorlar akılları sıra. İkinci bir neden ise arkadaşken nasıl olmuş kanka sorularını AA güzel olmuş aşkım gibi cevaplar alırız, arkadaşlık bitince iğrenç bir tarzı vardı bla bla bla..
Hasetlikten ve ucuzluktan başka bi şey değil
Benim de bitmiş bir arkadaşlığım var (kız) ve ben şunu söyleyeyim. Bu büyük bir karaktersizliktir. Ben zaten her şeyi söylerim yüzüne. Bu aslında arkadaşlıkların da sahte ve/veya ciddi olmadığını gösteriyor; üzücü.
Cevap
15Cevap
Ben eski arkadaştan bahsetmem. ama bana kötülüğü büyükse o zaman değişir.
Arkadaş olmadığımıza göre soyleyebilirim sen esk. ortsun her erkekle yatıyorsun arkandan bir çocuk bana bu kız pick ne dedi ve haklı çocuk sen pick me bir orbusun çevrende kimse yok erkek meraklisisin ve beni köp ek gibi kiskandigini bu kadar belli ediyorsun ve zavallisin
Böyle aciz insanlarin senin çevrende olmaması kanaatindeyim.
@Lübbetülaynnnn haklısınız ama oldu bir kere bilmiyordum
Öyle oldukarini
Demin sana yazdıklarımı asla aklından çıkarma. Kafana takılan bir şey olduğunda bana danışabilirsin sana yardımcı olurum. Bunu neden yapıyorsun diye soracaksan şimdiden söyleyim Diğerkamlilik için yapicam.
Gerçek arkadaşlık her ne olursa olsun bitince iki tarafta sessiz bir şekilde uzaklaşıyorsa değer veriyor demektir arkadından konuşan kişi hiç bir zaman arkadaş değildir zaten
Eski dosttan dusman olmaz. Dost degillermis. Ama buu tur paylasim yapan kisiler fake hesaptan isimsiz paylasiyorlarsa, sadece ic dökmüş olurlar, kimse kimden bahsedildigini anlamaz.
Bu tamamen kıskançlık ve çekememezlik. Benim o kişiyle arkadaşlığım bittiyse umrumda bile olmaz. Ha başıma gelmedi mi evet geldi ama kıskanılıyormuşum demek ki 😂
Kadınlar genelde yüzlerine güldükleri kız gidince sövüyor. Erkekler yüzlerine sövdüleri agaları gidince arkasından çok kral adam diyorlar.
Bakma insanların uyruguna gerçek yüzünü bilmezsin basmayinca kuyruğuna.
Kötü söz sahibine aittir. her şey orada kalır anlatılmaz
Gerçek arkadaşlıklar da böyle şeyler olmaz iki tarafta birbirine saygı duyar gerçek arkadaşlık değildir eğer arkasından kötü konuşuyorsa
Evet birbirimizi aşağılamadığımız kalmıştı tam oldu. Yeni sadakat ve onurlu kişiliğin yokediliş şekli bu olsa gerek!!!
Ne kadar absürt değil mi? İki yüzlülüğü akım olarak normalleştirmek🙂
Bence arkadaşlık bitse bile insan yaşanmışlıklara sadık dürüst kalmalı
İkiyüzlülük. Yapmaya devam etsinler. Böylece gerçek yüzler görülmüş oluyor
Akımmı bir kadın adeti değilmiydi bu asırlardan beri süre gelen
Birinin arkasından konuşmak bana göre değil.
Yüzüne konuşmayı tercih ederim.
Çok saçma bir akım. Dost arkadaş olsan baştan söylersin
Arkadaşlık bitince sonu böyle oluyor kötü konuşanlara yol vereceksin hiç işim bile olmaz.
Hahaha kız içini kusmuş resmen. Saçmalık yani arkadaşlık bittiyse ugraşmam işim olmaz daha.
bu kadar nefret edip arkadaş olduklarını söyleyerek asıl kendilerini kötülüyorlar
Buna gerçek arkadaş denmez gerçk düşman denir
İçindeki şeyleri döküyorlar karaktersizler ya
Yaşanmışlıklara saygı duyulmalı hiç hoş değil
Öyle akım olmaz olsun saçma sapan davranışlardan ve karakters. zlikten başka bir şey değil
Ne yapacaklarını şaşırdılar artık🤦
Maalesef karaktersiz insanlar yüzünden böyle
Her geçen gün daha saçma şeyler çıkıyor :d
benim icin boyle degil
Bu bir karakter sorunu.
Böyle şeyler çok kalp kırıcı hoş değil
Çapsız insanlar yapıyor.
Ben hasmıni bile iyi an derim
Gerçek arkadaş olmadıllar için öyle oluyorlar
Basit ve kalitesiz insanlar bunu yapar..
bizde öyle olmaz
Onların hepsinin ta
İkiyüzlülük
Öyle kararlardan uzak durun
Kızlar böyle..
Genelde öyle oluyor
Öyle biri değilim fazla
Ben o kadar alçalmam
Çok üzüldüm yazık
iğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?