Yav eğlenmek istiyorsan şebeklik yapmak istiyorsan kendi aranda kimseyi rahatsız etmeden yapabilirsin, bunlar öyle mi geçen bi grup vapurda halay çekiyor bunlar metroda çiğköfte yoğuruyor kimisi metrobüste tavla oynuyor. Sosyal medyada 2 beğeni 2 geri bildirim almak için şu şebeklikler artık iyice çığırından çıktı. Zaten ülke deliler distopyası gibi aklı başında %10 15 lik bir kesim kaldı onlar da gidince yok olunca iyice ahıra döneceğiz
Bu toplumda neden utanma arlanma duygusu bir anda yok oldu?
Sosyal medya ve ulusal medya (tvler), içi boşaltılan eğitim ve adalet sistemi uzun yıllardır sistematik şekilde bunun için uğraşılıyor zaten. Sokağa çıktığımızda da amaçlarına ulaştıklarını görüyoruz. Ben bir kadın olarak sürekli sağımı solumu önümü arkamı kollayarak geziyorum. Bigün bi yerde başıma bişey gelse birileri çıkıp" rızası vardı, o saatte ordan geçmeseymiş" diyebilir..
Yaw kaç taciz videosuna denk geldim adam otobüste 31 çekiyor Hani bunda ne var ki diyosun Ahlaki bir çöküş var Alım gücü düştü ve insanlar heyecan arıyor ne b o k yicegini şaşırdı Türkiye'yi yok ettiler o başa getirdikleri Yaşasın tayip ağam pasam Ayetel Kürsi çocuguyum diyor ya soylu Ben bunların yedi ceddini...
O kadar haklısın ki ben saatlerce ders calisiyorum kafam doluyor huzurlu huzurlu evime gitmek istiyorum ama otobuste boyle embesiller var yani brn sadece ders çalışan biriyim o otobüse saatlerce inşaatta çalışan insanda biniyor empati duygusu 0 olan bir toplumuz ya
Bu toplumun neyinden utanıcaz amaaan diyerek yapıyor olabilirler ama bu toplumun neyinden utanıcaz diyerek sevgilimizi öpsek kırılmadık kemiğimiz kalmaz shsjs. Garip bir dünyada yaşıyoruz